За 48 часа събраха 140 хил. паунда в помощ на Украйна

Спектакълът "Танц за Украйна" се проведе в Лондон
20 мар 2022 15:57, Нели Христова
43

Водещи балетни изпълнители от целия свят, включително от Русия и Украйна, взеха участие в благотворително представление в Лондон.

Спектакълът "Танц за Украйна" е събрал за по-малко от 48 часа сумата от 140 хил. паунда от продажбата на билети. Около 20 танцьори се включиха в представлението и получиха бурните аплодисменти на публиката лондонския театър "Колизеум".

А те самите не можаха да сдържат емоциите си на сцената, предават от Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Дано ги пратят Луганск Донбас.Ако не отидат там предполагам че Зеленски ще ги изкара на черния пазар за да припечели още някой милион ,след което беж лисо беж.
31
0
 
0
 
! Отговори
Star преди 2 години
Станишев какво казва за Украйна,как коментира войната там? Нали е украинец и е раждан там.Или викате комуниста няма род и родина,и има само партийна книжка,
30
0
 
1
 
! Отговори
Мишев кога? преди 2 години
Хванете Станишев? Като хващате Бойко хванете и Станишев! При него беше най-голямото крадене на Еврофондове. Помните ли багерите как стояха с една вдигната на средата тръба и не мърда така 2 години, че като снимат със сателит правителството на Станишев да кажат - ето работим? Или как викаха еврокомисар за откритието на 5 км от магистрала Люлин, лъжейки го че е изцяло готова. А Злата Панега помните ли задръстването и колко време един мост не успяха да завършат? Затворете Станишев
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първият министър-председател на нацистите след майдана се казва Яйценюк и той пусна първите войски срещу мирните жители Донбас. Сега живее спокойно в САЩ, където е завлякъл над $5 Милиарда.
28
0
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Малко са събирай още 5-6 милиона :)))
27
0
 
6
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Ние пьк ще сьберем капачки за болните ни деца
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не намирам информация колко са дали за хуманитарна помощ украинските милиардери в зелено? Докато не прочета подожбо нещо - никакви помощи от мен.
25
2
 
2
 
! Отговори
Дайте го на Курнела преди 2 години
Имаме оръжия за всичко нот сърце, но не фрий
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименУчител в Москва взима 60000 рубли (300 долара) заплата, а учител в САЩ 4500 долара. Разликата е огромна.... ДА така е . Я се позаинтересувай учител в САЩ колко данъци плаща ... а колко за здравни осугуровки ... а я се осведоми за нивото на престъпноста в американските училища ... Иначе, оптимистично имат и НЕЩО ОБЩО - И в Русия и в САЩ има все по-малко желаещи да са учители . Руските, заради лошото заплащане ... американските заради голямата вероятност да не доживеят до пенсия.
23
5
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
Да, в русия е страхотно..от цял свят има колонии там. Малкия ню йорк. Чайна таун. Италиански квартал. Чернокожи от сащ отиват там да търсят нов и успешен живот, защото са тормозени в сащ.Даам...русия е земен рай и всеки иска да си осигури виза, за да отиде и гради живот в нея...
22
1
 
16
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Никой ли,не е виждал бежанците от Украйна,с какви коли са!И ние,да им събираме помощи!Та те,на нас могат,да дадат!Вчера съм застанал до една G класа,с UA **4444 **,с моя дизел на Нисан и се мъчех,да го интегрирам,ама...Светна зелено и откина,като куршум:)Ни знаци,ни винетки,ни данъци....Ама,ще им помогнем!
21
3
 
8
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
Само че, учител в Русия не спи на улицата, а в САЩ има такива на общински паркинги, спящи в коли и каравани, защото със заплатите, не могат да си позволят наемите. Проблемът с бездомните в САЩ, заради непосилните наеми е огромен. Хора с работа и доходи, не могат да си позволят апартамент под наем. Заради това властите в големите градове осигуряват безплатни паркинги с достъп до вода и електричество.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои по точно руски и украински звезди? А и всички руски балетни звезди застанаха за Путин. Украинецът Сергей Полинин също не осъди операцията в Русия. Впрочем тази на видеото, румънка, само преди два-три месеца игра Жулиета в Лондон със Сергей Полунин в "Ромео и Жилиета", като той не пропусна да показва портрета на Путин който си е татуирал на гърдите, може да се намерят клипове в ютюб за спектакъла.
19
2
 
8
 
! Отговори
Ненамеса във война.. преди 2 години
Някой от българските форумни "патрЕоти" спомня ли си ПЕТНАДЕСЕТТЕ разкъсани български знамена при официалното ни посещение на президентът ни в Украйна преди няколко години ? А за запаления Български Културен център в Одеса? А за убитите от украйнски националисти българи ? Или всичко това няма значение . САЩ са заповядали да ги обичаме "братята" украйнци ... така че ТРЯБВА да ги обичаме .... Руснаци... украйнци... все един дол дренки. Нека се трепят . НАС НЕ НИ НАМЕСВАЙТЕ ....
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ко се връткак и фръцат да хващат автоматите
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно е как бедна държава като Русия нашляпа зypлите на ЕС и НАТО и те не могат нищо да направят.
16
1
 
10
 
! Отговори
Новия Световен Ред преди 2 години
Само до преди няколко години Лондонското BBC излъчваше репортажи за украйнските нацистки групировки и за хилядите цивилни жертви при бомбандировките на Донецк ..... подобни репортажи имаше и от Франция ... Германия ... дори и от васална България .... достатъчно беше само една заповед от Големия Брат САЩ и всички слуги " обърнаха палачинката" .... вече всички послушно оплакват Украйна и събират "волни пожертвования" за "страдащите украинци", както и ОРЪЖИЕ за украйнските нацисти .... Браво бе ...
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Колко бутилки олио е минималната заплата спрямо цените тук и там? Не сравнявай несравними неща. Не е важна цифрата, а покупателната способност...
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ избиха 1 милион цивилни Ирак, от които 200 хиляди деца. Имаше ли концерт за иракскитете деца?
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 30 години американски режим в България измряха 2 милиона българи. България стана страната която е с най-висока смъртност в света.