Цвета Караянчева: Резолюцията на ЕП няма да се отрази на имиджа на България

От нея обаче щяла да се ползва опозицията преди изборите
211
Цвета Караянчева: Резолюцията на ЕП няма да се отрази на имиджа на България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Резолюцията, която вчера Европейския парламент прие за страната ни е политическа, няма задължителен характер и по никакъв начин няма да навреди на имиджа на България, смята  председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата

Тя припомни, че предходните доклади, изготвени за нашата държава, са показали, че ние се съобразяваме с препоръките на Европа.

„Това, което поехме като ангажимент е да продължим да работим по реформите. За Резолюцията мога да кажа, че се ползва единствено от опозицията, които вероятно активно ще я коментират и през следващата седмица. Тя ще е опорна точка и в предизборната им кампания. Още повече, че документът е с двоен стандарт, защото в него не попаднаха забележките на нашите евродепутати – нямаше никаква информация за това, което се случва в президентството“, каза още Караянчева, цитирана от „Фокус“.

На нападките на опозицията управляващите щели да отговорят с делата, които са реализирали.

„Това е нашият отговор – нещата, които сме направили и които предстоят. Това не са обещания. Това е предизборна програма, която коалицията е приела, когато е встъпила в мандата и ние я изпълняваме. Минималната заплата да стане 650 от следващата година също е сред реалните и постижими цели, които сме си поставили“, допълни председателят на НС.

Относно нейната оставка, която бе поискана от ДПС, тя заяви готовност да дебатира по темата, но само при условие, че депутатите успеят да съберат 80 подписа и да ги внесат в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
1
 
! Отговори
Тя простата ти путка преди 3 години
не се отрази на имиджа на ГЕРБ, пък една резолюция ли!? Толкова сте т ъпи в ГЕРБ, че даже и не можете да разберете какво казват в Брюксел. Вчера слушах Боко как срича и прочете бавно два пъти едно писмо и пак не го проумя, а тази ***, пък съвсем няма мозък!
155
1
 
3
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
Конспирациите идват от там, че хората на вярват на политиците, а политиците лъжат хората защото ако истината излезе на яве, ще изгубят контрол върху масите - един безкраен омагьосан гръг. Конспирациите са фантасмагории които са далеч от истината, но след като прозрачност няма и няма да има, хората искат отговор, дори и да е измислен, смешен, но отговор различен от сивото казвайки нищо обяснение на политика...
154
1
 
5
 
! Отговори
меца преди 3 години
ТАЗИ ПРАЗНА КОФА СЕ НАПЪВА ДА ДАВА МНЕНИЕ! НЕ РАЗБРА ЛИ ВЕЧЕ ,АмаЧЕ НЯМА АКЪЛ ЗА ТЕЗИ РАБОТИ??? И НЕ САМО ЗА ТЕЗИ. Ама не е луд,който изял зелника!
153
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като Председателят на парламента е ***,за останалите членове на ГЕРБ не мога да намеря подходящо определение.....
152
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
то тука червените *** са налазили като мухи на ла*но. Смърди та се не трае!
151
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** да изразява мнение е мека казано комично!
150
2
 
13
 
! Отговори
K преди 3 години
Ти самата се отразяваш изключително негативно на имиджа на България. Дори и като хигиенист нямаш място в парламента - това се вижда от един елементарен поглед назад във времето: Стефан Савов, Благовест Сендов, Йордан Соколов, Огнян Герджиков, Георги Пирински... и изведнъж ти и Цецка. И двете сте на ниво кметски наместник максимум - обидно е да сте в парламента, а още повече да водите заседанията му. Не ви ли е срам?!?
149
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахаха П - К П е вече цензурирано ли беее АХАХАХ ДНЕС БГ ЖАЛКИ СТЕ ВЕ СМЕШНИЦИИИИ НАГЪЗЕНИ ДА ФАЛИРАТЕ ДАНО ДА ВИ ИЗПОУВОЛНЯТ ЦЯЛОТО ПАЛАЧОРСКО ЕКИПЧЕНЦЕ ДАНО...
148
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, индивид без грам достойнство, ще остане в историята със срама и позора си ..
147
0
 
18
 
! Отговори
Много преди 3 години
са ми любопитни и интересни Герберите?!?До сега,една песен пееха-Европа това,Европа онова,туй или онуй,така или иначе?!?С Европа на уста,лягаха и ставаха!?!Сега,Европа,като им удари звучната плесница,обърнаха плочата и друга песен запяха-въпросната резолюция нямала юридическа стойност и значение,не била задължителна и други такива!?!Хайде ние обикновенните,простосмъртни може да не сме от най-умните,но Другарки и Другари от ГЕРБ,хайде на нас оставете,ние да преценим и решим кое,как е!?!?!?
146
1
 
23
 
! Отговори
Цеци преди 3 години
Ег..ати държавата, след като аз съм председател на Народното събрание и премиерът не ме уважава...
145
7
 
14
 
! Отговори
EU боклуци преди 3 години
*** от ЕС се опитват да клатят стабилносга но ще получат железен юмрук в зъбите от нашия велик водач строите, баща на народа, каратист, щангист, тенисист,футболист на годината, премиера генерал лейтенант доктор Бойко Борисов!!!
144
1
 
16
 
! Отговори
америка1332002 преди 3 години
вчера беяе рожденият ден на орела на свободата на македония Владо Черноземски. поклон пред паметта на героите-мъченици за българската свобода.
143
1
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 150То и маджо подкрепя кварталните си мутри...ПП. Пример от България относно адекватността на муудис и подобни: международната кпмг даде супер одит на ктб, месеци преди да фалира.Клатят се фалшивите гербаджийски опорки, клатяяят.
142
2
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Отделно, че тиквата иска нова конституция, точно за да може герб да приеме истанбулската конвенция.
141
3
 
15
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Януари 2018та, Екатерина Захариева ясно подкрепя станишев за приемането на истанбулската конвенция, срещу бсп.
140
2
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 130"...БСП и сателитите й се занимават с налагането на Истанбулската конвенция" - ц. У нас точно герб внесоха истанбулската конвенция за обсъждане, а лично тиквата обещаваше в брюксел, че България ще я приеме.
139
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Муудис току що потвърди думите на Караянчева.Ами сега?
138
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На имиджа (т.е. авторитета) на България се отразява самата Караянчева!
137
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забележете внимателно,това нещо споменава думата ИМИДЖ!Дума,която я праща в най близкия контейнер за полит. отпадъци.Жената има заработен балатум в очните си дъна,ушите й за запушени,тича насам натам,фабрикува глупости,които "работят" за имиджа на Борисов. ПП-ГЕРБ,не върви,а тича надолу към пропастта в която ще остане завинаги.Много простотия се събра на едно място.Прости,но алчни. Банковите им сметки,са изтърбушени от стотици хиляди,милиони,милиарди, финикийска знаци.