Жрици, крадли... Родни роби на кило в Испания, че и на изплащане!?

Проституиращите стрували с 500 евро повече от тези, които крадат
18 май 2018 11:00, Златко Желев
96
Жрици, крадли... Родни роби на кило в Испания, че и на изплащане!?
Снимка: flickr

Български роби, повечето от които непълнолетни, са били взимани на... изплащане в Испания.

Първият транш от парите прибирали родителите им, които в замяна давали декларация, че са съгласни децата им да пътуват зад граница, останалите пари отивали при трафикантите им, които ги продавали в Испания.

Цената се определяла от това колко добри са хлапетата в кражбите. Тя обаче рядко надхвърляла 5 хил. евро, пише "Монитор".

Децата били карани основно да крадат, но не били и редки случите, когато били принуждавани и да проституират. Тогава за тях се плащали още около 500 евро.

Акцията през миналата седмица, при която бяха арестувани 41 българи се е оказала спасителна за 12 деца и още две жертви, които били минали вече 18 години.

Разследването срещу българската група започнала още през август 2017 година. То стартирало след получена информация за група, която се занимавала с кражби от испански магазини, а откраднатото продавала в различни европейски страни.

Разследващите установили, че организацията се управлява от необитаеми сгради в Мадрид. Именно в такива сгради са намерени и множество от непълнолетните жертви на групата, които живеели в ужасяващи условия.

Апартаментите били претъпкани от жертви, които били довеждани насила от България. Те били примамвани да се преместят в Испания с фалшиви обещания, но веднъж пристигнали, били поставяни в условия на робство и заставяни да извършват престъпления.

Момичетата, само едно от които е на 13 години, били задължавани да се омъжват за членове на мафията или да проституират.

Престъпната група била разделена според отговорностите си – една част от мъжете наемала апартаментите, друга контролирала жилищата, а една женска група се занимавала изцяло с обучението на момичетата да крадат. Четвъртата група отговаряла за разпространението на откраднатата стока.

При претърсването на апартаментите са открити различни електронни устройства, мобилни телефони, бижута, както и документи, подписани от родителите на момичетата, в които те давали съгласието си децата им да пътуват извън страната ни.

Освен тях разследващите открили 28 фалшиви лични карти, както и следи за над 150 престъпления.


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Айде стига с това "българи" бе, чистокръвни ман'густи са тези, наследници на ши'баната и *** пълна с плъхове и маймуни Индия. нали това е етнос бе, защо да са българи ? Европа знае, че са ман'гали, а в България незнайно защо ги наричат "роми" ! В Испания "хитано" означава "ци'ганин", а не "ром" от кога тази крадлива, лъжлива и кирлясала раса са от Roma / Рим / бе ? И в Испания думата "хитано" / ци'ганин /не е цензурирана като в България, защото се отнася за етнос който няма нищо общо с Roma !
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Съдържанието е точно, но заглавието си търси съдебно разследване, при положение, че нищо не е доказано.. Докато сме в ЕС, не може да се вихрите, наследници на комунистически величия!
45
0
 
10
 
! Отговори
родител. преди 9 месеца
Само за заплата ли се създават или откриват структури и длъжности за отделна категория хора кат АЗД.-агенция за закрила на детето .На някой правили впечатление защо детето прекъсва учението и не се появява сред съселени и съседи
От тук може да проличи колко са загрижени хората от изпълнителната власт .
44
9
 
3
 
! Отговори
КуРупционен орган преди 9 месеца
това е постановка на БСП, които искат да провалят европреЦедателството МУ :)
43
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От 88 коментара има само 42. Тая само трие коментари, които не и харесват. Къв е тоя сайт беее
42
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До BG
Дали са българи или не какво значение има?Това са деца.Някои домъкнати или продадени насила.Те каква вина имат за това?
Ако нямаше мизерия в България,нямаше да ги продават.Рибата се вмирисва откъм главата.
41
5
 
50
 
! Отговори
BG преди 9 месеца
На всеки му стана ясно че тези не са Българи. Това че имат БГ паспорт не ги прави Българи - нито говорят езика, нито споделят обичайте пък и доста тъмнеят и миришат.
Не мерси за такива Българи
40
2
 
28
 
! Отговори
ист преди 9 месеца
Кражба и проституция - професия на *** малолетни. Не разбирам спасяват ли ги или ги наказват. Те раждат на 12 години и това е тяхна традиция. След като ги "спасят", ще ги пуснат да продължат.
39
5
 
0
 
! Отговори
СЛАВА ЗА ДЕВОЙКИТЕ преди 9 месеца
Внимателни проучвания на терени охранявани от такива девойки подават инфо за ВАЖНИ ЦЕЛЕБНИ МЕРОПРИЯТИЯ провеждани от девойки и привлечени важни мъже.

