ЕП готов да утвърди в срок споразумението за Brexit

Давид Сасоли поздрави Джонсън за изборната му победа
13 дек 2019 18:20, Красимир Ангелов
25
ЕП готов да утвърди в срок споразумението за Brexit
Снимка: Reuters

Европейският парламент (EП) е готов да утвърди споразумението за оттеглянето на Великобритания от ЕС преди края на януари, стига дотогава да има положително решение от британския парламент, се посочва в изявление на председателя на ЕП Давид Сасоли.

Още по темата

По неговите думи ЕП ще следи за спазването на постигнатите договорености, особено по отношение на правата на гражданите.

Европейският парламент се надява на много близки бъдещи отношения с Лондон и ще продължи с отговорното си отношение при предстоящите преговори, добави той.

Сасоли поздрави британския премиер Борис Джонсън за изборната победа. Той отбеляза, че в преговорите за бъдещите отношения с Лондон ЕС ще се води от своите основни ценности и принципи, като уверено отстоява интересите на гражданите и на държавите от Общността, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 21Сега остана и да си религиозен. Ужас! Да си имаш работа с такива вече си е направо опасно. Защото религията създава фанатици , няма значение дали става въпрос за Брекзит или за нещо друго. На такъв каквото и да му говориш той няма да те чуе, повтаря едно и също като пленен талибан. Знаем до какво води това. Обаче аз няма да играя. Може да се упражняваш в поезия но знай че е много посредствена. Там е проблема.. End of session.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 20 Ето не млъкваш - значи не греша. Ти си Рос Емануел или като него . Безценните съкровища на Интернет без които нито нито една коментарна рубрика не би оцеляла. Информацията че се чешеш е много важна но само за теб и твоето тийнейджърско его което не умира дори когато го навреш в *** г..з. Типично -ще продължаваш да ме заливаш с думи,за да доказваш нещо, ама на себе си. Мен не ме касае .
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 19Ох, умници мои...ела при нас, нека бъдем триединство, нека бъдем заедно в тези мигове на телесно обгазяване и топли вълни.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18...разбрах че съм много по - умна от теб и ще прекратя аз......Да, вярно е, питах един приятел по твой съвет и той веднага каза че си най-умната, даже не мигна докато отговаряше, само се почеша по тила.Оставям те сам с нея.....не ме оставяй с нея тя е лоша и ми шкури псевдо-интелекта. Ела да си играем, нали сме деца на демокрацията и подвластни на обща любов. :)))))) Бъди дете завинаги, ще си вечно млада и интелектуално сочна. Ще се прескачаш без да клякаш, ще летиш без криле.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 15Ох, умници мои. Ако човек може да разбере какво изобщо говорите. Бих се радвала ако някой ми преведе вашите глупави писания. Аз съм поискала? Какво? Просто казах нещо а ти ми искаш обяснения. Аз не давам такива. И не мога да разбера каква е тая мания упорито да се продължава с нещо за което вече е ясно че над вашия калибър. Прекалено сте глупави и точно това ви е проблема. Умният знае кога да спре. Но не и вие защо ли? Оставям на теб да си отговориш Не питай мен.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Наистина си ***. За какво връзвам? *** че разбери. Тъпо е да се чудиш какво да отговориш Вече определено разбрах че съм много по - умна от теб и ще прекратя аз. Нещата станаха твърде елементарни и няма как да е друго след като става въпрос за теб и твоята псевдо интелигентност на тийнейджърско ниво. Оставям те сам с нея, да й се възхищаваш колкото си искаш. Не трябва да се забранява на децата да си играят. Все пак живеем в демократична държава.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14Изчакай 30 януари.........много бързо връзваш а е зима! :)))))
12
1
 
5
 
! Отговори
Ива преди 4 години
трябва без договор - чист изход без сделка... те сега клекнаха в ЕС-то и запяха друга песен... Първо чисто напускане и след това със силни карти ще се преговаря - така трябва да направят инглизите - този Лево-Либерален ЕС заслушава да се разпадне в рамките на 2 месеца..
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 13Нали си умен - защо аз да ти обяснявам......до колкото схващам обяснението е изцяло по твор желание. Добре е че все още виждаш нещо че има такива които абсолютно нищо не виждат но живеят със спомените от видияното през годините на личния бял епок. Къде помнят къде измислят само те си знаят!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Айде спирай! Докога ще продължаваш? Докато настъпи Брекзита? Ама той може и да не настъпи. Така че няма да продължаваме до памтивека. Изчакай 30 януари. и пак се обади. Може и да имаш основания за истинска радост. А дотогава - по - добре си затваряй устата, че знае ли се?
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10Нали си умен - защо аз да ти обяснявам. Или попитай приятеля си - той ще ти изясни. Много по - цветущо от мен. Той има претенция че е изтъкан от ирония. А аз не бях иронична - бях конкретна, назовах нещата така както ги видях. На някой явно хич не му е харесало щом се връзва така. Значи съм се справила добре. А мнението ти за мен не ме интересува. И Защо да ме ? Защото ми е важно? Айде де!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Аз обаче се изживявам в ролята на Щтростмаиър от болницата от края на града. Репликата с глупостта и нейните умения да лети ми напомнят за твоите криле.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9 Гл..ко, както казах на ВБ изобщо не й дреме че си толкова щастлив за нея. Неземната ти радост от това което се случва изобщо не я вълнува Тук просто се правят коментари - и ако ви се харесват. Знаеш ли на кого ми приличаш - на един с име Рос Еманюел - и той като тебе като реши че трябва да дъни докрай не спира, мислейки си че с това бута на някого колибата Грешка. Аз също се забавлявам. Ама много.Забавно е да четеш писанията на хлапета - многознайковци. С жълто на гащите
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5Хърбел и щърбел - вечни другари. Радвам се за вас. Такова единодушие - дори и по партийна линия не е толкова яко. Ако и за друго, освен за хейт бяхме такива - еша си няма.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Аз бих попитала - как ли ще издържи ВБ.......Великобритания би ти отговорила - бръкни си там откъдето вадиш акъл на корен квадратен!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ром"сАз бих попитала - как ли ще издържи ВБ - сигурно ще разчита на братска Америка? Или на южно кълбестата Австралия от която дори взеха да взимат акъл? Виждаш ли времената се менят - сега трябва да разчитаме на бившите колонии. Затова така усилено им лижем зад...те. Да им имам самочувствието. Смях.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Ти какъв си бе? Не може да пише, вече акъл взел да дава. За какво образУвание говорим? То затова България е цъфнала и вързала. Защото си ги има такива "Умници" като тебе.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ром"с 1Този голям камък (Британия) от фундамента на ЕС ако се отцепи,то ли ще удържи ЕС !?Щом велика Българие членува в съюза няма да има никакви проблеми! България е номер едно откъм култура, просперитет и образувание от глава от населението!
1
1
 
2
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Този голям камък (Британия) от фундамента на ЕС ако се отцепи,то ли ще удържи ЕС !?