Удариха сградата на областната администрация в Николаев

Очакват се още два ракетни удара
29 мар 2022 13:15, Йоана Цонева
44
Удариха сградата на областната администрация в Николаев
Снимка: БГНЕС

Ракетен удар удари сградата на областната администрация в украинския град Николаев, пише вестник "Вашингтон пост", като се позовава на местните власти.

Междувременно областният управител на Одеса е предложил да се намали комендантският час - да започва в 21 часа вместо в 20, както беше до вчера.
Още по темата
 
Над Херсон са засечени руски самолети, летящи в посока Николаев и се очакват още два удара, съобщава Нова тв.
 
„Имаше удар по сградата областната администрация. Провежда се спасителна операция. Издирваме осем души под развалините. Няма потвърждение за жертви засега. 50 души са с различни наранявания, но са излезли сами от сградата. Двама са в болница”, каза Виталий Ким, губернатор на Николаев.
 
През изминалата нощ са били чути два сигнала за въздушна тревога, единият около полунощ, другият около 3 часа, като вторият е продължил близо час.
 
"Получихме известие на телефоните си да се укрием в бомбоубежища. Нещо, което досега хората в Одеса казват, че не се е случвало. Снощните изстрели около 21 часа не бяха съпроводени от сирени, а по-късно не се появи и информация каква е била причината за тях. Появи се информация за напрежение около град Николаев", заяви Айше Сали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Николаевударракета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
3
 
! Отговори
На глад преди 2 години
е обречена Европа ,байно ..в частност и ние като част от нея
28
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 25/34 Ако 80% сте подрръжници на фашистки режим, то тогава направо се ориентирайте за "членство" в клуба на диктатурите. Другаде не сте добре дошли, включително там, откъдето сега се храните. Една здравословна диета на елда и квас ще ви се отрази добре, както и малко путттлераска цензура. Дойде време да решите как искате да живеете. Поддържането на фашистки държави като Русия ви обрича на глад и тотално подчинение.
27
3
 
1
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Ама ти нали се сещаш какво ще стане когато 20 процента се опитат да обяват извън закона останалите 80?
26
1
 
4
 
! Отговори
Само да уточнчя: преди 2 години
До До 11===По-бързо и полезно за РОДИНАТА ни ще бъде либерастко-*** тъпани да се изнесете към любимата си кравария!!! Останалите сме 80% от населението на БЪЛГАРИЯ,която никога няма да предадем на хищните домогвания на световните грабители!!! Заминавайте незабавно при джендърастките си господари!!!
25
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 26/28 Чакат те тежки разочарования, а най-тежкото ще бъде, когато ти забранят да поддържаш руския фашистки режим. Този удар не знам как ще го преживееш.
24
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 25/26 Руския трибунал е като всичко останало в Империята на Злото: симулация за удовлетворение на режима. Аз говоря за истински международен военен трубунал. Това чака руските фашисти, а вас ще ви обявят извън закона. Няма да можете открито да подкрепяте руския фашизъм, а и в Мордор няма да избягате, защото знаете какво ви чака там.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Herr Muller, маруле аз всичките кампании ги следих. Просто краварите си разяваха коня за петриол и се кефеха безнаказано че руснаците бяха на колене. Сега в Сирия си свиха сърмите макар че тайно пак крадат петрол. Мисля че след Украйна ще бъдат суровакани там като за последно.
22
1
 
12
 
! Отговори
До 26 преди 2 години
Това е "collateral damage" както казват американските ти чорбаджии. Както по време на тяхната изнвазия в Ирак, сещаш ли се. В момента в украйна са загинали към 2000 цивилни, което значи, че ако загинат още дори 998000, то русия просто ще се изравни със САЩ само в иракската им война. Така че намали децибелите на безсилните си вопли и си пази гласните струни че докато руснаците стигнат до Львов, превръщайки всяко азовско гнездо по пътя в поредния мариупол, ще има още много да цивриш тука.
21
1
 
5
 
! Отговори
ВСУ не съществува преди 2 години
Да, няма армия в Украйна или се крие в миша дупка. то не бяха ракети, снаряди, бомби. Само по болници, училища и детски градини. Жертвите са само мирни граждани, предимно деца и родилки. Къде ли се е скрила армията?
20
1
 
10
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Трибунал ще има, ама за азовците и в Донецк (че там са прогресивни като САЩ и имат смътрна присъда). Сега русия при мълчаливото съгласие на латинска америка, китай, индия и арабите показно изнасилва американските марионетки. Вие отчаяно се хващате за всяка медийна укрофейковска сламка търсейки новини за потенциалното поражение на русия, само че в реалността укрите бавно и методино биват денацифицирани със скорост една казарма с 200 човека на нощ. Ама ще болезнено за теб да гледаш снимкит от там.
19
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 17/25 Според поддръжнниците на руските фашисти в България, всяка сграда, училище, болница, театър или нещо друго, е "военен обект". Ще бъде дадена възможност на военопрестъпниците да се запознаят с дефиницията на международния трибунал, който неизбежно ги чака. И това ще бъде РЕАЛНО, независимо какво въпросните поддръжници на руския фашизъм си мислят.
18
2
 
19
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Ама ти защо премълчаваш, че сградите на областните администрации се използват за щаб и арсенал на новосъздадените сили за териториална отбрана, което ги превръща в легитимна военна цел по всички международни конвенции?
17
11
 
6
 
! Отговори
Денацификатор преди 2 години
Хм, странно. Не знаех, че трепането на деца и цивилни се нарича денацификация. Вече разбрахме, че това не е война, а "операция". Следователно отстрелът на Путин ще се отчете за откриване на ловния сезон за дребен дивеч.
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е путинска пропаганда. Всички, които четат свободните прогресивни финансирани от Америка за България медии са наясно, че ракетите на Путин свършиха преди три седмици!
15
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така руските терористи се готвят за "преговори".
14
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво писукат укрите, нали печелят войната? Какво толкова там - някаква си сградичка, хахха. Разбирам да губеха по всички фронтове и да пищят, ама те печелят - руснаците би трябвало да пищят.
13
13
 
7
 
! Отговори
Руски манталитет преди 2 години
Руски манталитет щях да се учудя ако бяха ударили военни.Пред тях винаги са под прицел цивилни!
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Денацификацията продължава ! Путин
11
13
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
В момента уж денацифициращите руснаци се държат точно както и нацистка Германия !!!
10
11
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 2 години
Не гоня никой, приканвам московските орди да си ходят дома. На тях Кремъл им де по-мил от България, няма смисъл да се мъчат тук.