България ще приема деца-мигранти от гръцките острови

Заедно с нас това ще прави и Белгия
8 апр 2020 19:07,
141
България ще приема деца-мигранти от гръцките острови
Снимка: БГНЕС

България и Белгия са се присъединили към коалицията от страни-членки, проявили интерес да дадат подслон на непридружените деца-мигранти, които се намират на гръцките острови, пише БНР.

Още по темата


Новината е потвърдена от говорителят на Европейската комисия Адалбер Янц.

Той добави, че при това положение броят на децата, които ще бъдат разселени, може да се увеличи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
4
 
28
 
! Отговори
мак преди 4 години
Със сигурност след децата ще дойдат и родителите им. Те веднага ще се намерят. Къде ще ги настанят, кой ще плаща? Ако ще плаща България, въпроса е, защо, при положение, че няма пари за лечение на български деца. Ако пък Европа, това значи, че този, който се е съгласил е продажник. И защо не могат да останат в Гърция?
88
14
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Der alte SpinnerПоляците никога не са били най-вярващите. Поляците винаги са били най-големите сметкаджии. Те са крайни шовинисти също така и радикални католици (нещо като ултраортодоксалните евреи за Израел), тъй че расистките нагласи не са им чужди. Не че тук не виждаме същото де, но да приемем че пишешщите в тоя сайт не са представителна извадка на бъгарското общество (да се надяваме).
87
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здрав мъж на 22 години обучен убиец, но казва, че е на 14 години. Документи няма, приемаме го за дете, идва в България и се започва. Жертвите му го гледат в големите черни очи, докато той. ......
86
2
 
13
 
! Отговори
Бети преди 4 години
Бичът на 21 век- Либерало-Толерстията, а.к.а. ***, содомията, наркоманията, алкохолизмът, Мафията, овчедушието, укриването на реални факти, замаскирани в точния момент и на правилното място от една също толкова демократично-разкрепостена шайка, нарекла себе си Лидерите на новия век (да се чете Европейски съюз).И за капак на всичко- хоп, на ви и малко потенциални бъдещи "учени физици" от Алкайда, те ви мислят само доброто, не се съмнявайте в "искрената им и непорочна" умисъл!
85
27
 
7
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
Ами като нямаме деца, ще внасяме. Тук има човекомразци, които и деца ненавиждат. Хора, напълно загубили човешкия си образ. Да погледнеш едни големи, черни, тъжни детски очи и безразлично да си обърнеш главата е нещо безкрайно грозно. Няма дете престъпник. Няма дете, което ако обичаш и възпитаваш да не стане нормален човек.
84
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен93добре си го написал...Защото веднага ще се намерят "организации",които под предлог за "Защита но детето" и "Правото му да расте в семейна среда", ще НАЛОЖАТ нещата,които си изредил.
83
3
 
12
 
! Отговори
Der alte Spinner преди 4 години
Осем ЕС-членки участват в т.н. Коалиция на желаещите/съгласните и са съгласни да приемат всичко 1600 мигранти, предимно малолетни без придружител, от Гьрция. Това са Германия, Франция, Ирландия, Люксембург, Финландия, Хърватска, Португалия и разбира се България. Как ще се рапределят средствата от над 2,5 млрд евро, които Гърция малко преди това получи от Брюксел, не знам. Коментари? Голям хуманен жест в навечерието на Възкресение! Но най-вярващите ( поляците) стоят настрана.
82
15
 
6
 
! Отговори
Митко 19см преди 4 години
защо трябва да го правим---От тебе нищо не се иска, споко :) Продължавай да лежиш по гръб, да смучеш ракия на 2 лева килото и да псуваш тия горе.
81
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъдете малко човечни бе ...Никога не се знае, може някога и български деца да се нуждаят от помощ.Предполагам, че ще участваме символично и ще приемем не повече от 500 деца, което не няма да е проблем и до две години децата ще говорят български.
80
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имам само един въпрос - защо трябва да го правим
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ето я новината!
78
2
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
не става ясно защо след като децата са на ГРЪЦКИ острови не се обгрижват от Гърция,а трябва да ги приемем ние?..Все пак не са на остров "Болшевик",нали?..(или как се нарича сега ,не знам..)..................Ба!...Не ставало ясно...Ясно е като бял ден...И тъжно..Само си припомнете колко милиарди напомпаха в Гърция!..Но ония си гледат интереса..Слугата просто подрипква под палката на "Големите началници"..
77
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 91Ти лично имаш ли какво да сложиш на трапезата?
76
3
 
4
 
! Отговори
+++ преди 4 години
До ГерманецВикаш Германец а,?Браво! Аз само да питам, как са чушките тая година в Германия? Ще има ли? Браво браво стой там, че към такива като тебе Бг-то има алергия.
75
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще приемаме само имигранти, които са деца на майка си и баща си.
74
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България ще приема деца-мигранти от гръцките острови--------------А, родителите им???А, бабите и дядовците им???А, лелите и чичовците им ???А, вуйчовците и вуйните им???А, братовчедите и братовчедките им с техните роднини???Само питам, бе!То, не, че ще ни кажат, де...
73
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГерманецВие си решавайте проблемите с раждаемостта така България е на 1 300 години.
72
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте колко са ограничени глобалистите, много българи едва свързват двата края и няма какво да сложат на трапезата, но те продължават да натрапват утопичната си идеология водеща до гибел.
71
11
 
20
 
! Отговори
Германец преди 4 години
След това ще дойдат техните баща,братя,братовчеди...цялата рода.И? Вие и без това сте малко и умирате най-млади в цяла Европа. Скоро нема да ви има.Добре ще е, след като дойдат гостите, да решат да останат. Ама надали.
70
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Леле до 1Не знам, аз не мога да отговарям за други хора, но просто ми стана смешно как веднага се вкара в някакъв филм. Аз лично реших да си замълча, но Митко ти го каза, и така топката тръгна да се търкаля. Интересно, какво точно реши че правя аз (не Митко)? И на кой въпрос не съм ти отговорил? "Бойния" коментар беше заради коментара с токчето, в това нямаше нищо "логично" хаха. Иначе Мохито, не много голям фен на алкохола? Моя коктейл е Мартини, но честно казано предпочитам вино :)