Борис Джонсън отсече: Антиваксърите са смахнати

Той настоя всички да се ваксинират срещу грип
24 юли 2020 17:45, Нели Христова
68
Борис Джонсън отсече: Антиваксърите са смахнати
Снимка: БГНЕС

Британският премиер Борис Джонсън заяви, че всички трябва да се ваксинират срещу грип, за да не се допусне здравната система да бъде претоварена при нова вълна на коронавируса през зимата, предаде Ройтерс.
Великобритания отваря пъбовете и фризьорските салони

Джонсън изрази притеснението си от подобен сценарий и подчерта, че Великобритания трябва да е подготвена.

В своето изказване, което направи на среща с медицински работници в Лондон, британският премиер нарече противниците на ваксините "смахнати".

 Джонсън заяви, че очаква Великобритания да е преодоляла кризата с коронавируса до средата на следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
До 38 преди 3 години
До Анонимен Много е важно да се чете от различни и независими източници, и то медицинска литература или да се консултираш с доктори специалисти,ако искаш да знаеш нещо максимално обективно.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25 Бъзро към библиотеката,защото си чукча писател, не читател. Вирус със смъртност около 5% не означава,че всички умират,а само около 5% от заразените, но това не е гаранция за никой.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има лимит за брой символи, не мога да обясня дори концепцията. Чети, разбери. Потърси информация за messenger rna vaccines. Ако това не ти се струва пълно безумие, няма проблем да си сложиш ваксината. За мен е ужасяващо.
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 34 Ти ако беше поне малко умен първо нямаше да раздаваш с лекота такива квалификации и второ щеше да знаеш,че има грипове от различни щамове.Не е задължително да се заразиш с този, срещу който си се ваксинирал.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26 Би ли обяснил как ваксината ти се меси в днк-то, а вирусът - не? Трябва много медицинска литература да си изчел,за да си токова убеден, другият вариант е нищо да не си чел и пак да си така убеден.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смахнат е тоя перко. Ваксината срещу грип не струва. Да не искаш да пълниш джобовете не фармацевтични компании не значи, че си антиваксър. Това не значи, че съм птотив всички ваксини, а само срещу безполезните печалбарски грипни ваксини.
30
5
 
3
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 3 години
НИКОГА не е бил ваксиниран !!!семеиството на Бил Гейтс НИКОГА и от НИЩО не са били ваксинирани !!!попитайте Бил Гейтс защо не се ваксинира !!!
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Alastair Виж , никой няма право да те принуди да се ваксинираш и никой не го прави. Има обаче едно златно правило - ако някой иска детето му да посещава детска градина,е длъжен да го ваксинира срещу определените предотвратими заразни заболявания. Който откаже, което е негово право в демократична държава, той трябва да осигури заниманието на детето си по свое усмотрение. Това е право на личността да реши, но правото на индивида не следва да застрашава други от обществото.
28
8
 
4
 
! Отговори
Alastair преди 3 години
Обръщам се към разумните хора. Представете си, че трябва да продам нещо. Нещо от което ще спечеля трилиони долари. Сега много неща се правят под мотото на алтруизмът. Например ваксините. - да помогнат на хората. Значи, казват, хората са длъжни да приемат нашата "помощ" Ще помогнат ли ваксините на хората ? Оръжията, които масово се продават по какъв начин помагат на хората ? Света, не си правете илюзии, не е дошъл до точката където здравето и живота да се поставя преди парите
27
4
 
2
 
! Отговори
А ве преди 3 години
що не си ваксинираш мозъка.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди доста години, когато за пръв път се появиха противогрипните "ваксини", се прилъгах и почнах и аз. Първата година, добре - не се разболях нито веднъж. Втората година - никаква полза, боледувах си колкото обикновено - по веднъж на грипен сезон. Третата година с ваксина - направо ме разби, боледувах повече пъти, отколкото съм вярвал, че е възможно, не помня детайли, но примерно, 3-4 пъти. После спрях, и понеже живея по-здравословно, без ваксина не боледувам нито веднъж на сезон.
25
4
 
2
 
! Отговори
българин преди 3 години
Хайде пак да се преброим. Нещо не виждам много мутафчиисти а повече мангъровисти?Или бъркам?Прочие, Борис изказва само личното си мнение като всички нас.Аз също смятам антиваксърите за смахнати.Но за съжаление, противогрипната ваксина не помага много. А има и странични ефекти.Не, не са аутизъм, просто все едно те е хванал грипа, но по-леко.Затова не е и не може да е задължителна.
24
2
 
10
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 3 години
Твърдо съм ЗА ваксините. Смятам, че ваксините са едно от двете най-големи постижения в медицината, наред с антибиотиците. До въвеждането им 2/3 от хората по света, независимо от социалния им статус, са умирали от някакво инфекциозно заболяване, а средната продължителност на живота рядко е надвишавала 50 г.От друга страна твърдо вярвам в свободната воля.Не е редно никой никого да ваксинира насила. Всеки да си носи последствията от собствените си решения!
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксини срещу шарка и чума и тн винаги са били уважавани от мен, и съм си ваксинирал детето, без да се замисля. Тая нова радост обаче, непроверена, прибързана, това троянско конче, за което дори не е тайна, че ще ти се меси в ДНК-то - ммммм не БЛАГОДАРЯ.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако вируса беше толкоз страшен, тоя от отдавна да го няма...Нали уж беше болен!
21
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антивакъсрите трябва да се заточат в някаква изолирана област и да се оставят да си придобиват естествен имунитет срещу чуми, шарки и ковиди без да паразитират на гърба на ваксинираните.Разбира се децата на антиваксърите трябва да се дадат на приемни семейства преди родителите им да са изпратени в обетованата земя без ваксини.
20
3
 
6
 
! Отговори
Хех преди 3 години
Бул Гейтс харесва ББ.
19
3
 
6
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 3 години
Абе аз съм твърдо ЗА ваксините, обаче Борката да си гледа работата! Ще се ваксинирам, ако искам. Ако не искам, никоя сила на света не може да ме накара.
18
3
 
14
 
! Отговори
ПРЕСТЪПНИКА преди 3 години
АНГОСАКСОНСКИЯ ПРЕСТЪПНИК НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ВАКСИНИРАЛ ОТ ГРИП И НИКОГА НЕ СЪМ СЕ РАЗБОЛЯВАЛ ОТ ГРИПЧЕТА МНОГ ДОЛНИ САТАНИСТИ ЕЙ!
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В много ваксини има живак и алуминий...................оттам Паркинсон и Алцхаймер!!!!