Вебер наблюдавал с голяма загриженост събитията в България

Чуди си защо са сменени шефове на служби
105
Вебер наблюдавал с голяма загриженост събитията в България
Снимка: БГНЕС,архив

Председателят на групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер е подкрепил оценката на евродепутатите от ГЕРБ/СДС за ситуацията в България, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

В писмо до европейски институции, изпратено тези дни, в т.ч. и до Европарламента, депутати от двете политически сили са запознали партньорите си с някои събития у нас като са посочили, че служебното правителство действа като предизборен щаб на президента Румен Радев. В текста се съобщава и за думите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков - "бивши хора".

Вебер е съобщил на българските евродепутати, че наблюдава с голяма загриженост развитието на събитията в България и е подчертал, че е нужна геополитическа предвидимост на всяка страна член на ЕС.

Той е коментирал и смените в различните служби за сигурност в България като е изразил учудване, че служебното правителство е отстранило от постовете им точно тези хора, благодарение, на които е разкрита шпионска мрежа в полза на Русия.

Разговорът между българските евродепутати и председателя на групата на ЕНП се е състоял в Брюксел.
Представителите на ГЕРБ/СДС са изразили тревогата си от методите на работа на служебното правителство както и от "комунистическата реторика и действия на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, който използва език на омразата, определяйки граждани като "бивши хора" - израз, който е директна препратка към най-мрачните години на комунизма в България", се посочва в прессъобщението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: ГЕРБенпвебер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАМЕЛИЯ - ЧУДИ СЕ а не ЧУДИ СИ , абе вземи стани грамотна *** - ставаш за резил и смях вече
53
0
 
2
 
! Отговори
БИК ДИК преди 2 години
НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД --ОЩЕ НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ , ЗА ЗАКОННОСТТА НА МАШИННИЯ ВОТ --КАТО ЕДИНСТВЕН НАЧИН НА ГЛАСУВАНЕ!
52
0
 
2
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 2 години
ВЕБЕР , ТРЯБВА ДА Е ГОТОВ , ДА ИЗПРАТИ КОМИСИЯ ОТ ЕС , ЗА ПРОВЕРКА ПРИ ОБЖАЛВАНЕ НА ВОТА-МЕНТЕ , ЗА СЕ СРАВНЯТ КВИТАНЦИИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО С МАШИНИТЕ--СЪС РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ФЛАШ-ПАМЕТТА НА МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ!ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ --ЧЕ ЩЕ УСПЕЕТЕ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ И МАНИПУЛИРАТЕ СВОБОДНО , БЪЛГАРСКИЯ НАРОД----НОМЕРА ИЗОБЩО НЯМА ДА МИНЕ!
51
1
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Няма по-неграмотен "човек" тук от христо христов. Пак изпълзя от змиарника си.Недоумявам как не трият тази креатура, която иска затриване на Германия?Най-добре за света е такива като него да бъдат затрити.
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя не подозира какви руски театри ще се разиграват тепърва у нас.Толските сайтчета преди време постоянно пишеха заглавия от рода на: - Става страшно!Е, след следващите избори наистина ще става страшно.
49
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен *** 64Хаха "геополитическа предвидимост" ли му викат вече на това да си колония без суверенитет.С регистрирани над 107000 руски фирми колония ама руска.Много ясно, че хората ще се притесняват.
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха "геополитическа предвидимост" ли му викат вече на това да си колония без суверенитет.
47
4
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
да продължава да се чуди това корумпе, рядко несимпатичен кариерист
46
5
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
службите...ама вебер,ако в германия в период когато нямате парламент,шефовете на службите на които плащаме за сигурността си,си вземат дълги отпуски или съмнителни болнични,абдикирали от отговорността да пазят Мира и сигурността...щяха да са в затвора...ЕС на веберовци е умираща организация обслужваща мафиоти...Свободни Човешки Същества сме...евтини ***.и с власт...не признаваме властта ви веберовци!!!оплачи се на п,утин да ни прати самолетите си...
45
3
 
9
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Батко вебер покажи на тези хора как наблюдава чекмеджето и голия боко а
44
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли баварски вурстчета по рецептата на ГЕРБ?
43
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно таткото-алкохолик го е ритал тоя като дете в празната тиква! Да го папка, тьпанар!
42
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е да е загрижен - Вебер ако някоя племеитка извади снимки на неговите пачки в гардероба , или чекмеджето ще му се стъжни
41
3
 
14
 
! Отговори
ББ преди 2 години
вебер и теб ли те такова с 200...за малко евра борисов???това ли е Справедливят и Солидарен Съюз г-н Вебер?финансиращ несправедливости и откровени мафиоти,строящи стратегически на путин...за пари...Бог да пази САЩ!!!кога Справедливост в ЕСССР?не признавам властта ви!!!
40
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко Борисов нарече българския народ "лош материал". Веберците евроначалници ги таковал с 200. Нарече шефа на Народното събрание проста кърджалийска. Мата Хари от самопризнанието не е разпитана и рекетът от телевизионния екран след изборите - "Искате ли война?" към опозиционните партии.
39
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кйовеши ще идва. Тя ще оправи крадливците гербери.
38
4
 
21
 
! Отговори
Лъжи преди 2 години
Обективно болшинството българи желаят смяна и затвор на Тиквата. И Меркел,Вебер и други самовлюбени бюрократи ще видят на 11.07. това. Тогава какво ще кажат?
37
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда. Сега руските предатели ще кажат: "Ето, и европейците са престъпници. Вън от ЕС!" И ще ни подкарат към Москва.
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има маса ***, които не са българи, но пишат на български език в сайтовете, особено в сайта на '"Афера" преди време се бяха изсипали много такива, сега ги няма, защото властта се смени и те явно това целяха, и не само в България, а и в други държави има и в цяла Европа има такива ***,работещи срещу държавите.
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не пишете нищо за събтията във Франция?