Театрална трупа се зарази с COVID-19 и го изкара в Германия

Директорът на театъра също бил заразен
Обновена: 18 апр 2020 11:24 | 18 апр 2020 11:24, Ния Христова
17
Театрална трупа се зарази с COVID-19 и го изкара в Германия
Снимка: Pixabay
Театрална трупа се зарази с коронавирус и успешно го преболедува в Германия. Как е станало това и как са се преборили с болестта разказа актрисата Петя Алабозова в ефира на Нова ТВ.
 
"Преди 3 седмици имах премиера със спектакъла "Жана Д'арк" на Шилер, доста бях развълнувана с първата ми голяма роля на голяма сцена. На празника след премиерата съм се заразила с вируса COVID-19. Научих това 1 седмица по-късно, след като получих обаждане от регионалната здравна институция", разказва Петя.
 
Оттам й казали, че директорът на театъра е заразен. 
 
"След премиерата той ни стисна на всички ръцете, а мен даже ме прегърна. В този момент сме се заразили 7-8 колеги", разказа Петя.
 
Симптомите, които Петя е имала са били 2-3 дни главоболие и кихане. 
 
"При повечето колеги нямаше силни симптоми. Единствено един по-възрастен колега имаше леко усложнение и беше приет в болница", разказва актрисата.
 
Петя казва, че се е лекувала с чай и парацетамол, а по думите й в Германия няма паника около вируса. 
 
"Казаха ми, че 48 след края на симптомите вече мога да излизам навън и не съм вече заразна. Но за да са напълно сигурно е по-добре да остана още 1 седмица вкъщи", обясни Петя Алабозова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от такива актриси Ала Боза ! тотално безисвестни ,добре че кихала ,та да чуеме за нея !И да не се връща ,че ще накиха роднините си , съседите и Невинни хора !
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ei Gogo ne plaschi xorata i az go karax temperatura zadux kixane ei na jiv sym ela a te cukna byzlio
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надяваме се и ние в къщи да го изкараме толкова леко, като тази късметлийка.А директора как е? Другите заразени?
8
3
 
2
 
! Отговори
Гого преди 4 години
До (-_-)Излез, зарази се нарочно, преболедувай, излекувай се, създай си антитела нарочно. Пожелавам ти успех, да работиш после и да ни оправяш икономиката. Ние ще почакаке с ваксината. Да не чакаш после пред болницата, където има 50 легла, а ти си 1050-тия на вратата и никой няма да ти даде предимство? Дано не съм прав.
7
0
 
6
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
Рестрикциите в Германия не започнаха преди 6 седмици, ао 27.03. т.е. преди 3 седмици
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега почна ли вече да ви просвета или ще си седите в къщи и ще чакате Бойко да ви каже какво да правите.Време е да се излезе на площада и да се измете тази мафия от управлението на държавата .Да си върнем държавата .
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия не си уреждат болното управление на гърба на кризата. Не замитат доказателства и не крият къщи в Барселона. Затова не им трябва и тотална рецесия срещу народа! При нес е друго. Бойко има имоти за криене, както и цялата му шайка! Тъкмо му се беше разклатил пода и кризата му дойде като дар от боговете! Всичко се изкривява и хиперболизира, за да държи населението в страх и паника. Така на никого няма да му хрумне да му търси сметка. А и да има такива единици, ще бъдат арестувани лесно!
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли е било преди 3 седмици, какви спектакли, когато всичко се закри преди 6 седмици там. Всеки е изкарал нещо подобно, да си направи тест за антитела сега. Но наистина психоза никъде няма, само по родните ширини.
3
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Трябва сега ръка да целуват на директора, че ги е заразил и са вече с имунитет. Ще е предимство да си изкарал вируса леко като по-млад, а и после при търсенето на работа или като не спазваш ограничения.
2
5
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Ето разказ от първа ръка, който потвърждава, че това е нищо повече от една китайска настинка. Друго си е политици и разни, които си мислят, че управляват света да яхнат тоя нещастен вирус и да го издигнат до масова истерия докато си движат пъклените планове..
1
6
 
1
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Леле, тази статия се чете на 1 дъх, омръзна ми още на първото изречение и решително пристъпих към изписването на коментар завършващ с усмивчица! :}