Наследници на Рим, Атина... Льо Пен осъди мултикултурализма

Наследството ни описва кои сме, настоя Марин Льо Пен
Обновена: 22 яну 2019 09:22 | 22 яну 2019 08:30, Боряна Павлова
24
Наследници на Рим, Атина... Льо Пен осъди мултикултурализма
Снимкa: Reuters, архив

Френската крайнодясна лидерка Марин Льо Пен осъди в Женева "провалилото се навсякъде в Европа подчинение на мултикултурализма" в реч с наближаването на изборите за Европейски парламент, предаде Франс прес.

"Ние сме европейци, защото споделяме наследството на Ерусалим и Рим, на Атина и Константинопол. Това наследство определя кои сме и вписва нашите различни и постоянно еволюиращи култури в една цивилизация. Не може да прахосваме това наследство в името на едно подчинение на мултикултурализма, което се е провалило навсякъде", заяви лидерката на крайнодясната партия Национален сбор на конференция, организирана от фондация "Спиноза" в Женева.

"Навсякъде по света мултикултурните общества са тези с най-голямото насилие, с най-тежката престъпност, най-голямото вътрешно разделение", заяви Льо Пен, споменавайки Мексико и Бразилия, където според нея "броят на убийствата е като в страна, обхваната от гражданска война".

"Европейският съюз ще е само смут и безредие, ако не оправи външната си граница. Това е едно от условията за добросъседство с нашите съседи", заяви Льо Пен. Тя осъди страните, които "въвеждат закони против богохулството, допускат забулване на жените или приемат части от територията им да са подчинени на шериата".

Марин Льо Пен разкритикува също "върховенството на радикалния индивидуализъм, на икономиката и пазара, което стига до завръщането на робството и продажбата на хора, които са истинските названия на извършвания около Средиземно море трафик на хора".

/БTA/


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Аристотел преди 1 месец
Умна жена. Жалко, че са малко тези като нея.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Президента Брайвик ви го каза,умни останаха ли
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не искам никакво съвместно съжителство с африканци и араби и всякакви подобни. Да си стоят в Африка и Азия, както и белия човек да си стои в Европа и да не пипа кошера с оси наречен БИ. Всяка жаба да си знае гьола. Какво е това да се тътpят някакви чак от Пакистан и Афганистан в Европа. Бежанци били. Не мога да повярвам колко са изкукали т.н. евролидери. А Германия е причаната за това бедствие с тяхната безмерна алчност, населението им застарява защо прoсто да не го подменим? Ненормалници.
17
0
 
20
 
! Отговори
do liberal преди 1 месец
И какво стана с Месопотамия.Дойде първия мулти култи -елинизма на Александър .След два века от тях нищо не остана и залязаха бевъзвратно .Извода,дойдат ли някои да ти правят омесване ,смесване и т н всичко е провал чрез свободно движение на хора ,стоки и капитали и култура. .То е казано ,сложиш ли капка катран в меда и край вече.
16
33
 
5
 
! Отговори
Либерал преди 1 месец
Расисти като Льо Пен и подръжниците им няма как да разберат, че мултикултурализма ни прави по-силни, а човешката цивилизация води началото си в Месопотамия. Европа е това което е благодарение на Близкия Изток, на шумерите, на финикийците (от където идват парите и азбуката), на египтяните, на персите. Европа е продължение на човешката цивилизация, а не нейно начало. Заради тази националистическа реторика и тупане в гърдите колко сме велики, Европа преживя две световни войни и се събуди в руини.
15
1
 
22
 
! Отговори
Оруел преди 1 месец
Наслаждавайте се на свободата на изразяване в интернет докато все още можете. Готви се ново министерство на истината и скоро ще се наложи зверска цензура. За вождове като Меркел и Юнкер само хубави неща ще четете и пишете, а за враговете на либералния комуницъм - само лоши. Голямата болка на глобалистите е, че все още не са наложили тотален контрол над интернет, както е случая с медиите. Добре дошли в ЕСССР.
14
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПРАВА Е!

А нас от години ни изнудват не само да търпим и толерираме, но и да плащаме издръжката на етнос, носител на АНТИкултура, коренно различна от нашата култура.
ДОКОГА? Докога ще търпим?!
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нацията я правят хората. Когато половината мюсюлмански свят се пресели в Европа, тогава и ЕС ще се превърне в кoчината от която бягат. Гена и етноса има значение за IQ на населението. Създателя на ДНК го каза. На Запад се провежда политика по подмяна на европейския човек. Това е планирано и е най-голямото престъпление спрямо християнската цивилизация. Не съм фен на Льо Пен, но е напълно права и я поздравявам за смелостта. Ако нещо не се промени, катастрофата е въпрос на време.
12
0
 
19
 
! Отговори
Спасението преди 1 месец
Пут - Тръмп - Пен, плюс Орбан
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мултикултурното общество е възможно само когато има тотален контрол.Камери навсякъде,микрофони ,чипове тотално следене.
10
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Медиите са контролирани от богатите мултинационални корпорации. В техен интерес е смесването на хора и приема на нелегални пpишълци да продължи защото така печелят от евтина работна ръка. Вярно е, че преди години Меркел и Саркози казаха, че мултикултурализма се провали. После същата Меркел прие милиони нелегални "бежанци". Какво ви говори това? Че тези хора са контролирани, те нямат независима политика, не са държавници, а пионки. Корпорациите имаха нужда от евтина работна ръка и я натиснаха.
9
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Глупости говори. За тая тьотка мултикултурализъм означава християнство срещу ислям.
Мултикултурализма изобщо не е това и изобщо не е нищо лошо. Дори навремето асамблеята Знаме на мира беше основана на мултикултурализма и изобщо през 80-те се считаше, че това да контактуваш с хора от различни раси, вери и култури е нещо хубаво и най-малкото да ти покаже, че съществува нещо и извън твоето забутано село.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този вестник пропадна като вестник " дневник". " Блиц" е най демократичния но се пишат откровени п ро с то ти и
7
49
 
5
 
! Отговори
Шопа преди 1 месец
Къв а тоа таласъм?
6
6
 
53
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 1 месец
права е...
5
30
 
3
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 1 месец
Dinastiyata le Pen....Edna delta, KOYATO mamu 50 godini francuzite...
4
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей, изпусна я Волен тази жена-огън!
3
1
 
47
 
! Отговори
Елемаг преди 1 месец
Ако можеха,от редакцията на *** и нея биха цензурирали!!!Кофти му е на редактора и го сърбят пръстите,да и изтрие речта ,ама не може :)
2
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Меркел и Саркози също обявиха Мултукултурализкура за провалил се. Проверете 2010 мисля че беше. След това някой им мушна пачка в джоба и се почна нов медиен цикъл където да се промие обществото в друга посока.

Разберете че медиите са най-големия враг заедно с мулти-култи булшита. Те успешно управляват мозъците на достатъчно хора и съответно изборите когато им дойде времето, докато се усетим. Без медиите на негова страна един политик е загубен. Те са реална власт която уж е на страната на хорат
1
7
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Смела жена.