Вливането на литри кислород поддържало Борис Джонсън жив

Той сподели, че е имало специални планове за действие, ако почине
3 май 2020 12:24, Ния Христова
36
 Вливането на литри кислород поддържало Борис Джонсън жив
Снимка: БГНЕС
Британският премиер Борис Джонсън разкри, че са били направени специални планове за действие в случай, че почине. Министър-председателят на Великобритания разкри в интервю пред "The Sun", че му давали литри кислород, за да го поддържат жив, пишат от Bulgaria ON AIR
 
"Беше много тежък момент, имаше стратегия, ако бях починал. Не бях в добро състояние, затова имаше резервни планове за действие. Бях с маска, чрез която ми подаваха литри кислород", сподели Джонсън.
 
Той разкри, че не разбирал как здравословното му състояние се е влошило толко много за няколко дни и защо не се подобрява.
Още по темата
 
Само 17 дни след като беше изписан от болницата Джонсън стана баща. Синът му се казва Уилфред Лоури Николас, като последната част от името му е в чест на медиците, които се грижили за премиера в "Св. Томас" - Никълъс Прайс и Никълъс Харт.
 
"Чупил съм си пръст, носа, китката, ребро. Буквално се е случвало да си чупя какво ли не. Никога обаче не ми се е случвало нещо толкова сериозно. Мислех си, че няма лечение на това", споделя Борис Джонсън за престоя си в болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Предлагам да го заменим с - хуан гаиардо , да не вземе да зарази парламента
31
0
 
0
 
! Отговори
полу-анонимен преди 3 години
До Анонимен 29За кой вирус говориш? Защото SARS-CoV-2 е открит в края на миналата година в Китай.
30
0
 
3
 
! Отговори
Рошав Джонсън преди 3 години
Вливаха ми кислород, но пък нямаха фризьорска машинка. Резултата е на главата ми
29
4
 
3
 
! Отговори
Соросоид преди 3 години
Британците както винаги са шашмаджии и лъжци.Да потърсим ли статиите отпреди месец, където ОФИЦИАЛНО пишеше, че нищо сериозно не се е случило с Борката, че е в добро състояние на духа, че дори не е в реанимация, че скоро ще бъде изписан.Вярвате ли още в измишльотините Скрипал, българския чадър, българската следа в атентата срещу папата и какви ли не фантазии на болните им мозъци?
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да схвана идеята на това заболяване - вирус който е известен с мутациите си от 70 години и лекуван успешно при хора и животни разбива тотално целия човешки свят и всички, химици, физици, лекари, и др професии сякаш е чума през 3 век след христа. Нещо не е както трябва-че само преди 20-30 години са го лекували успешно. Има и лекарства и комбинации от елементи и масла има и практики за лечение - какво става че такъв театър правят. Ако беше наистина сериозен вече да ни няма-организирани сме
27
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
"Само 17 дни след като беше изписан от болницата Джонсън стана баща." - пък преди това има негови още 5 деца, на които какъв е бил?
26
4
 
2
 
! Отговори
Така,така преди 3 години
Той и задокеанският му колега прилага същата терапия, но:1. Предварително си затваря кислород в бутилки - да не се бави, като му потрябва и2. Слага и малко дезинфектант (съотношението е строго секретно) за да намали лежането по болници от 1 седмица на 2-3 минути!
25
2
 
13
 
! Отговори
А преди 3 години
Ако можеха да му влеят и мозък, щеше да е още по-добре !
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вливали му кислород ли? Че това доказано ли е научно?
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дебббилите в Бг не вярват, то си е грипче и пневмонийка.
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"но пък, браво на човека, толкова благодарен на медицинския персонал, че си кръстил първородното на тях"По-скоро 5-6-7-родното от единствената, която не му е законна съпруга, а 20г по-млада дърЖ***нк@
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ВЛИВАНО МУ Е НЕ ЛИТРИ КИСЛОРОД А ЛИТРИ ПЛАЗМА ОТ ОЗДРАВЕЛИ ПАЦИЕНТИ СЪДЪРЖАЩА АНТИТЕЛА КОИТО СЕ БОРЯТ С ВИРУСА!"Сто процента. Литрите кислород (въздух под налягане) ни ги вливат медиите. Като нищо е изгърмил запасите от плазма като за няколко човека за да си спаси скъпоценния ***.
20
0
 
24
 
! Отговори
.. преди 3 години
"ВЛИВАНЕ на кислород"!??!?!Някой може ли да обясни, как се влива кислород на човек?Даже некадърния писач, сътворил това заглавие, съм сигурен, че не знае, че е написал глупост!
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борка,дядо ти да е не е руснак,че така не типукаше за другите?Нямоло Бог,,аа?Само леко те перна за сега,Може и да повтори тарикат.Ще видим.
18
0
 
17
 
! Отговори
Джонсън преди 3 години
А вие простосмъртни свиквайте да живеете с вируса.
17
1
 
19
 
! Отговори
az преди 3 години
Утре се очаква Англия да стане държавата с най-много починали в Европа. Добре ги зарадва тоя сънародниците си. За него кислоредче за другите чувал и дупка в земята.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя е пълен хипар и пънкар едновременно. току що се е събудил, излязъл от палатката и някой му нахлузил костюм:) доста премиери на британците помня, ама такова чудо не е имало. но пък, браво на човека, толкова благодарен на медицинския персонал, че си кръстил първородното на тях. у нас е абсурд да се случи, политик да е благодарен на простолюдието.
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джонсъно се спаси,обаче 30 000 придобиха имунитет.
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борката и той почна да се вкарва във филми.
13
4
 
9
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
Циркаджията да е бил болен? ... Ха, Ха - не вярвам :))) - Супер-Хипер болен, но оздравява бързо, Жена му бременна, но се чуди дали да се тества /сигурно не го прави защото пести от държавния бюджет!/ - ЦИРК - като вземат да умират циркаджиите, тогава да пишат пак!