Орбан за евродепутата на гей оргия: Непростимо и неприемливо

Унгарската опозиция: ФИДЕС ни учи на едно, а живее друг живот
Обновена: 3 дек 2020 09:36 | 3 дек 2020 09:36, Елка Василева
83
Орбан за евродепутата на гей оргия: Непростимо и неприемливо
Кадър: YouTube

Премиерът на Унгария Виктор Орбан разкритикува евродепутата от партията си ФИДЕС, който напусна ЕП заради предполагаема „гей оргия“, което пък доведе до обвинения в лицемерие към консервативната управляваща партия, предаде Франс прес.

Орбан определи действията на евродепутата Йожеф Сайер като „неприемливи и непростими“ и „нямащи място сред ценностите на нашето политическо семейство“.

Сайер, привърженик на анти-ЛГБТ мерки, призна във вторник, че е взел участие в „частно парти“ в Белгия и се извини, че е нарушил въведените заради коронавируса ограничения.

„Докато политиците от ФИДЕС ни учат на християнство, семейство, традиционни полови роли и морал, те всъщност живеят абсолютно различен живот, далеч от ценностите, които проповядват“, заяви лидерът на опозиционната партия ДК и бивш премиер Ференц Дюрчани.

Още по темата

Според белгийски медии Сайер е бил на секс парти с участието на 25 голи мъже, припомня БНР.

„Внезапно целият ми хол бе пълен с полицаи“, заяви организаторът на партито пред местен вестник. „Те започнаха незабавно да крещят: „Документите! Сега!“ Но ние не носехме дори панталони, как за бога да можем бързо да си извадим личните карти?“.

Белгийската прокуратура съобщи, че Сайер е забелязан да бяга от срещата по водосточна тръба, а в раницата му са открити наркотици.

Разкритията са особено срамни за 59-годишния адвокат, който изигра ключова роля в популяризирането на консервативните възгледи на ФИДЕС и помогна за пренаписване на конституцията с клауза, определяща брака като „съюз между мъж и жена“.

„Докато се радва на приятелския към ЛГБТ Брюксел, той превърна живота на ЛГБТ хората в Унгария в ад“, написа в Тwitter унгарски разследващ журналист.

Самият Сайер напусна и партията си, и Европарламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
хехе преди 3 години
До ааапич в Германия ..във фабрика за трансформатори...21 евро на час на обикновен операторчистачки/санитарен персонал работят а 15-20 евро на час е ..при тях лошото е че не са заети 8х22шофьор ...квалифициран персонал ли е според теб ??? Колко мислиш че взима един шофьор на час?има работа за по 20 еро на час в ЕС. шо
31
6
 
9
 
! Отговори
... преди 3 години
Toй Пyтятa e *** та какво остава за Орбан и тоя.Поне нашия клоун със сигурност си е оргинален нepез...
30
6
 
8
 
! Отговори
Родолюбец преди 3 години
Сега правоверните либерали-вносители на вируси и разврат в държавите си, ще се възползват да плюят по Виктор Орбан!!!Има поговорка-във всяко стадо има ***!Такъв е този случай.
29
2
 
2
 
! Отговори
ааа преди 3 години
До Анонимен 27Я сподели къде и за каква неквалифицирана работа ти плащат 20 евро на час в ЕС?Не знам дали си наясно, обаче това означава работодателя да плаща 5000ЕУР на месец. Ако имаш предвид да ходиш да береш по 15 часа на ден ягоди в УК и да спиш във фургон на полето - да, такъв тип работа има, но малко хора искат да я работят.
28
11
 
8
 
! Отговори
:-) до 26 преди 3 години
Хомосексуализмът не е престъпление, а болест! ЛГБТ общността трябва да бъде пращана в психиатриите, за да се лекува, а не да се пропагандира и гейове да отглеждат деца!
27
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези от ЕС ни учат че трябва да обичаме гейовете, а живеят друг живот, ами браво на човека отишъл е да купонясва.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 25Официална заплата 610 лв е робство узаконено, хората бягат от робството отивaт в ЕС и почват да изкарват по 20 евро на час и то от неквалифицирана работа. 300 евро се изкарват за 2 дена.
25
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си хомосексуален не е престъпление, престъпление е да мачкаш онези, които са признали пред себе си своята сексуалност и са направили своя избор, при положение, че ти не си го направил.
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е БХК да защити хората от бара и да осъди действията на хомофобската полиция. Сега обаче всеки полицай да може да арестува гейове, всичко туй ще се обърне в полза нв Виктор Орбан, като натъпче всички гейове в занданите.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Ти кво искаш?Да получаваш официална заплата 610лв, а като родиш да ти дават 5000?
22
0
 
0
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Браво,възкръсна Шерлок Холмс !!! Или Мегре??? Разкри ги ти !!!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16абе и ти четеш между редовете само най-удобнотоЙожи е арестуван не защото е (ще ме изтрият ако го кажа), а защото е бягал без ***, без документи, но с раничка с наркотици.Разбира се сега някой ще каже, че ченгетата са му свили гащите и всичко е постановка.
20
1
 
1
 
! Отговори
Сексопатолог преди 3 години
Какво е общото между ДПС и ВМРО?
19
4
 
11
 
! Отговори
Орбан преди 3 години
Някой ми е акал в гащите.Сигурно е сорос.
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 9хаха, ами да то спрямо нас всички са по-добре, а па в Холандия и Дание е още по-добре отколкото в Унгария, прочети и за там ако искаш :) И дават повече пари не само за деца, ами дори и ако не искаш да работиш. А в Норвегия пък съвсем, там всеки пенсионер дори има поне милион в пенсионния си фонд.Така че ако ще завиждаш, завиждай с отворени очи.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15Доколкото виждам, ти си писал думата "съединител" и не са те изтрили.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сорос пак е акал в гащите на Орбан.
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията няма начин да не знае местонахожденията на всички гей-барове Изведнъж отива и депутат от партията на Орбан и задържат всички ? Кога за последно е имало задържани във гей-бар по някакъв повод ? Тези широкоскроени хора еврогейците откога почнаха да арестуват гейовете ? Всичко туй е постановка, скроили са му шапката.
14
5
 
4
 
! Отговори
Орбан преди 3 години
е пропуснал партито.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хе-хе, и Дюрчани се обади! Тоя, който публично си призна, че е излъгал унгарския народ, за да спечели изборите. И той на морал учи. Нагла либерастия!