Заговор в Германия: Военни готвели политубийства!?

Бандата, от 200 души, принадлежала на групата "Унитер"
Обновена: 12 ное 2018 07:26 | 12 ное 2018 07:20,
65
Заговор в Германия: Военни готвели политубийства!?
Снимка: Reuters

Bоенни в Германия готвели политически убийства. Заговорниците служели в елитна част. Техният брой бил около 200 души, писа списание "Фокус".

Заговорниците подготвяли специална операция, която имала за цел да предизвика хаос по улиците на основните германски градове.

За целта освен политически убийства се подготвяли и такива на имигранти и бежанци, които са обвинявани от крайнодесните в нарастването на социалните сътресения.

Насилието трябвало да се проведе в "Деня Х", за когато военните планирали да убият лидера на Зелената партия Клаудия Рот, външния министър Хайко Мас и бившия президент Йоахим Гаук.

Тези трима политици са известни със своите либерални възгледи. Все пак властите са успели да разкрият заговора в елитните части на Бундесвера, преди да бъдат извършени убийствата.

Всички заговорници принадлежали на групата "Унитер". Тя е основана през 1996 г. и има за цел да подпомага ветераните от мисиите в Афганистан и Африка.

От "Унитер" отричат обвиненията. Все пак властите са претърсили тренировърни лагери на армията по границата с Австрия и Швейцария за оръжие, муниции, пари и петрол.

През 2015 г. канцлерът Ангела Меркел отвори границите на Германия за хиляди бежанци, бягащи от войните в Близкия изток.

Това предизвика реакция в част от германското общество, като намери израз в нарастването на популярността на националистите от Алтернатива за Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
24
 
! Отговори
Бре! преди 5 години
И германците се събудиха и опълчиха на продажните си и *** политици като дебелата крава Шмеркел и бежанците. Лека по лека нещата ще се оправят и Европа ще си бъде отново бяла, цивилизована и християнска.Ех, де да можехме да настигнем унгарците, поляците, фините, чехите, балтийците и сега немците с нашите дебели балкански глави!
16
1
 
19
 
! Отговори
Хей преди 5 години
После елате и тука за Бойко.
15
1
 
14
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Щом хората са готови на преврари значи в съответната държава нещата са наистина счупени и безнадеждни е малката гражданска война
14
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста хора биха застреляли тоя гнусен ислямист и мултисексуален транс-***.За последно пропагандираше детските изнасилвания като част от мулти-култи обществото.Ако някой изнасили детето ви в тоалетната...Какво ще направите?
13
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни простотии!Някой се е уплашил, че могат дя го свитнат и явно има за какво и си е измислил въобръжаеми атентатори и врагове. Ето така се чисти армията от неудобни и се слагат свои хора послушковци. Бай Ердо им показа как се прави. Опит за атентат, симулираш такъв и чистиш наред неудобните. В заспалата и умряла отдавна Германия го правят софт вариант, но пак им се получава явно. Пълни смешници и палячовци са германците. Масово са меки китки, а грозните им и дебели жени се плющят с чер-нилки.
12
2
 
17
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Военния опит за преврат у нас не успя. В Турция не успя, и в Германия не успя. И в трите държави не стана нищо хубаво. Май военните преврати не били толкова лоши, а?
11
2
 
29
 
! Отговори
Ветеран преди 5 години
Партизан за бой се стяга! Време е!
10
2
 
46
 
! Отговори
бай х преди 5 години
Браво на германците !Моля не наричайте ,, банда ,, патриотите които са борци за Германия !Вън арабско-африканските кълежи от Германия !
9
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е вярно - има надежда за Германия, а и за останалите, набълбукали се с "нашественици"! Ще се събудим!А "банда" може да се ползва за описание на либерастите натресли ни "бежанците"!
8
2
 
39
 
! Отговори
кой преди 5 години
А у нас имали достойни офицери да спасят страната от заразното зло-политиците?!
7
2
 
33
 
! Отговори
бил пил преди 5 години
готвеЛИ..подготвяЛИ...планираЛИ...само че, десните ОТРИЧАТ! Какво са "разкрили" тогава. Претърсвали, ама не казват да са мнамерили нещо. Прилича на лов за вещици! "Левите" ловят "десните" понеже стремително губят популярността си и ги гони параноя. Не че, не може да им се случи случка един ден...
6
2
 
40
 
! Отговори
истината преди 5 години
Не са банда а истински патриоти,банда са политиците който съсипват държавите.
5
3
 
36
 
! Отговори
браво преди 5 години
Браво достойни мъже който не търпят политическото предателство.....и съсипването на страната им от политиците.
4
2
 
29
 
! Отговори
добър сценарий преди 5 години
Том Круз ще играе ли?
3
5
 
29
 
! Отговори
0 преди 5 години
Е браво, а по-късно и у нас !
2
1
 
33
 
! Отговори
бай Спиро преди 5 години
Бреей, то като на кино бря.
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това прилича на фалшива новина.