Борис Джонсън готов за европейски мита върху британски стоки

Вчера двете страни постигнали малък прогрес след Brexit
6 юни 2020 13:10, Петя Славова
51
Борис Джонсън готов за европейски мита върху британски стоки
Снимка: БГНЕС

Британският премиер Борис Джонсън е готов да приеме налагането на европейски мита върху някои британски стоки, за да постигне търговско споразумение с ЕС и да излезе от задънената улица в преговорите с Брюксел, пише Daily Mail.

Главният британски преговарящ Дейвид Фрост е направил важно ново предложение, съобщава вестникът, като се позовава на свои източници.

Вчера преговарящи от двете страни заявиха, че са постигнали много малък прогрес в последния кръг на преговорите за споразумение за свободна търговия след Brexit, съобщава БГНЕС.

До крайния срок за удължаване на едногодишния преговорен период остават само седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не си запознат може би 99% от големите бизнеси са подкрепяни от държавата и това е във всички държави! Само че в другите държави се подкрепят кадърните а във твоята връзкарите!
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21Аз вече казах, какво е "успял". Факта, че на вас ви трябва общината или държавата, за да ви "купи" продукта означава, че вие не търсите "свободен пазар". Вие търсите да се наместите на държавната софра. "Свободен пазар" също не означава, че всички субекти на пазара са поставени при равни условия, и то не заради това че имат връзки, а просто защото всеки разчита на своите силни страни.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20ти, ти кажи толкова кадърни бизнесмени велико българско общество защо внася няколко милиона в европейския съюз а получава милиарди евросубсидии? Само тая година ще си разпределят десетина милиарда великите европейци българи, че те не са внесли толкова в европейската каса от както са членове на ес!
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успял е като можеш нещо да излезеш на свободен пазар а не на пазар основан на връзкарско рушветчийска основа, ако предлагаш нещо и общината ти каже а не, ще го купя от връзкар рушветчийски на 2на цена защото е наш човек това не означава че си некадърен! Ако работиш за чужбина няма смисъл да се занимаваш със връзкари рушветчии и отиваш в чужбина както няколко милиона българи
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19За кой говориш?
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнайно защо след като са толкова велики и кадърни защо живеят на гърба на европейския данъкоплатец, внасят няколко милиона а присвояват милиарди евросубсидии великите кадърни граждани живеещи в България?
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 17"Успял" не означава да"ти дадат 75 милиона субсидия". "Успял" означава, да си реализирал потенциала си като знания и работоспособност. На Запад и един собственик на цветарски магазин смята, че е успял, ако e Градинар и хортолог и това е което иска да прави. Само в Чалгария "успял" е еквивалентно на "заграбил" или "докопал се до голямата баница".
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да постигнат нещо в държавата на връзкарите ти сам си противоречиш освен ако си част от връзкарите и рушветчия няма начин. Ако направя една колекторска фирма в стрната на рушветчиите няма да ми дадат и на мен 75 милиона субсидия нали? Само връзкар рушветчия може да каже че кадърен ще успее във връзкарска държава без да е връзкар рушветчия и той!
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15"във едно връзкарско чалгаджийско общество няма как кадърен да успее освен и той ако не е връзкар"Има. Точно по това се познават некадърниците: те не виждат как могат без връзки да постигнат нещо със собствени усилия, затова според тях всеки богат/успял човек непременно има нужда от връзки, за да стане такъв. Видя ли човек, който гледа в паничката на другия и коментира наедро какъв престъпник е, вече знам, че е комплексиран некадърник.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не става въпрос за парите на комунистите а за връзкарския политически бизнесмен български който е кадърен вобще не се занимава с българи ако питаш мен, във едно връзкарско чалгаджийско общество няма как кадърен да успее освен и той ако не е връзкар, партийните некадърни бизнесмени ще ти кажат че това са алабализми , да
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13Кадърните хора въобще не ги интересува кой е "получил" от парите на комунистите. Те се заемат с това да правят това, което могат, и успяват в живота. Всичко друго е алабализми за комплексирани некадърници.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
12ти ти да си чул за някой не връзкар и не политически бизнесмен или челядта му да са му дали шанс мутрите и връзкари чалгаджони български? що не дадоха шанс на 10 фирми да вършат дейноста на божков или другите бегачи милиардери а на баш връзкар български? що няма 10 мобилни оператора и 20 доставчици на енергия както в другите държави? ае не се гордей че си много велик знаем че сме най- великата нация на света, първенци по присвояване живеещи на гърба от евросубсидиите на европейските граждани.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христов"Кадърните, които можаха се изнесоха от България."Така ли си оправдаваш провалите, руски хибридник? Виждам, че ако не е това, е че хората с "милионите на Луканов" са си направили бизнеса. Некадърниците като теб с това си успокояват нервите - че не са им дали шанс.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 11/12То въобще не е вярно, че западните компании са фалирали българските. Когато прехода настъпи западните компаниии не присъстваха с години на българския пазар. Точно обратното, китайски и турски подукти заеха пазарите ни.
9
6
 
10
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Не са фалирали всички източно европейски фирми. Киро гела даже си отвори завод в САЩ, Монбат купиха немски фабрики за акумолатори и имат заводи в Сърбия и Румъния. Практикер фалираха и бранда го купиха българи. Български подразделения правят софтуера за БМВ и Мерцедес и още една камара малки компании и те бачкат здраво.Само некадърните фалират. Трудно ще намериш предприемач който се занимава с износ, да се оплаква. Най-много от гербави и други вампир, но кадърния ще намери начин въпреки тях!
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не сложихме мито през 1989 година за Източна Европа и Русия за западни стоки?Западна Европа взе пазара на Източна Европа и всички източноевропейски фирми фалираха.
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Британските китайски стоки ще имат мито. Ще купуваме германски, холандски, италиански китайски стоки
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
каквото кажат големите паралии,това ще стане.На обикновените хорица дали им харесва или не им харесва нищо неможете да направите,затова си пийте ракийката и си живейте живота
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7ми какво означава тарикатлъци? Да внасяш няколко милиона в европейския бюджет и да присвояваш милиарди и да ги даваш на мутрите в републиката на чалгата какво е?
4
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Британците с техните дребни тарикатлъци. Тоя път няма да мине номера.