Most Wanted: Наши бандити сред най-опасните в Европа

Сред издирваните е и убиецът на студента Стоян Балтов, Валентин Стоилов
Обновена: 3 дек 2016 10:20 | 3 дек 2016 10:10,
67
Most Wanted: Наши бандити сред най-опасните в Европа
Снимка: EU Most Wanted

Трима бандити, издирвани от българските власти, са намерили място в европейската кампания  EU Most Wanted. В нея фигурират имената на 86 опасни престъпници от цяла Европа.

Двама от търсените от България са българите Валентин Стоилов, който бе осъден за убийството на студента Стоян Балтов, и Даниел Пешев. Издирваме и руснакът Сергей Георгиев, който през 2011 г. в Украйна ликвидира българския бизнесмен Мирослав Маринов и трябваше да бъде съден в Пазарджик, пише "24 часа".

България е част от кампанията заедно с още 22 членки на ЕС. На сайта на Most Wanted всяка страна в Европа има възможност да публикува най-издирваните лица.

Кампанията ще продължи до 23 декември.

За първи път в специализирания сайт се публикува информация за 55-годишния Сергей Георгиев. Той лежа няколко месеца в ареста на “Г. М. Димитров” заради убийството на Мирослав Маринов.

През януари 2011 г. трупът му беше открит между две села в област Хмелнишка в Украйна. Пребит е с гаечни ключове, а след това главата му е отрязана.

Разследването стигна до българина Иван Грахов и руснака Сергей Георгиев, който живее у нас. Сега Европол издирва само Сергей Георгиев.

29-годишният Даниел Пешев се издирва заради опит за убийство през 2005 г. Тогава е на 18 г. Имал интимна връзка с непълнолетно момиче, но то го напуснало. Даниел не се примирил и го пребил.

Момичето работело в ресторант и се оплакало на собственика Пламен Младенов. Той срещнал Даниел в дискотека и му направил забележка. След края на купона Пешев и двама негови приятели проследили Пламен Младенов и се нахвърлили върху него.

Даниел го съборил на земята и започнал да го дупчи с нож. Младенов едва оцелял.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
ЗД преди 7 години
До 1708Умишлено ги пуснаха, защото са на ....някой хора!
44
1
 
2
 
! Отговори
Зарка Димова преди 7 години
Убиеца на Стоян не е Валентин Стоилов, а е Светлозар Валентинов Стоилов.
43
1
 
5
 
! Отговори
Скептик преди 7 години
Нима само това са издирваните престъпници?Нищо не се споменава,за другите,които,убиха,и убиват,на свобода,толкова хора.Те са не издирваните,скрити под крилото,на правосъдие,власт,и шуробаджанащина на правораздаващите органи,за тях пишете,и тяхните лица покажете.
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бате Бойко защо са го пропуснали? Та нима има по- апасен човек? Той направо си гепи цяла държава!
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна са на дъното на някой язовир.
40
1
 
5
 
! Отговори
Верчо преди 7 години
Верче, Верче, /К Александрова/, толкоз несвързано писане и нескопосано, само *** може да те разбере от пръв път.
39
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСИЧКИ БАНДИТИ СА " РОМИ " , НЯМА НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН !
38
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен--42;Това е наследство от комунизЪма и от братската съветска дружба. Преди да дойдат *** на власт хората бяха въспитавани по друг начин. *** ликвидираха СТОПАНИТЕ и ги направиха НАЕМНИ РАБОТНИЦИ. Направиха българите руснаци--най--лошия МАТРЯЛ. Комунистите произлязоха от най--долното съсловие на обществото.Мързеливите искат бързо да забогатеят и крадат и убиват.Всички МУТРИ се пръкнаха от БКП. Няма отърване от АКТИВНОТО НЕВЕЖЕСТВО.
37
2
 
4
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
корупция корупция просто ей тека не може да се напусне страната без помощ.а и още трябват документи или трябва да ги сменят в някъде по света а светът е голям но за съжаление ние мислим че светът е голям всъщност светът е малък за такива хора като тияи корупционерите
36
1
 
12
 
! Отговори
BB преди 7 години
Ами ние ги хващаме, (за убийството на студента Балтов), а те ги пускат (Светлозар Стоилов). И никой не може да разбере как се финансира където и да живее, как родителите му пращат пари. Също как роднините на Галеви получават пари.
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банкера Цветан Василев гознаят къде е но не го искат.
34
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е демократичната държавана Али Боко и 40-те разбойковци.Той също има 2-3 смъртни присъди и за да се скрие - премиер в министерския съвет.
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От БГ съда ще пуснем още бандити да издирват. Нека имат работа и да заслужат заплатите си европейците.
32
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен ми е много чудно как така този момък Стоил е избягал СЛЕД ПРОИЗНЕСЕНА ПРИСЪДА?!?! Как стават тези работи? Ако съм на родителите на убития студент, отивам и изтребвам до крак всички замесени по делото. Може да ми отнеме години, но ще ги изтребя до крак, пък нека ме съдят после. М*мка му и скапана държава...
31
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бандити , но не са ли горчивия плод на Демокрацията . По - добре си огледайте съвременната демокрация , която генерира бандити . И като си ги има , няма нужда да ни ги изтипосвате . Тези бандити няма да дойдат в моя дом , в който , целият свят знае , че няма нищо за присвояване , а по - скоро за подаряване .
30
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
братя галеви и маргините пак не са в списъка кви са тия за първи път ги виждам
29
2
 
28
 
! Отговори
1708 преди 7 години
а защо в бг са спали и са ги изпуснали??!!
28
1
 
39
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 7 години
А оня Христи Бисеров търси ли се???а милиардите дъмилиаа от КТБ-КГБ търсят ли се????
27
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
33 е права и мен ме е срам , че сьм бьлгарин ама аз избягах преди 20 години от Бьлгария и даже не сьм мислил да се врьщам
26
1
 
17
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ще се харчат пари да ги издирват щото някой "социално слаб" магистрат ги е пуснал срещу съответната сума (не съм им бил клиент -не им знам ценоразписа)