Лондон: Русия ще плати висока цена, ако не играе по правилата

Великобритания щяла да "затегне примката около ГРУ"
30 сеп 2018 21:30, Анисия Иванова
74
Лондон: Русия ще плати висока цена, ако не играе по правилата
Архив: Reuters

Британският външен министър Джереми Хънт предупреди днес Русия, че тя ще плати висока цена за действията си, ако се опитва да сплашва Великобритания и не зачита международните правила, предаде Ройтерс.

Великобритания обвини двама мъже, които според нея са служители на руското военно разузнаване (ГРУ), че са извършили тази година в Англия нападение срещу бивш руски двоен агент и дъщеря му, използвайки създадено за военни цели нервнопаралитично вещество.

"При управлението на консерваторите Великобритания има едно ясно и просто послание към Кремъл: ако се опитате да сплашите тази страна, ако използвате химическо оръжие, ако не играете по международните правила, цената винаги ще бъде твърде висока", каза Хънт на ежегодната конференция на Консервативната партия.

Министърът заяви също, че Великобритания ще "затегне примката около ГРУ". (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Икономически и политически Великобритания и САЩ играят като един играч, реално имат много силно политическо влияние и повече от 25% от световния брутен вътрешен продукт, така че руснаците да не се прават на много отворени.
64
2
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Съсел да се репчи на мечка,интересно!!!
63
3
 
0
 
! Отговори
до боби преди 5 години
никой не е споменавал за ядрената им програма по важно е накъде ще насочи мишените след демократизацията и приятелството със САЩ и ЕС УМНИКО
62
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 63Ано Експерте то можеш ли да четеш МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ?Кимчо демонтира Ядрения си полигон - СМЕХХХ - Демонтирал/взривил е няколко бараки където се съхраняват машини които копаят тунел колкото да минат два човека и бомбатаСпрял тестовете с ракети - Супер значи са си изпълнили тест програматаКажи ми ЕКСПЕРТЕ пълна денеуклетизация на Корея какво означава?Няма ядрени плутониеви реактори - ОКНО И НЯМА НИТО ЕДНА САЩ БАЗА или КОРАБ КЪДЕТО ДА ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕс други думиUSA GO HOME
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да вземат пример от Северна Корея как се отваря за света и демокрацията
60
2
 
5
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 61Ехх експертеПо цялото черноморско крайбрежие а и в другите ни курорти включително планинските има цели зони с апартаменти купени от РуснациРуснаците не ходят за 1-2 седмици на почивка - като почиват те почиват поне месец на куп. Освен това тук им е ЕВТИНО в сравнение с Русия и харчат пари като невидели. И ти експерте заради едни политическо мотивирани но не подкрепени с каквито и да са доказателства искаш ние да се откажем от тези доходи от туризъм?НАИВНО много НАИВНО
59
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички руски туристи са като Чепига и любовникът му. Или им симпатизират. Нищо няма да загубим ако забраним визите на руснаците.
58
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
точките на 62: м.алоумници...
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога ще ни занимавате с *** или няма какво да пишете?
56
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Лондон са 150 години назад, британската империя умря отдавна ))))
55
4
 
15
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
Лицемеринът на кого си мисли, че се дърви непредизвикан............
54
3
 
1
 
! Отговори
до 50 преди 5 години
Понякога и кервана бърка пътя... та...
53
13
 
8
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Между другото, познавам един неприкрит руски шпионин и българомразец - професор 80%... Ако му набиете умната главица на някой плет, имате и три каси Жигулевское от мене.
52
21
 
7
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
България също трябва да затегне примката около ФСБ и ГРУ. Това е удобен момент нашите разведки да се тренират в отстраняване на чужди шпиони. Сега руснаците са обявени извън закона, отстрелът им е разрешен без ограничения. За утрепан руски шпион че те съдят по-малко, отколкото за утепано улично куче. Тепайте и трупайте на камари!
51
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да разбираме заглавието така:Лондон: Русия ще плати висока цена, ако не играе по нашите правила.
50
10
 
31
 
! Отговори
ГРУ преди 5 години
Боре,Джони, по внимателно с руската разведка! Те са най добрите,да не сстанеш цел номер едно за тях! Дали ще те чероят с НОВИЧООК,съчма или КАЛИБЪР, повярвяй ми,резултатът ще бъде плачевен за теб! Така че налягай си дженди пърдялничето и спри да се изказваш не подготвен!
49
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много лаете бе английвки джендове! Ако не беше кравария до сега да сте станали руска губерния! Никога не е достатъчно късно,както е казал един ваш мислител! Вие нежните еврогейове,защо дърпате мечката за опашката? Русия има право да издаде присъда на предателя,вие не сте ли го правили?! Така,че тихичо,мечката се гласи за сън,гледайте да не я ядосвятe!
48
34
 
11
 
! Отговори
те и без това са преди 5 години
Рашките ще ядат мазната опашка, щото запада беше твърде възторжен да помага на Русия след Горбачов. Но това вече е минало, и новото покление видя грозния образ на расията.Няма нужда да им правят нищо лошо, просто трябва да спрат да им помагат.
47
10
 
35
 
! Отговори
ДС преди 5 години
Колко да е висока бе ? Вие сте едно петънце на картата. Най-много да ви потопят завинаги. Долни англо-саксонци.
46
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Британският външен министър Джереми Хънт ПРЕДУПРЕДИ днес Русия, че тя ще плати висока цена за действията си, ...""... цената винаги ще бъде твърде висока", каза Хънт на ежегодната КОНФЕРЕНЦИЯ на Консервативната партия."Русия дали е била на конференцията и дали е чула? :)СМЕХОТВОРНО! :)