Десетки полети в Амстердам - отменени

Причината е срив в системата
24 юли 2019 23:21, Петя Славова
7
Десетки полети в Амстердам - отменени
Снимка: БТА

Десетки полети са отменени, а стотици закъсняват заради срив в системата за презареждане на амстердамското летище "Схипхол", предаде ТАСС, позовавайки се на местни медии, предаде БТА.

Отменени са 84 полета от "Схипхол", а по около 160 има забавяне. Редица връзки вече са пренасочени към други градове. Засега не се знае колко пътници ще успеят да излетят днес. На летището се подготвя помещение с походни легла, на които при нужда хората ще могат да пренощуват.

Говорителят на летището Ханс ван Кастел заяви, че към момента не се знае колко време ще отнеме отстраняването на проблема, който започна около 13:00 часа местно време (14:00 часа българско време). По думите му в момента не е възможно да се намери алтернативен доставчик на керосин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Преди малко имаше поне 6-7 трамвая в София, блокирани за повече от час, които не можеха да тръгнат заради няколко протестиращи пред някаква администрация. Какво ме интересува Амстердам....
3
1
 
4
 
! Отговори
До пиещия кафе преди 4 години
Ха ха някакъв си пиел кафе на "Витошка"...Е, голям праз! И аз пих "Мохито" в хотел "Беладжио" в Лас Вегас в събота и пак..голям праз! Хиляди българи пътуват и пият кафе по света и у нас. Живеем в XXI век и има достатъчно успели и не толкова успели българи по света, които пътуват всекидневно, където си пожелаят. Пий си кафето на "Витошка", мечтай си за Слънчака и продължавай да плюеш по всички българи, за които "Витошка" и "Бедруум бийч" отдавна не са критерии за успех.
2
2
 
7
 
! Отговори
Норге преди 4 години
До От София с ЛибовМного често пътувам през това летище и НИКОГА не съм ял сухи сандвичи. А знаеш ли защо? Защото не ми е проблем да платя 50 евро за топла храна и студена бира! А ти днес на Витошка колко ще оставиш за кафенце?
1
6
 
2
 
! Отговори
Въй. преди 4 години
И ко ши праим ся?