BG проститутка убита в Германия, арестуван е сириец

Тялото на 35-годишната жрица е открито в град Хам
14 сеп 2018 07:20, Златко Желев
57
BG проститутка убита в Германия, арестуван е сириец
Снимка: архив, Reuters

Труп на 35-годишна българска проститутка е открит в германския град Хам, пише "Велт".

Аутопсията на тялото е показала, че жената е била убита, казват от полицията. Заподозрян по случая е бежанец на 24 години от Сирия, който е била арестуван в сряда вечерта на жп гарата в Хам.

"Заподозреният не е направил самопризнания до този момент", каза Феликс Гийзенреген - прокурор на Дортмунд.

Все още не е изяснен и предполагаемият мотив за убийството.

Трупът на българката е намерен на улица в края на града, която се използва за сборен пункт на жриците на любовта.

Убитата българка преди това е живяла в Холандия, пише "24 часа".
 


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
Еврогеец преди 4 месеца
Путин е истинският убиец,защо криете????
33
1
 
5
 
! Отговори
Име преди 4 месеца
масоните, вие сте аут! червен картон!
32
1
 
8
 
! Отговори
Име преди 4 месеца
жените са такива, каквито Бог ги е създал... слаби..или силни, красиви, или грозни. но аз ги приемам винаги такива, каквито са! моите момичета! без тях и ние сме в *** на джендърите!
31
1
 
5
 
! Отговори
Име преди 4 месеца
да обясним на публиката с думи прости, че работата е сложна: масоните са педофилска организация, която е навсякъде! дори във вашия съд! масоните регулират трафика на нежелани за тях "трафиканти" на свободата на словото! това са психически болни деца на "демокрацията", които искат да ни наложат болните си фантазии, като тази на джендърската конвенция. мулти-култи в газа ибан! и евреите пак пичелят!
30
1
 
3
 
! Отговори
Име преди 4 месеца
масоните, ми вие сте едно клекало в кенеFфа на Hашата история! вие сте излишното, което ние и3xвърляме през анycа си, стига да не е забраненo от вас из сирането, макар че вие серете като самосвали, но и за натегане на ваши цели, масони!
29
3
 
7
 
! Отговори
Име преди 4 месеца
все пак проститутките са станали такива именно поради условията за живот, организирани от политиците, банкерите и служителите на нпо, както и джуpналяците. и истанбулския джендърски съд на куденхов-масоните!
28
0
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 19 преди 4 месеца
Прав си само за тези, на които се плаща за еднократен секс. Те наистина се амортизират много бързо.
Но хитрушите, които се представят за почтени, но имат морала на магистрални к/ви, са нещо съвсем друго. Такива и на 35, и на 40, дори и на повече години успяват и за държанки да се уредят (живеят с някого без брак уж по любов и за да му въртят домакинството, а целта им е да не работят и да са на негова издръжка), успяват и да разведат някого, и да си уредят някой проблем като преспиват с някого.
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо я е убил,че си е поискала парите за услугата,а д жагалът не е научен да плаща.Няма значение каква е ,няма никакво право да я убива.Дали ще го осъдят обаче?
26
1
 
14
 
! Отговори
До 25 преди 4 месеца
Знаеш ли ,че от няколко човека вече чувам това - какъвто си бил в България, такъв си оставаш и в чужбина. Макар че познавам и двама над 75 г., които навремето са се махнали оттук, защото, заради произхода му, на единия не са разрешили да следва, а на другия по същата причина не са му давали постоянно назначение, а само временно, където и да се опитвал да постъпи на работа. После, в странство, и двамата са успели да уредят живота си, но с много трудности отначало, защото са започнали от нулата.
25
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 27

Българки, ама друг път.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 31

Относно това, което си написал за злобната и простовата, но недосегаема лелка под протекция - все едно, че си осъществил преки наблюдения в институтите на БАН. Уви!
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В чужбина никой не харесва връзки. Там няма такова нещо. За това им е чудно, как в една институция работят цяла рода. Или в някоя фирма някоя си злобна леличка била под протекцията на баща си или е имала чичо владика. И никой не я уволнява за непристойно и арогантно поведение.
За незнание и невежество. Кой какви звезди ви сваля от небето как е там и дали се е устроил е малко вероятно. Нещата ще ви бъдат представени по начин по който да възклижавате в недоумение "я как се оправи там" сега е ок.
22
0
 
16
 
! Отговори
niki преди 4 месеца
Защо на проститутките викате второ качество човек? Това е най-древната професия и никога няма да изчезне???
21
1
 
16
 
! Отговори
Paco преди 4 месеца
Нека позная,момичето е от Сливен?Да почива в мир.Тази скапана държава и това мизерстване ги доведе момичетата до това положение.
20
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Българките са известни в Европа най-вече с това. Ходил съм и знам много добре.
19
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В БГ не може си "избърше задника" сама без баща си. Какво остава извън БГ. Тук, ако си връзка и разчиташ постоянно на връзки там си никой. Просто е безсмислено да отиваш някъде където си кауза пердута.
18
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В България не могат да се оправят да си намерят нормална работа в чужбина ли!? Какъвто си в България, такъв си оставаш в чужбина. Ако си пробивен и оправен в собствени води, такъв си и в чужбина. Там си нямат никой, докато тук има близки, роднини и приятели. Как по-точно да се оправят извън страната, като не умеят да се оправят в страната с толкова много приятели, познати и близки!?" От всяко дърво свиркa не става!"
17
3
 
20
 
! Отговори
Редактор преди 4 месеца
Неполиткоректното заглавие трябва да изглежда така: "Мюсюлмански варварин уби *** с български паспорт в Германия"
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И се казват както си поискат, когато не съществуваш пред закона в която и да било страна. можеш си правиш, каквото си поискаш да работиш каквото си поискаш под друго име и самоличност. Като никой не знае за теб и за твоето жалко съществуване не е нужно да "биеш камбаната, че си жрица" в Германия на площада на червените фенери. Тук като нямаш акъл за 5 стотинки там ли ще ти дойде!? Блаженни са верюищите. Тук ви разправят приказки за" лека нощ" , а там дерибействат.
15
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И се казват както си поискат, когато не съществуваш пред закона в която и да било страна. можеш си правиш, каквото си поискаш да работиш каквото си поискаш под друго име и самоличност. Като никой не знае за теб и за твоето жалко съществуване не е нужно да "биеш камбаната, че си жрица" в Германия на площада на червените фенери. Тук като нямаш акъл за 5 стотинки там ли ще ти дойде!? Блажени са верюищите.