НАй често там са били зверски убити десетки .. хиляди .Подаваната при целебните полови масажи информация укрепва рязко увредената биосфера.
38
7
 
3
 
! Отговори
Арести за престъпниц преди 9 месеца
НАгли престъпници на власт в София след 1989 година увредиха тежко Българския народ.
Милиони деца са тежко увреждани с камери ежедневно.МИлиони млади нямат доходи за оцеляване.
Арести за наглите престъпници крайно ВРЕМЕ Е>>

родените за човешки майки са държани принудително в училищата докато бъдат трайно увредени..
Девойките работещи като лечителки вкл в Испания да са ЖИВИ И ЗДРАВИ.Чрез целебни полови масажи пазят огромни територии от опасни проникващи масови убиици.
37
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
...Съмнявам се при тази толкова добре организирана и ръководена криминална структура, ромите да са нези които стоят на върха на престъпната пирамида....
___ Ръководят ги ромските барони които се турчеят.Много си прав,отчитат се на онази "партия" която им защитава правата и слободията да живеят криминално и паразитно.
36
3
 
16
 
! Отговори
Пет преди 9 месеца
Че изпълнителите са бг граждани е ясно.не е ясно само от Кой етн.ос са? А че големите мафи.оти и шефове също бг граждани са...но не се знае от кой етн.ос и на кой поли.тик плащат пари за покровителство? И коя партия са? Без големи Връзки на високо във властта. Няма да ги държат дълго да печелят. И не е непременно Г.ерб. другите по старите са по покрити...не защитавам никоя пар.тия! Израза- джебчия.бан.дит.мафи.от и най високото ниво е- поли.тик!
35
4
 
18
 
! Отговори
74 преди 9 месеца
Съмнявам се при тази толкова добре организирана и ръководена криминална структура, ромите да са нези които стоят на върха на престъпната пирамида.

Ролята на ромите най-вероотнно е на потърпевши, на надзираващи и на преки
извършители, но тези които са създали схемата и контролират процеса и финансовата печалба са етнически българи.
34
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези не са от моя род, за да пишете "родни"!!!! От моя род са другите, бедните и мачкани хора, тези които изнесоха на гърба си цялата свинщина от 600 години насам!
33
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
НЕ СА БЪЛГАРИ
БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СА
32
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Етноса на българите споменава ли се?
31
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нито са ни "родни"на нас българите,нито ни интересуват.Този етнос е известен в цял свят с жрици, крадли,просия,далавери и паразитиране.Испанските власти да му мислят защото у нас са под закрилата на ДПС и ромския хелзински комитет и институцийте си затварят очите което ще доведе неизбежно и единствено до ескалация на напрежение.
30
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това е безумие! Тези хубавци се пишат българи само когато им трябва паспорт и когато се омажат до ушите! Хубаво ни представиха преди 20-25 години по северна Европа, сега и в Испания ще ни затворят всички врати! Някой замисля ли се защо навсякъде ни имат за долна паплач? Някой щр каже ли истината поне веднъж?? С точните думи, без смешни завоалирани термини...
29
1
 
18
 
! Отговори
Хари преди 9 месеца
и защо бях изтрит - защото не харесвам да гледам голотии на някакви индивиди и си изказвам мнениетo - да живее свободата на словото :DDDD - ако е до цензурата само, сменете снимката!!!
28
1
 
37
 
! Отговори
Malian преди 9 месеца
Българските роби са български ***. Само те продават децата си.Само те ги карат да просят и крадат. Сега в България ще бъдат ли осъдени тези родители или всичко ще се потули по БЪЛГАРСКИ. Показаха преди месеци 13 годишното ***,което стана майка и всички бяха щастливи. Никой по късно не каза какви са последствията за родителите на тези деца, които позволиха тази"сватба".Сега свекървата сигурно гледа бебето, а снахата "работи" в чужбина.