Туск: Лондон да спази всичките си финансови ангажименти

Той представи насоките на преговорите по Brexit-а
31 мар 2017 12:55, Елка Василева
12
Туск: Лондон да спази всичките си финансови ангажименти
Доналд Туск. Снимка: архив, Reuters

Лондон ще трябва да спази всичките си финансови ангажименти, поети по силата на членството на Великобритания в ЕС. Това заяви председателят на Европейския съвет Доналд Туск, представяйки насоките на преговорите по Brexit-а.

Още по темата

"Ние трябва да гарантираме освен това, че Великобритания ще спази финансовите си ангажименти и дълговете, които е сключила като държава членка", каза Туск на пресконференция във Валета, цитиран от АФП.

"Това е само справедливост към всички тези хора, общности, земеделски работници, учени и т.н., на които ние, 28-те, обещахме и дължим пари", допълни Туск.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Мда преди 7 години
Както Тачър преди време каза на ЕС : Искам си парите обратно.сега ЕС е в парвото си да им каже същото на мъдрите англета : Аде сега повръщайте парите които взехте.
11
0
 
2
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
"Смехурко" или не- Туск в случая е прав. Да дават кинтите ингилизите и прав им път. Ама те излизали от съюза? Хубаво! Оправяме сметките и чао.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СМЕХУРКО ДАВА АКЪЛ!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Англичаните се натресоха на голям ***, сега да плащат.
8
0
 
7
 
! Отговори
тя преди 7 години
От векове Лондон извлича само печалби за себе си !
7
7
 
7
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Туск го не искат в родната му Полша,пък той взел акъл на англичаните да дава. Когато англичани започнат да работят като водопроводчици в Полша,тогава и от Туск акъл ще вземат,англичаните.За тази ситуация ние си имаме поговорка: на гол за*ник,чифте пищови. Какво е ЕС без UK-то? Ако не бяха англичаните , американците и руснаците сега цяла Европа щеше да говори на немски(че даже и половината свят) а Полша нямаше да я има.Англия ще плати на ЕС,ама друг път.По скоро се чудя,как Имперята ще отвърне ?
6
8
 
2
 
! Отговори
пакс Американа преди 7 години
Всичко отива под Американска доминация.Светът е на САЩ .Другите са провинции.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Англия банките се местят в Франкфурт. И ако не плаща ще се държи за колониите си. Браво Туск
4
6
 
6
 
! Отговори
д преди 7 години
Наистина ли в ЕС вярват,че непобедена страна във война ще плати на тези нещастници 60 милиарда евро .
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви пари искат от Англия да по чакат само Англия да приключи сделката и да тръгне отново нагоре и да видим какво ще остане тогава от ЕС когато другите видят без съюза какво става на кого да ги даде няма да го има след време пак да потъват в космически заплати в Брюксел да се променя за да се спаси ако иска съществува а не в Европа да се избират по това кой колко обича обратните и колко мрази Русия това ще го унищожи ако не се промени
2
4
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
То това да не ти е детската градина: няма да ти бъда приятел и край... Няма такива филми! Като си подписвал договори и си поемал ангажименти, сега ще си плащаш като поп. На инглизите през гъзa ще им го изкарат сега.
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на всички им е ясно, че англичаните повече пукната пара не дават за ЕС, тия тръгнали с претенции за милиарди. абе вие в какъв свят живеете?!? хората ви биха шута, защото за нищо не ставате като ръководство, вие хленчите и тропате с крак. няма такава детска реакция, уж дърти мъже и жени, акъла им като на 5 годишни