Българин е пострадал при нападението с камион в Германия

Той е с леки наранявания, освободен е за медицинско наблюдение
Обновена: 8 окт 2019 15:28 | 8 окт 2019 15:10, Елка Василева
26
Българин е пострадал при нападението с камион в Германия
Снимка: Reuters

Български гражданин е сред пострадалите при инцидента в Лимбург, Германия, при който камион блъсна 8 автомобила, съобщи пресцентърът на външното ни министерство.

По информация на германската полиция българският гражданин е получил леки наранявания, оказана му е медицинска помощ, след което е бил освободен от медицинско наблюдение.

Към момента няма официални данни за мотивите за инцидента, разследван от германските власти.

Още по темата

Генералното ни консулство във Франкфурт е във връзка с германските власти и е готово при необходимост да оказва съдействие.

Вече стана известно, че мъжът, който с откраднат камион блъсна няколко коли, е от сирийски произход.

Доколкото е известно на властите, мъжът не е имал контакти с радикални салафити или други екстремисти. До момента няма признаци за терористичен мотив, но такава възможност не се изключва.

Мъжът е роден през 1987 г., а е в Германия от 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: камионинцидентЛимбург
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
zoro преди 4 години
Също в Германия паднал изтребител F-16,пилот се спаси,а тези изтребители Каракачанов много ги хвали...Изобщо-свят става на манджа...Готвачите си крият,плаща народа за всичко..
18
0
 
5
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Българин или български гражданин?
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вилкомен, вилкомен! Елате да си вземете плюшени меченца, на мама камиларчетата! Елате, момо, че имаме нужда от квантови механици и авио инжеЛЕри. Мама е добричка, мамините! Мама дава да колите нашите върстчета и баварски наденички. Мама дава да онождате и нашите, немски кобили, щото вурсчетата и наденичките не могат.Вилкомен, вилкомен в Германския Халифат!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кавга за паркомясто.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интегриран ли е тоз Сириец. За 4 години май не са успяли с Интеграцията. И не ми излизайте с тези изтъркани номера каквито ги пишат в Немските сайтове че може би е изпаднал в Амок.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма информация в Външно за пострадал българин в Германия
13
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сайта ви пръщи от Фалшиви и при това копирани Новини
12
0
 
4
 
! Отговори
Пострадал е преди 4 години
българинът мюмюн.
11
2
 
9
 
! Отговори
Циник до 13 преди 4 години
Тероризъм е - нещо извънредно... рядко... изключително...Прави са немските медии - това е вече РУТИНА (ЕЖЕДНЕВИЕ... ПОВТАРЯЩО СЕ НЕЩО) в Мурксулханъмска Германия!Не е тероризъм - Рутина е!
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя Новината е от вчера и кой пък днеска чак ви съобщава че има българин ранен?Щото не видях някаде в германски Медии в интернет да пише нещо , сйта ви Днес.бг много съмнителен нещо
9
1
 
13
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Клетият лежанец - е живял на хотел (плащан от социалните служби) от 2015 насам. След съкратената (4 годишна процедура) по молбата му за убежище - сирийският лежанец - получава отказ. Клетият лежанец - в момент на душевно разстройство (опитал да отмъкне няколко пъти камиони) успява накрая да ( според шофьора на камиона) да го изсурне от кабината, и тръгва да излее чувствата си - за отхвърлянето на молбата му за убежище. Попада в графата на "културните особености, и разстройства) Лежанец!
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И коя е мЕДИЯТА дето съобщила за българин , да не RUSSIAN FAKE NEWSИма руски сайтове които работят съвсем легално в Германия и ако някой ги чете след 2 месеца е готов Амок с калшников
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма град в Германия без българи, понякога се чудя дали са осъанали и 4 млн в БГ
6
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
То да не е само там така? *** ги виж в Копенхаген какви са! За нищо не стават и никакъв зор не си дават.
5
2
 
1
 
! Отговори
до Авторката преди 4 години
В нито една германска онлайн Медия не пише че има ранен българин , ти да не копира пак от руски сйтове.....................хахахахахахаДай линк , докажи че не лъжеш
4
0
 
3
 
! Отговори
лично от Франкфурт преди 4 години
Генералното Консулство в Франкфурт...............тука само за смях.................Служителите им не са квалифицирани да работят с Документи изисквани от Германските Власти и за капак 2-*** различни Слижители заверяват Български Документи един път с адрес в България а друг път с адрес в Германия на едно и също Лице Борисов да си ги прибира в София , там да им търсят някава работа , за работа в Консулството не стават
3
0
 
7
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 4 години
Нееее, нее е хатентат! Тука ич не е замесена мирната религия. Хаха. Кога ли в Европа ще дойде военна хунта на власт и да изрине ***. Който впрочем се трупа от ден на ден.
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Fake news.
1
0
 
11
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Хахх, на атентата катастрофа ли му казвате вече ???