Пир по време на пандемия. Във Великобритания затварят баровете

Хората използваха последната възможна вечер да се забавляват
21 мар 2020 22:08, Петя Славова
38
Пир по време на пандемия. Във Великобритания затварят баровете
Снимка: БГНЕС

Във Великобритания - вчерашната петък вечер се превърна в пир. Британците се стекоха в барове и ресторанти за последен път преди да влезе в сила заповедта за затварянето им, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


Вестник "Sun" публикува снимки на млади хора по улиците на Лондон, които се забавляват и пренебрегват препоръките на властите да не излизат и да се дистанцират.

От днес обаче подобни гледки няма да бъдат възможни, тъй като кафета, барове и кина затварят врати. А ресторантите ще могат да правят само доставки по домовете.

4 хил. са вече заразените с Ковид-19 в страната, а жертвите 177.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Англия кръчмите ги затварят в 23:00h местно време. Бях там преди години. Всяка вечер ходих в кръчма на по няколко бири Guiness.Като стане 23:00h святкар лампите, палят и гасят, докато всички си оберат крушите.Не ги интересува дали си си допил бирата/уискито или каквото си поръчал.В този ред на мисли, британците ще свикнат по-лесно от нас със забраните. Така си мисля.
7
5
 
24
 
! Отговори
123 преди 4 години
Англичаните трудно се дресират. Ще патят много.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-вероятно са им останали стотина теста от първоначалните 3000.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значение имат тестовете, изолира всички, те със симптомите сами идват. На всички със симптоми се правят тестове. Ти какво предлагаш?
4
6
 
14
 
! Отговори
32270 преди 4 години
Нещо ми се губи вече ддраматургията. там чак сега затварят заведенията. В Карнобат дезинфекцират от въздуха с безвреден за хората животните препарат...и никъде другаде... Швеййцарците намират блокадите на населените места за политическа атракция... В Италия чак днес армията се вклюючи...Първоначално вирусът беше опасен за възрастните и не поразяваше младите - у нас вече 8 млади са със серриозни симптоми...
3
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по големи ***()ти от некадърните връзкари които избират кой да ги управлява в бг-то няма
2
5
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След седмица са бетер Италия. То бива, бива шарлатанщина на управляващите, ама този път преминаха границите. Закъсня с карантината, после ги паникьоса като каза, че любимите им хора ще изпоизмрат, те изпокупиха магазините, изпразниха рафтовете.. хората са бесни там и с право. Не вярвах, че ще го кажа, но нашият щаб е много по-адекватен!
1
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***()ти !