Сертификатът за ваксинация на ЕС – в сила от средата на юни

Той ще възстанови свободата на движение, убедени са лидерите на съюза
25 май 2021 20:24, Красимир Ангелов
108
Сертификатът за ваксинация на ЕС – в сила от средата на юни
Снимка: БГНЕС

Системата за „зелени пропуски“ - сертификати за ваксинация в ЕС - ще бъде въведена постепенно от средата на юни, което постепенно ще възстанови свободата на движение в ЕС. Това обявиха ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и председателят на Европейския съвет Шарл Мишел на заключителната пресконференция на срещата на върха на ЕС.

"Страните от ЕС ще могат да започнат да се свързват с европейската база данни за зелени пропуски от средата на юни, което ще позволи да влязат в експлоатация поетапно", каза Фон дер Лайен.

Както отбеляза Мишел, стартирането на системата ще позволи „ЕС постепенно да започне да възстановява свободата на движение в общността към средата на юни", отбелязва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
20
 
! Отговори
Фашизмът преди 2 години
Фашизмът възникна в културна Европа, а не в Азия. Фашизмът се появи в цивилизована Европа, културната Европа на Гьоте и на Шилер. "Моята Борба" Хитлер е писал в затвора на нотни листове, които са му носели семейството на Вагнер.
17
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е при демокрацията да се изискват имунизационни зелени паспорти за придвижване. При демокрацията има свобода и на всеки е гарантирано правото да се имунизира и да придобие зелен паспорт за свободно придвижване. Само в изостанали тоталитарни и комунистически държави като Русия които се управляват от диктатори убийци не въвеждат имунизационни паспорти и гражданите им не могат да се ползват от правото на свободно движение с имунизационен паспорт.
16
0
 
25
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Българи, тая ли пропаднала *** изкате да ръководи живота Ви?!турчена я напри на мад и маскара...И нищо, се едно не се е случило...Това ли ***, ще защити децата Ви утре...
15
0
 
11
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 2 години
До Анонимен 7. Да, фашисти или комунисти е все едно, но ми е трудно да определя брюкселската върхушка към коя от двете човеконенавистни групи се числи.
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашизъм в действие. Май е време да напускаме тази изгнила фашистка организация. Няма по-големи фашисти от тоя гадове. Време е за съпротива. Че ние при бай Тошо имахме повече свобода...
13
2
 
6
 
! Отговори
do 13 преди 2 години
До Европейски ценности:да не забравим да споменем че е пълно и с *** като тебе
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашизмът създате съвременна западна Европа, Европа подхранваше фашизма. Фашизмът е плът от плътта на западно европейците. Единствените които се обявиха срещу нацизма и започнаха борба бяха комунистите, и в Германия, и в Испния, и Франция - единсвено комунистите се обявиха срещу фашизма, но бяха унищожени. Само Русия и комунистите. Благодарение на СССР фашизмът остана няколко десетилетия в нелегалност, но днес отново се заражда в западна Еврпопа в много по уродлива форма.
11
1
 
18
 
! Отговори
Европейски ценности: преди 2 години
Робство, колониализъм, инквизиция, марксизъм, национализъм, национал-социализъм, концлагери, фашизъм и все нови и нови ценности като хомосексуализъм, трети пол, еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки.
10
0
 
38
 
! Отговори
Жив фашизъм преди 2 години
Европейският ваксинационен сертификат не е свобода, а средство за принуда.Тия са майстори на извращението да казваш на черното бяло. Могат да ти отрежат главата с усмивка на благо чувство за изпълнен християнски дълг, докато обясняват на света как всъщност ти спасяват живота.
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При комунизма родителите не си колеха децата от мизерия и безисходица.
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Реално при социализма когато бяхме със СССР хората имаха повече свобода да решат какво да правят с живота си и как да се развиват, но продадоха тази свобода срещу жалкото право на свободно пътуване да мият улиците на запад. В крайна сметка загубиха и правото да мият улиците и да слугуват, а СССР го няма и няма да се върне, Русия върви по свой път, а българите ще живеят все по-зле и по-зле в ЕС където ще става все по-зле.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашисти или комунисти. Все едно.
6
2
 
33
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
Един рестриктивен сертификат няма как да възстанови свободата на движение, след като дискриминира хората, които по някаква причина не са ваксинирани. Фашизмът не ер свобода.
5
4
 
27
 
! Отговори
ЕС преди 2 години
Обикновен фашизъм!
4
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тираните като Урсула ни отнеха свободното придвижване и сега ще го възтановяват след като си инжектирате отровите им. Всичко това на фона на влизащите свободно гости на Меркел.
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ***. Къде е вируса ,при нас бойко падна и вируса нема,като гледа празниците за 24 май ,нямаше ни един с маска или на баловете ,тия от щаба и нощ трябва да бъдат съдени за терор върху народа ,и редица лекари доценти професори министри ,телевизии гадове
2
4
 
32
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Булекзит 2022 година...С Референдум...
1
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ърцула дер *** нежно да си свие сертификатите на руло и да си ги вложи в задното отвърстие до пълна пенетрация.