Заговор в Германия: Военни готвели политубийства!?

Бандата, от 200 души, принадлежала на групата "Унитер"
Обновена: 12 ное 2018 07:26 | 12 ное 2018 07:20,
65
Заговор в Германия: Военни готвели политубийства!?
Снимка: Reuters

Bоенни в Германия готвели политически убийства. Заговорниците служели в елитна част. Техният брой бил около 200 души, писа списание "Фокус".

Заговорниците подготвяли специална операция, която имала за цел да предизвика хаос по улиците на основните германски градове.

За целта освен политически убийства се подготвяли и такива на имигранти и бежанци, които са обвинявани от крайнодесните в нарастването на социалните сътресения.

Насилието трябвало да се проведе в "Деня Х", за когато военните планирали да убият лидера на Зелената партия Клаудия Рот, външния министър Хайко Мас и бившия президент Йоахим Гаук.

Тези трима политици са известни със своите либерални възгледи. Все пак властите са успели да разкрият заговора в елитните части на Бундесвера, преди да бъдат извършени убийствата.

Всички заговорници принадлежали на групата "Унитер". Тя е основана през 1996 г. и има за цел да подпомага ветераните от мисиите в Афганистан и Африка.

От "Унитер" отричат обвиненията. Все пак властите са претърсили тренировърни лагери на армията по границата с Австрия и Швейцария за оръжие, муниции, пари и петрол.

През 2015 г. канцлерът Ангела Меркел отвори границите на Германия за хиляди бежанци, бягащи от войните в Близкия изток.

Това предизвика реакция в част от германското общество, като намери израз в нарастването на популярността на националистите от Алтернатива за Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 5 години
До от селуМного оригинален диалект,ама слабоумен.Според мен избива на изпростяване.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 29Много витиевато се изказваш и правилно - омръзна ни повтарянето на едно и също име.Българинът е скептик по природа и когато много често му натрапват мнение, реакцията му е - абе това надали е вярно! Така, че в момента глуповато се занимаваш с антипропаганда на твоите поръчители.Руснаците три пъти са влизали в Берлин. Могат да влязат и четвърти, но трябва да са с много солидни костюми против радиация, а какво да правят сред разхвърлян бетон и стопено желязо!
55
1
 
2
 
! Отговори
Русия преди 5 години
Мути Меркел плаши конкуренцията.
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам снимката и се размечтах за едно такава нещо - сериозен калибър, сериозна оптика, някакъв шумозаглушител, непознат ми, сравнително компактен. А сега познайте, какво бих правил с това желязо!
53
1
 
1
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
В политиката всичко е възможно,но ако има минимални смисъл и логика в нея,покушение срещу тримата назовани политици е просто изключено- и тримата са мижитурски,като Гаук и Рот са големи мижитурки!Кой елитен военен ще се занимава с такива ,не искам да ги обиждам,***!?За мен е учудващо как може една Германия да падне толкова ниско !?
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боя не е средство ама помага ! Само за АКЪЛ де !!
51
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До софиянецДобре за теб. Аз не мога да съм патриот или привързан към държава и народ, който откакто съществува само подлизурства! Българина е с робска психика. Просто не изпитвам нищо към България, никога не съм изпитвал. А съм чист българин, пра дядо ми е бил кавалерист, дядо ми е бил войник през ВСВ. За мен България символизира... нагаждачеството, комплексите, злобата, прoстотията, селянията, липсата на благородство, некадърността, кражбата и безсилието. Няма как да харесвам България.
50
4
 
17
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
между другото да кажа че съм ПАТРИОТ и се гордея с това.Не членувам в никаква партия-но си обичам Родината и съм патриот-напук на подскачащи *** и пейзани.Та искам да кажа-за всичките ни проблеми-големи и малки-търсете ония с големите носове и многото пари.Крадените големи пари.
49
8
 
6
 
! Отговори
opetkov преди 5 години
До редактореее Въобще не е въпрос на неграмотен преписвач, а е част от "фалшивите новини", бълвани от фабриката на Путин в Скт Петербург и услужливо тиражирана от нашите продажни медии.
48
1
 
14
 
! Отговори
редактореее преди 5 години
Статията е писана от неграмотен преписвач, който явно е имал проблем с четенето на немски. Случаят е от 2017 и не са били 200, а само 2 (двама!) военни - Франско Албрехт, който го осъдиха и Максимилиан Т., който го освободиха поради липса на доказателства. Втория сега работи в партията АзГ
47
0
 
2
 
! Отговори
copy-paste преди 5 години
Гл.редакторе имаш проблем в превода , не е група а Дружество в което членуват бивши военни от Специалните части , освен това за друг политик става въпрос който евентуално би трябвало да бъде премахнат
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фейк нюз
45
1
 
5
 
! Отговори
Мария преди 5 години
ОЧАКВАНА РЕАКЦИЯ!
44
2
 
16
 
! Отговори
Сдр преди 5 години
Поредната атака срещу "Либералите". Виждатели как тези хора са заплашени. време е да ги подкрепите. Емигрантите не са виновни че лишите германски военни искат да ги убият. Този разказ е като ниско платен американски филм. пълна безсмислица. Или като измисления преврат на Ердоган.
43
0
 
2
 
! Отговори
Циник до 45 преди 5 години
Ти прегледа ли се ***?Луда крава?Или нещо по-лошУ ти откриха?:-)
42
5
 
1
 
! Отговори
от селу преди 5 години
До 43 *** до 42Бе що ни идеш на доктор да съ прегледъш ча нещу глеем си зле па мое да съ поминеш ду коледа
41
2
 
1
 
! Отговори
антиджендар преди 5 години
До 40 АнонименСлаб опит за анализиране ! Нищо не разбираш. Незная каква е целта ти на тези опити да познаеш какво как е но аз разбрах з-а теб, че поне не си от жендерите на сорос. Или греша ?
40
20
 
18
 
! Отговори
Циник до 42 преди 5 години
Ъхъм...русофилче смотано - затова Германия е 4та икономика в света...а *** 10та!Затова - боярщика ще е "народно питие" Марш в дупчицата от която изпълзя!
39
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Циниче, незнам кой какво е размазал, знам само че руснаците си вяха знамето над Райхстага и това още ви държи влага
38
5
 
10
 
! Отговори
Циник до 39 преди 5 години
Кои ние бе, ***?Кои ние?Четеш ли какво съм написал ...или блееш?Пфуууу...аман от шеметаци!