Убиецът от Габрово – не баща, а пастрок на убитото дете

Момченцето било отглеждано в добри условия
78

Мъжът, който хвърли 5-годишното си дете от мост в Габрово и направи опит да се самоубие, е пастрок, а не баща на детето, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Фаталната драма се разиграва рано сутринта - около 6, 30 часа. Мостът е най-високият в района. След като хвърля момченцето, 31-годишният мъж се заканва, че ще се самоубие. С часове полицаи и пожарникари го убеждават, да не го прави.

31-годишният мъж е доведен баща на детето, което бил припознал. Съседите разказват, че той и майката на детето често се карали. Пред Bulgaria ON AIR те разказаха, че повече грижи за детето е полагал бащата, а майката е била изчезнала през последните дни. Една от причините за това нейно решение вероятно е домашно насилие, смятат съседите.

Според институциите обаче проблем в семейството нямало. Детето е ходило на детска градина и е било отглеждано в добри условия.

Мъжът има и криминално досие, лежал е в затвора. Разследването по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
8
 
! Отговори
а преди 4 години
В Америка да са го опушили на моста, без причина, там просто са безкомпромисни, мръднеш ръката на долу - може да се опитваш да вземеш пищак от гащите, бум бум, айде, дотука бехме. Такива сърцераздирателни убеждавания няма. Не казвам, че са безгрешни там, но ние сме в другата крайност, някви убийци на деца да ги молим да не се самоубият, I mean come on.
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз ако исках да се самоубия нямаще да чакам някой да ме убеждава 3 часа... Цирк и жалка история ... като самата ни държава !...
50
0
 
10
 
! Отговори
Майка преди 4 години
От *** ви заглавие да разбирам ли, че щом бил пастрок на детето, това го оневинява за ДЕТЕУБИЙСТВОТО?! Човек, който три часа е убеждаван да не се самоубие, НЕ ИСТА ДА СЕ САМОУБИВА! Сега ще го изкарат невменяем и ще му се размине. Но ако все пак поради някаква причина не му се размине, му пожелавам редовен полов живот в затвора - там поне имат "специално" отношение към убийци и насилници на деца.
49
0
 
7
 
! Отговори
Мафиотин преди 4 години
Има си хас да не са им били добри условията. От наркотици се печелят пари и си развяваш коня из града, без да те пипнат съд и полиция. Биеш, насилваш - ти си господаря! Накрая детенце убил от чувство за безнаказаност! Бог да прибере невинната душица!
48
0
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Щом е припознал детето, значи не е доведен, а баш роден баща. За сведение на журналистите "Доведен баща на детето, което е припознал", звучи като "искал, но нямал желание".
47
1
 
10
 
! Отговори
До преди 4 години
До Анонимен 43Не на стратегия за детето, според която трябва с полиция да изведат детето от дома му, като че ли детенцето е някой престъпник. С полиция трябва да изведат бащата и да го запрат за системни побои над майката.
46
0
 
12
 
! Отговори
Габровец преди 4 години
Ама няма никакъв повод за притеснения и подозрения. Човекът просто е лежал в затвора за разпространение на наркотици и за кражби, иначе е бил идеален баща. Тия вярват ли си? От 2 седмици майката на детето е избягала от него, защото я пребил, издирват я, ама няма защо да се притеснява някой, че 5 годишно дете остава на грижите на изверг, който пребива майката. Тия вярват ли си?
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи можем да дъвчем хамериканските бокл-луци, внесто храна, можем да летим на трошките им , можем да ги слушкаме, а не можем да имаме като тяхната наказателна сиатема.
44
0
 
19
 
! Отговори
ОХ преди 4 години
Не ни трябват комисии, агенции и стратегии - ЗАКОНИ ТРЯБВАТ.АКО ТОЗИ ЗНАЕШЕ, ЧЕ ГО ЧАКА СМЪРТНА ПРИСЪДА ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ???ВИДЯХТЕ КАКЪВ ПЪЗЛЬО Е...
43
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е трябвало 3 часа да увещават да не скача, ТРЯБВАЛО Е ДА ГО ОСТАВЯТ ДА СКОЧИ.... дори е трябвало да го окуражат
42
0
 
3
 
! Отговори
сдс преди 4 години
Aaa ясно значи, това обяснява нещата. Обаче 'новинарите' направиха пачки от тая работа.
41
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 37Алооо! Не демокрацията, а "социалистическия човек". Нали БКП се похвалиха, ако не се лъжа 70-те години, че са създали "социалистическия човек". Е, това е. Демокрация и капитализъм със "социалистически манталитет" няма как да стане? И не трябва да си Иво Христов за си наясно, че не става!
40
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само като видях снимката на "майката", то ясно. Да си зареже детето да го гледа пастрока?! Първо за какво се е хванала с този? Наркотици, затвор, алкохол! И защо са били толова време заедно? Ами защото са си лика прилика. Всяка нормална жена взема детето си в такива ситуации. Тя не е жертва, а съучастник.
39
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за детето, явно и двамата не са били стока но децата не си избират родителите за съжеление - ако имаше държава и институция можеше и да е живо но нали има едни кресливи майки от фейсбук групата НЕ НА СТРАТЕГИВТА ЗА ДЕТЕТО - не се чуват нещо да се обаждат за случилото се !
38
1
 
6
 
! Отговори
до долния преди 4 години
меееВ махалата ги намират, как къде?Какво не ти е ясно?
37
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Св. Петър КлючаряТова всъщност обяснява защо като племе сме гадно, гладно, долно, злобно и прокажено!
36
14
 
20
 
! Отговори
Св. Петър Ключаря преди 4 години
Най-голямото наказание за една грешна душа е да я преродим като българин в българия!!
35
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демокрацията оскоти народа . Видими резултати ГЕРП !
34
4
 
78
 
! Отговори
не може да бъде! преди 4 години
Само на мен ли ми се струва ,че ако вече за подобни деяния извършителят напр.бъде набит на кол и оставен да стои там на някоя входно /изходна магистрала от Габрово ,поне 20 г. след това подобни деяния няма да има!Считам,че най-гнусното на либералната политика е снизхождението към най-ужасяващите престъпления,бих казал даже,че прилаганите наказанията са псевдонаказания!
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако БЪЛГАРИН напише коментар като 23 то трият на мига ама .....................