Десетки предградия на Атина още нямат ток

Снежната буря предизвика аварии
25 яну 2022 11:57, Петя Славова
9
Десетки предградия на Атина още нямат ток
Снимка: БГНЕС

Десетки предградия на Атина и части от равнината Месогея североизточно от столицата тази сутрин все още бяха без ток, след като снежната буря в понеделник предизвика аварии в електрическата мрежа, предава БГНЕС, позовавайки се на Катемирини.

Още по темата


По данни на оператора на мрежата DEDDIE във вторник сутринта все още е имало проблеми в много райони. От там съобщиха, че се полагат усилия за възстановяване на доставките, но призоваха гражданите да не натоварват излишно системата.

Операторът на мрежата заяви, че в понеделник в 19:00 ч. търсенето е достигнало своя пик с 8 102 мегавата и че се подготвя за още по-голям пик във вторник сутринта с около 9 100 мегавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: токснягГърция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Истина преди 2 години
в София си спираха тока по 25 пъти на година, някой път за цяла вечер, а се водя не в краен квартал... 2 години с много любовни писма към чез за да си признаят естествено неофициално че трябва да ремонтират един трафопост,а не искат.ако падне истинска зима, тези ще чакат лятото за да си посмислят дали искат да оправят нещо. Сметките им високо поддръжката е само след авария, няма никакъв превантивен план да не се случват проблеми и да се подобрява инфрастуктурата! В целия свят, при нас е по-зле
7
0
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Това може да се случи само в България, сякаш зима не са виждали ...едно време какви зими имаше ...опса то било за Гърция, сори...
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да пуснат газта, тока ще дойде..:))
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се хванат за ръце и да затворят веригата, за да светнат. Но само бустерираните, двойноубодените нямат такива богоподобни способности.
4
3
 
11
 
! Отговори
ХАХА преди 2 години
Нищо им няма!Важното е че всички са ваксинирани и бустеризирани!Токове,заметресение и пожари са им последния проблем!Мухаха!
3
3
 
12
 
! Отговори
Цирк преди 2 години
Според цру ,за това е виновен Путин...
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, красота. Кога ще дойде и тук?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тука някъде няма , без да е падал сняг