Кола се вряза в барове в Марбея, има ранени

Властите не смятат, че случилото се е терористичен акт
20 юли 2021 08:04, Ния Христова
9
Най-малко девет души са били ранени, при инцидент в испанския курорт Марбея. Кола се е врязала в открити барове на тротоара, съобщава Bulgaria ON AIR
 
Според местни медии водачът е 30-годишен мъж.
 
Властите не разглеждат случилото се като терористичен акт. Родителите на мъжа също са били в колата по време на инцидента. 
 
Шофьорът е задържан, а пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Полицията се опитва да установи дали той не страда от психично заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Будистки работи.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евролибералните власти споменат ли "не е терористичен акт" и "психичноболен" във връзка с такава новина, значи някой тюрбан пак е газил "неверници".
5
6
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
По неадекватността на "коментара" ти си личи, че вече си получил втора доза. В топлото.Пробва ли, дали ти се лепят метални предмети по тялото?
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
После тук застаряващите хора в България реват само,какви туристи имало в България. Сякаш на запада ги няма:)) станал някой нан45 вече всички му криви. Искал тишина .Да не си купиш плажната ивица на България. Ти искаш тишина търси си я. Аз пак искам парти.
3
0
 
8
 
! Отговори
балама преди 2 години
*** как тероризъм, бе. Човекът се бил притеснил нещо, семейно... Депресирал се е. Ако се е почувствал и "дискриминиран", я заради религията си, я заради етноса си, я заради липсата на образование... Пък тия като се притеснят, така си викат "Ала бала пУртакала..."Важното е да не се използва "език на омразата" и европейците да се "толерантни", когато ги колят, газят, стрелят, взривяват, е бават... докато паразитират на гърба им.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
някой изпращял антиваксър
1
2
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Алах акбар :)))