Повишен риск от терористично нападение във Франция

От МВР издадоха предупреждение за предприемане на специфични мерки
23 юли 2021 14:38,
18
Повишен риск от терористично нападение във Франция
Снимка: Pixabay

Франция обяви повишен риск от терористично нападение.

От Министерството на вътрешните работи на страната призоваха шефовете на полицейски дирекции, жандармерията и префектите да вземат мерки, специфични за терористична заплаха през месеците юли и август, пише „Le Figaro”.

На 15 юли терористичната организация „Ал Кайда“ излъчи видео на арабски език, в което осъжда богохулството, превъплътено в карикатурите на Мохамед.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Историк преди 2 години
Франция е страната с най-много военни победи в цялата история на човечеството. Факт. Без Франция Англия, Испания, Италия, Германия и САЩ нямаше да ги има днес. Още eдин факт.
11
1
 
1
 
! Отговори
Велика Франция преди 2 години
Франция е със статут на победител и в двете световни, за разлика от БГ ;) Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах франция велик народ затова и двете световни войни чакат да ги спасявят
9
0
 
3
 
! Отговори
Vive la France преди 2 години
До 2Неук си. Франция също е колонизирала Америка, има колонии и територии както в Северна така и в Южна Америка. Франция е колонизирала половината свят. Велика нация, а глупoватия си ти.
8
1
 
2
 
! Отговори
Vive la France преди 2 години
Франция не я мислете, велика нация, велик народ. Мислете за БГ.
7
2
 
1
 
! Отговори
SS преди 2 години
Заплахата от терористичен удър никога и никъде не е отминавала . И никой не е застрахован !
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е дошло време на няква кармична разплата,нищо не може да се предотврати!!
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Франция е пълна мюсюлмани и се сещам за една сентенция .Не всички мюсюлмани са терористи , но всички терористи са мюсюлмани.
4
1
 
25
 
! Отговори
123 преди 2 години
Под претекст за терористично нападение ще въведат военно положение заради надигащите се протести срещу ваксинацията. Идва големия терор по целия свят.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ТАКА. НЕ ИМ СТИГА КОВИД И ДИ ОТИЯТА, СТРАХУВАЙТЕ ГИ ОВ ЦЕТЕ И С ДЖИХАДИСТИ, ДОКАТО ОТКАЧАТ! ЦЕЛТА Е ЯСНА - СТРИГАНЕ, ДОЕНЕ И КОЛЕНЕ!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами като сте глyповати е така. Навремето португалци и испанци са колонизирали Америка, а вие сте колонизирали мюсюлманските koчини в Северна Африка и БИ. Имам едно предложение за вас, след следващия атентат, вместо да се хващате за ръце се хванете за палците. Поне ще стане по-бързо.
1
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Така е. Тези фанатици гледат да усъвършенстват уменията си. На никого не можеш нищо да обясниш, докато не спрат да се инатят, с нахалство да твърдят, че тия работи ги прави Бил Гейтс. Реалността е такава, каквато в медиите ни казват, поне повечето пъти. Тероризъм, корупция, инфекции и наводнения. Вярваме или не, това е.