ВМРО: Призивът на ЕП за еднополовите бракове е грубо вмешателство

След време ще осъзнаем, че това е грешно, смята Димитър Антов
15 сеп 2021 09:10, Ния Христова
63
След гласуване Европейският парламент призова еднополовите бракове да бъдат признати от всички държави членки на Европейския съюз. 
 
До какво ще доведе резолюцията на ЕП и възможно ли е да има еднакво третиране на еднополовите семейства с разнополовите двойки?
 
"Тази резолюция не е задължителна. Тя е пореден натиск върху културите на отделните държани да приемат нещо, което някой в Брюксел е решил. Това е сурово, грубо вмешателство и след време ще осъзнаем, че това е грешно", заяви общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет (СОС) Димитър Антов пред Bulgaria ON AIR.
 
Според Антов, ЛГБТ общността в България е прекалено малка, за да ѝ се обръща толкова голямо внимание, а обяснението е: "подмяна на основните проблеми в обществото".
 
"Огромният проблем в момента е огромната разлика между богатите и бедните, тази ножица се разширява постоянно. Това са проблемите на късния и презрял капитализъм. Вместо това се създава за обществото текст за дъвчене. Същата манипулация става през тази Ковид инвазия в медиите", посочи общинският съветник в СОС пред Bulgaria ON AIR.
 
"Защо не се говори как бизнесите обедняват? А че големите корпорации, които произвеждат лекарства, стават все по-богати?! Това е важният проблем за обществото", категоричен е той.
 
Антов казва, че от ВМРО са твърдо решени да се противопоставят на намесата в културните норми в България. 
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тия почти всички гласове са им от маалите и гетата срещу които уж се борят. Обаче 50лв са си 50лв.
12
8
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 2 години
Ааа, Карлос Контрера е чегеварата в столичния общински съвет. Вее лозунги против малцинствата и приказва празни приказки, като дойдат избори обаче е първи във Факултета и Филиповци да мотивира електорато
11
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия МВРО са по-големи пародии и от ГЕРБ.Хвани единия, удари другия. Обаче си поживяха царски 12 години. Най-вече благодарение на про стотията на избирателите.
10
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубавци. Ще скъсат титаните пак да са в управлението. Хората показаха червения картон на лъже патриотите от МВРО, воля и НФСБ.
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тия май не кефи българина от Никарагуа Карлос Контрера. Патриот та дрънка.
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краси има 5 тераси и всеки ден хапва агънца на чеверме и пие по 2 оки френско вино. Как да не гласуваш за такъв войвода и патриот....
7
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбазки по прякор Жената ще ни спасява от норвежките жендъри които идват за да ни вземат децата. Само ВМРО. Агент Иван президент!
6
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А торбички Билла ще раздават ли. Пасоши по 5к ще продават ли?
5
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези от ВМРо са по зле и от Болен Сидеров. Мушенници ненаяли се.
4
7
 
8
 
! Отговори
Местан преди 2 години
Волен - президент!!!
3
7
 
6
 
! Отговори
Умберто Жеко преди 2 години
Краси торбичката пак няма да влезе. Само се напъват и плащат на медии да пишат за тях. Свърши се с МВРО. Агент Иван беше зам. премиер, осребри си добре управлението. Справка- новопостроеното имение на агент Дончо - бащата на русенския македонец в Тетевенския балкан....
2
13
 
8
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Шкембе войводите плащат с ***, македонци, бежанци и турци. Последните 2 пъти не им се получи. Ха дано все така да продължават - ВМРО 2 процента да няма и за субсидийка. Помните ги нали...патетичната на ДПС.
1
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патериците на Тиквата пак ще използват тактиката на омразата да се доберат до заветните 4 %