Хванаха нападател от Виена, говорел славянски език!?

Органите на реда смятат, че става дума за поръчково убийство
21 дек 2018 17:07,
44
Хванаха нападател от Виена, говорел славянски език!?
Снимка: Reuters

Единият от нападателите в центъра на Виена е задържан, съобщи oe24.at.

Още по темата

Участниците в стрелбата - нападателите, загиналият и тежко раненият, най-вероятно са се познавали. Те са обядвали заедно в ресторант в района преди напрежението да ескалира, разказва Томас Фигмюлер - собственик на заведението, пред което се случва драмата, съобщават австрийските издания.

Участниците в нея са говорили славянски език - сърбохърватски или бошняшки език.

"Няма никакви конкретни данни за терористичен акт", се казва в съобщение на полицията.

Органите на реда смятат, че вероятно става дума за поръчково убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Смешници преди 5 години
Браво,или си мнооого *** или имаш развинтена фантазия.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полша е единствената империя, която никога не е имала колонии. Това много им тежи на поляците. Винаги са искали части от Русия за колонии. Най - им е допадала винаги Беларусия. Уви, не са имали никакъв шанс срещу руснаците и затова ги мразят много. Считали са Беларусия като предна база за завладяването на Сибир и винаги ги е било яд, че не могат да я имат.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато тръгнеш да наричаш славяните тор трябва да очакваш вълна от обиди, понеже Българина е на 85% славянин. Фалта, че отричаш собствения си произход, говори много за тебе. Вероятно си типичен активен борец - комунист с комунистите, капиталист с капиталистите, царист с царя. Тоест, нестабилен идеологически. А който е нестабилен идеологически е нестабилен отвсекъде. Как е *** стабилността ти? Предполагам си от някой от новите ***. Или си много близко до това. Лошо няма.
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Можеш да се считаш трак ако имаш гъстра черна или червена къдрава силно чуплива коса, бяла кожа и склонност към лунички. Това е за мъжете. Жените им имат основно гъста, често силно чуплива по - често червена по рядко смолисто черна коса, бяла кожа и лунички. С черна чуплива коса са траките смесени с гърци. С права мека червенееща коса са славяните смесени с траки. При гръцкия вариант кожата е по - тъмна. При славянския е много бяла.
21
0
 
3
 
! Отговори
до трака преди 5 години
Идеята за тракийския произход на българите идва от френската пропаганда. Започната е в началото на 20 век с цел печелене на позиции. Този род пропаганда се е оказала успешна във Румъния малко преди това, но там наистина има наследници на келтите в големи струпвания. Защо келти? Ами траките са келтско племе. Също като в Ирланция и Франция. Но мие не сме траки. Не са много червенокосите българи с къдрава черевна коса. Това са траките. В някои региони на БГ има повече тракийска кръв, но са редки.
20
0
 
3
 
! Отговори
маларт преди 5 години
В Австрия руснаци и сърби си имат свои сериозни престъпни групировки и то поне от десетилетия
19
0
 
0
 
! Отговори
До тракиеца преди 5 години
Едва ли има и един Българин Трак. Траките говорят съвсем различен език. Тяхнатра езикова група е тази на французите и румънците, на италианците и испанците и португалците. Българският език е език от славянската езикова група. Е вдна държава официалният език ВИНАГИ е този, чийто етност е силно преобладаващ. КОгато Аспарух идва по Българските земи траките отдавна ги е нямало. Били са претопени от други етноси, основно от славяните. И то тези, които не са се изнесли от територията на България.
18
1
 
3
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Абсолютно празна статия с нищо ... пълнеж от 5 изречения с много може, може би, дали, ... драскачите публикуват колкото до има там нещо.А дали не е говорил 3-4 езика един от който да е славянски? Може да е Румънец и да знае Словашки?
17
1
 
2
 
! Отговори
Creeping death преди 5 години
Да не е на сръбски, с лек руски акент?
16
1
 
1
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Според мен е бил Путин
15
3
 
7
 
! Отговори
Славянска ТОР преди 5 години
Затова българите е срамно да ги наричат славяни!Българите имат само 0,03%-славянска кръв!Българите са - - ТРАКИ!Доказано!!!!!!!!
14
5
 
16
 
! Отговори
CAMBODIA POWER преди 5 години
АЗ СЪМ РОМ, А РОМИТЕ СМЕ НАЙ-НИЗШАТА КАСТА В ИНДИЯ!
13
10
 
9
 
! Отговори
SS преди 5 години
Поляците са най-комплексираната нация на планетата, само гледат нещо мръсно да направят на ЕС. Австрийските служби да разследват югославяните, а Полша да бъде изхвърлена от ЕС. Заляха Германия с жебчии и прoститутки. Нищо друго не са дали на света. Германия и Русия трябва пак да си ги разделят за доброто на Европа.
12
4
 
6
 
! Отговори
SS преди 5 години
Търся клиенти на улицата .
11
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Славяните са номер едно , друготое тор .
10
1
 
1
 
! Отговори
drft преди 5 години
поръчково убийство, защо не терористичен акт? дали от това, че говори славянски език? В Страсбург веднага го обявиха за терористичен акт дали за това, че не говори славянски език?
9
13
 
6
 
! Отговори
SS преди 5 години
Славяните искат да дестабилизират Европа.. полша да бъде изхвърлена от ЕС и онoдена като за последно от Русия. Германия винаги е била пред полша във всичко, много са комплексирани. Сърбо-хърватите са подобни. Огромна грешка, че приехме славяни в ЕС, те са виновни за дестабилизацията на континента. Поляците за нищо не стават и са известни на света само с леките си жени.
8
1
 
12
 
! Отговори
Аркан преди 5 години
Шиптърче е .Вервайте ми.
7
1
 
7
 
! Отговори
Аноонимен преди 5 години
Тия дни из Виена се моташе някаква лимузина от онези 15 метровите. От лимузината се носеше мазен сръбски турбо фолк. Така че не се учудвайте.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** тез западни боклуккци са много "начетени"?Измислиха "славянски език"?!Аз,дето се казва говоря ЕДИН от славянските езици,ама не зная да има някакъв общ(международен??!) "славянски" език!!!Ей,туй дет идва от запад пращи от ум и начетеност!Туй *** ценности са голяма работа - набързо ни измислиха и "славянски" език!