Затягане на мерките в Гърция, обмислят вечерен час в Атина от 18 ч.

Причината е скок на новите случаи на коронавирус
Обновена: 4 фев 2021 07:16 | 4 фев 2021 07:10, Анисия Иванова
14
Затягане на мерките в Гърция, обмислят вечерен час в Атина от 18 ч.
Снимка: БГНЕС

Заради настъпването на новите варианти на COVID-19 и увеличаването на новите случаи на заболели с коронавирус, гръцките власти обмислят сериозно затягане на мерките, съобщава гръцкото новинарско издание in.gr.

Напълно възможен сценарий е да училищата отново да бъдат затворени и да преминат към онлайн обучение, както и да се затворят магазините, които не предлагат стоки от първа необходимост.

Сред обсъжданите мерки е и в Атина вечерният час да започва в 18 часа, вместо в 21 часа, както е сега, съобщава БНР.

Изданието отбелязва, че решаващи ще са данните за кривата на заболеваемост през следващите 48 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 3 години
В Исландия има ли локдаун за един пустиняк питам
10
2
 
1
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
И на тея не им увира главата, че училищата са свръх заразители. Но действат много по-бързо от нашите нощници. 2 седмици малките на у-ще и бият тревога. А тук чакаме нива от 2000 заразени и 150 трупа за да се светнем.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички под карантина, защото на Великден атакуваме Кулата и така до октомври.Сбогом Приморско, Варна, Бургас Гърция бачка за нас.
8
1
 
14
 
! Отговори
Интересно преди 3 години
Абе що така в уж третия свят Африка няма локдауни, хигиена нулева, скъпо платено и недостъпно здравеопазване пък заразените и починалите на милион население по-малко?
7
2
 
9
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Раково болните и починали съшо се увеличават но въпреки това пускат 5Г, разрешиха на Мъск да изстеля още хиляди сателити които ще ни облъчват още, а покрай 5Г облъчването в градовете ще стане смъртоносно. Сащ са решили да изтребят хората по всякакъв начин. Защо да гледа деца човек, за да ги хвърли в тази месомелачка от мизерия и проблеми?
6
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В едно се убедих. Няма никакъв смъртоносен вирус. Подготвят стадото за био чипиране
5
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не знам, тук в Швеция нито маски има на закрито, нито сериозни забрани пък случаите спадат и хоспитализираните са на нива от преди 3 месеца...Да не говорим, че броят на починалите от всякакви болести през 2020 е само 7 хил повече спрямо средното за предходните 5 години, в България с мерки и маски има 16 хил повече починали... Нидерландия, Франция и Англия също. Та колко да действат мерките
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че те децата едва преди три дни тръгнаха на училище в Гърция,по-големите.А по-малките преди седмица-две.Ще побъркат народа тези безхаберници.Хората нямат работа и седят заключени по къщите и излизат само със СМС,а държавата няма пари за соц. помощи.Колко по-тежко трябва да става???
3
0
 
32
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
И колко време може да се живее така?
2
22
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Как реши, че мерките не действат? Гърция е с много по-добри показатели от нас. Ние от всички разбираме, но си мрем като мухи. Скоро ще станат 10000 починали, а *** едно си бае, едно си знае....
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При положение, че мерките не действат, е все тая дали ще ги затягат. Да ги махат направо.