91-годишен пушач се подпали във виенския Музей за приложни изкуства

Получил е множество изгаряни при опит да пуши в тоалетната
30 яну 2019 14:52,
7
91-годишен пушач се подпали във виенския Музей за приложни изкуства
Снимка: Reuters

91-годишен посетител на виенския Музей за приложни изкуства реши да изпуши тайно цигара и неволно си подпали панталона. Инцидентът се е случил по обяд, когато в музея се намират много посетители, предаде БТА.

Още по темата


Почти веднага след като противопожарните датчици са подали сигнал, музеят е бил обходен от органите за противопожарна защита, полицията и линейки за бърза помощ, което е дало възможност бързо да бъдат евакуирани всички посетители и музейният персонал.

По данни на полицията възрастният пушач е с тежки изгаряния по краката и леки на ръцете. Според служители от бърза помощ от инцидента е пострадала и съпругата на 91-годишния пушач. В опита си да потуши огъня с пожарогасител, тя е наранила ръцете си. Двамата пострадали са настанени в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И не забравяйте, пушенето съкращава живота!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше разрешено да се пуши в музея, както до преди 30 години, то тази трагедия нямаше да се случи. Освен това под влиянието на отровния тютюнев дим, горките здравословно живеещи току-виж доживели и те до 91 години.
5
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Ха хаабе сигурно..Обаче като гледам какво става,май на 21-27 годишните повече им трябва бавачка..Защото са израснали "на самотек"..
4
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
на снимката цгарата е "Camel"..Още ли съществуват тия легендарни цигари?..Или фотото е от преди десетилетия?
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 5 години
Чудно ми само е защо такава ''санзационна'' новина се е класирала в отдел ''свят''...?!Но като се замисля... да успееш да се самозапалиш с цигара в ***, ( при това със сериозни изгарания..?? ) си е подвиг, аз лично не бих се справил, дори и да ми е цел...!!!
2
0
 
4
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Принц на 97 години си кара колата и прави катастрофа,дядо на 91 г. ще подпали музй за една цигарка, е не се ли вдетиняват хората като поостареят ? Бавачки им трябват и то спешно.
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека се е самозапалил заради демокрацията в Австрия ама журналистите го извъртат.Веднага минстърпредседатела на Австрия да си подава оставката.