Путин уверен: Победата ще е наша както през 1945 година!

Русия изпраща повече висши офицери на фронтовата линия
845
Путин уверен: Победата ще е наша както през 1945 година!
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че "както през 1945 г., победата ще бъде наша", правейки много сравнения между Втората световна война и конфликта в Украйна.

Коментарите си той направи в днешното си обръщение към страните от бившия съветски блок и сепаратистките региони в Източна Украйна.

Това става в момент, когато Световната здравна организация обяви, че събира доказателства в Украйна за възможни военни престъпления, извършени от руските сили срещу здравни заведения.

Последната разузнавателна справка на Обединеното кралство потвърждава, че Русия изпраща повече висши офицери на фронтовата линия, за да вземат командни решения, въпреки че не е ясно дали това оказва някакво въздействие за промяна на стратегиите на бойното поле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


845
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
7
 
25
 
! Отговори
до 1878 преди 1 година
И ако обясните сега какво общо има Путин с освобождението на България от турско робство ще съм ви благодарен.
367
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Линч за рубладжийте-русофили в България,които поддържат този,който може да затрие човешката цивилизация!Линч!
366
8
 
26
 
! Отговори
Докментален филм преди 1 година
С дньом Позора, ру/фили! Както всичко останало, присвоиха си и победата. Антихитлеристка коалиция не е имало, ленд-лид не е имало, а? И не зябравяйте, че от "вашите" 20 млн. жертви, 8 млн. ка украинци. А колко ли са от другите реСпублики? Легендарното партизанско движение е на териториите на Белорус и Украйна. Вижте си документалните кадри - на каква техника се придвижвате! (Агресия)+(Злоба)+(Мизерия)+(Лудост)="русский мир"
365
6
 
33
 
! Отговори
Психо преди 1 година
Нещо е изтрещял дядката - каква 1945 бре, тогазка с тез дето сега унищожавате бяхте в един отбор бре, те ви изнесоха войната бре - сеа сте от грешната страна на барикадата, от тази на ненормалниците
364
12
 
28
 
! Отговори
ХАГА ГИ ЗОВЕ! преди 1 година
Победата през Втората световна война над Германия принадлежи на Америка, а не на пияните мужици, които след това заразиха цялата Източна Европа с въшки. А днес, когато Космическа Америка има военен бюджет от 800 милиарда долара, а военният бюджет на Крепостна Русия е само 48 милиарда долара, е смешно намерението на жужето за победа. Бъдещето е на Свободния свят и Украйна, а не на феодалните тирани.
363
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо праща още офицери, понеже предишните измряха!?
362
13
 
31
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
То и Хитлер е бил уверен в победата...и в какво точно би се изразила тази победа - да избиете всички украинци?
361
10
 
26
 
! Отговори
Със същите жертви? преди 1 година
Или с по-големи? Кратка справка - при население на света 2,3 милиарда пред 1939 г. жертвите във Втората световна война са не по-малко от 70 милиона, а според някои историци са около 80 милиона (с умрелите от глад и болести). Ако Вовата е намислил да затрие пропорционално същите 3% при днешните почти 8 милиарда население, да очакваме ли 200-250 милиона мъртъвци, за да се засити най-после този вампир?
360
12
 
37
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Дрогарю Пyтak, 1945 победихте, защото САЩ и Англия бяха на ваша странаХубаво че Рузвелт ви достави Lend-Lease в размер на 51 милиарда долара - храни, гориво, оръжие, че да можете да победите Хитлер. Ама сега САЩ са в другия отбор и вие го усещате де. Дори без да са дали самолети или ракети на украинците. Новият психопат и Хитлер на 21 век - Пyтаka явно вече съвсем му е размътен мозъка и не вижда реалността. Тази война ще се води още дъъъъълги години. Ще видите вие какво е партизанска война
359
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не.нормалници
358
7
 
29
 
! Отговори
Да изселим преди 1 година
Сидеров от България!
357
7
 
26
 
! Отговори
Накратко преди 1 година
До Като видяАко искаи вярвай ама от доста време се чудя на кой ми прилича и удари 10-тката.Абсолютен Ам-гъл.Браво.
356
6
 
39
 
! Отговори
Като видя преди 1 година
Путин и се сещам за Ам-гъл от "Властелинът на пръстените"... Изключително пpoтивен тип (грозник)... Душата му е черна от смъртта на хилядите руски и украински войници...
355
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна вече не е сестра на Русия. Свършиха кандърмите. Русия ще се оправя сама. Както винаги.
354
1
 
14
 
! Отговори
До мдаа преди 1 година
Е и...?
353
29
 
7
 
! Отговори
мдааа преди 1 година
Бригаден командир на морската пехота на въоръжените сили на Украйна и началникът на щаба на 36-та бригада бяха заловени и свидетелстват в ДНР... Висшият команден състав на 36-та бригада морска пехота на въоръжените сили на Украйна , представляван от командира на бригадата Владимир Баранюк и началника на щаба полковник Дмитрий Кормянков, беше взет в плен при опит да напусне завода на Азовмаш .
352
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Путин уверен '' ............................ вече и за децата е ясно смятам ... че този път без ядрено оръжие няма да се мине ... не искам да плаша никого, но може би е добре да сме готови за подобно развитие ... което значи - храна, скривалище, хапчета, радио ...
351
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психар глупав, гаден
350
17
 
14
 
! Отговори
Смелчак преди 1 година
Говорят си двама РУСОФОБИ и единия казва: Вчера бях на Червения площад и се и3cpax в знак на протест против Путин!!!! Еее не те ли арестуваха? - пита другия. Да бе ще ме арестуват, аз не съм си свалял ГАЩИТЕ!!! - отговаря първият.
349
20
 
11
 
! Отговори
ти да видиш преди 1 година
Абе тия от обедненото крайство с техното разузнаване още търсят несъществуващите химически оръжия в Ирак, взели вече и за 0крайна акъл да дават!!!