Стрелба в Германия: Осем души са убити, петима ранени

Кръвопролитието е станало в град Ханау
Обновена: 20 фев 2020 10:05 | 20 фев 2020 07:00,
86
Стрелба в Германия: Осем души са убити, петима ранени
Снимка: БГНЕС

Осем души са убити, а петима са тежко ранени при стрелба в германския град Ханау, на около 25 км. от Франкфурт, съобщава БНТ.

Още по темата


Около 22 часа местно време неизвестни нападатели открили огън срещу наргиле-бар в центъра на града, където загиват трима души. Минути по-късно атакуват второ заведение.

Предполага се, че извършителите са най-малко двама. Те са избягали с тъмен автомобил и все още се издирват от полицията. Мотивите за стрелбата се изясняват, версиите варират между разчистване на сметки между враждуващи банди, до терористично нападение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ, ГЕРМАНИЯ ПРОПАДАЛА, ЩРУШ ОБРЪЩАЙТЕ ЛЕВОВЕТЕ В РУБЛИ ))):
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
43- КАК СМЕЕШ ТАКА ДА ГОВОРИШ- ПАРДОН ДА ПИШЕШ ЗА НАДЕЖДАТА, ЗА ЛЮБОВТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ- ТИ СИ НЕБЛАГОДАРНИК, А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАМЕ РУСИЯ- А ТИЯ ДЕТО СА СМЕНИЛИ 1 МИЛИАРД ЛЕВА ЗА ЕВРО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА, ТРЯБВА ДА ГИ СМЕНЯТ В РУБЛИ И ЮАНИ.
44
1
 
5
 
! Отговори
залеза преди 4 години
До ШогунГермания не е онази страна преди войната! Бисмарк провали Прусия! Съедини се с.......
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВСЕКИ КОЙТО ОБЪРНЕ ПАРИТЕ СИ В ДОЛАРИ И ЕВРО ЩЕ ЗАГУБИ, НО АКО ГИ ОБЪРНЕ В РУБЛИ И КИТАЙСКИ ЮАНИ- ЩЕ СПЕЧЕЛИ- 2013Г СМЕ В ЕВРАЗИЯ.
42
5
 
8
 
! Отговори
До 38 радио Ереван преди 4 години
До АнонименКъде се е чуло и видяло да се емигрира във СССР освен терористи и комунисти?
41
3
 
11
 
! Отговори
чернокожи германци преди 4 години
Това е днешна Германия!
40
4
 
20
 
! Отговори
световният ционизъм преди 4 години
и Меркел победиха Германия! Следва възраждане на нацизма!
39
0
 
3
 
! Отговори
маврите преди 4 години
До хмммПо времето на Сервантес са стигнали до Испания а османците до Виена в Европа...........
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започва се!. Най-после.Пушенето с наргиле е вредно и уврежда психиката. Доказано емпирично.
37
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
35- ТИ НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ- ЕВРОПА Е В РУИНИ, СЕГА ВЕЧЕ ТИЯ ЗА КОИТО ГОВОРИШ СЕ ОТПРАВИЛИ КЪМ РУСИЯ- ТЪЙ КАТО СПОРЕД БЛУМБЪРГ ПУТИН Е ПОСТРОИЛ НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА, А НЕМСКИ БАБИ СЕ РЕДЯТ ПРЕД РУСКИТЕ ПОСОЛСТВА ЗА ВИЗА ДА ГЛЕДАТ РУСКИ БАБИ- ЕТО ДОЙДЕ МОМЕНТА КОГАТО ВСИЧКИ СЕ ОБЪРНАХА КЪМ РУСИЯ- ДАЖЕ КАЗВАТ И НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ОТИВАЛ ДА ДОГОВОРИ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ КЪМ БОГАТА ЕВРАЗИЯ- МИХАИЛ ХАЗИН КАЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ 2023Г- СМЕНЯМЕ ЛЕВА В РУБЛИ.
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хм...Бар, наргиле, стрелба...Ясно.Достатъчно.Картинката е ясна.
35
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какъв неверояттен пас, драги зрители, към собствените рублодфили, да си заработят и дне копейките! Е, и днес ще си изкара рублите....
34
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Религията на мира. Но нека продължават мюслимите, така бутат запада и Европа като цяло все по-надясно. Както писа колегата долу, инсектоидното размножаване на тия субекти не е особено плашещо. Килимарите неведнъж са доказвали, че изобщо не стават за война. Идат като тигри, бягат като овци. Това, че идеш у Европата с единствената цел да цоцаш социал, да се друсаш и да пляскаш либерални блондинки, само по себе си не те прави особено страшен завоевател.
33
2
 
31
 
! Отговори
А бе преди 4 години
До хмммАко останеше само на тях,мюсулманите наистина никога нямаше да превземат Европа!Обаче съпротивителните сили на европейците са подложени на унищожение отвътре и те се предават сами!Затова е важно да бъдат подкрепени тия,които помагат за възстановяване на имунитета срещу ис*лямската за*раза!
32
4
 
34
 
! Отговори
ein Rehbeiner преди 4 години
Така става, когато буташ на тъм.нокожи и мюсюлмани пари за какво ли не и единственото им задължение е да се плодят.
31
1
 
24
 
! Отговори
доктора преди 4 години
Стари данни. Вече са 11 жертви вкл. и извършителя
30
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всеки ъгъл наргиле-бар, дюнерджийница, турска закусвалня, магазини за източни подправки. Все свърталища където руси девойки със сини очи се събират да учат за изпити по библиотекарство...
29
5
 
58
 
! Отговори
Шогун преди 4 години
Германия бавно и сигурно върви към своя залез! Ингилизите го знаят... ще го научат и другите. Жалко, унищожи ги този либерализъм на Меркел! Беше хубава държава...
28
7
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Мамо Меркел, що така? Викна арабите да работят в заводите, ама те само се събират в бар наргилетата и оглеждат германките по улиците! После се чудиш защо в Германия се възражда неонацизма!
27
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кажи как е в россията? Колко са мюсюлманите?"---------------------------------------Оказва се, че съвсем не е важно колко на брой мюсюлмани живеят на територията на една държава. Важно е властта да не допуска те да изповядват радикален ислям и да се радикализират. Прочети вчерашната статия за мерките, предприемани от Макрон. Макрон сега се сетил, но по-добре късно отколкото никога, а Путин тази вътрешна политика я провежда от 20 години.