Отложиха делото за екстрадицията на Елена Удрея

Тя има наложена присъда от 6 години затвор в родината си
10 май 2022 16:10, Петя Славова
16
Отложиха делото за екстрадицията на Елена Удрея
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд отложи за 18 май делото по искане на румънската страна за екстрадиция на бившата румънска министърка Елена Удрeя за изтърпяване на присъда от 6 години затвор в родината ѝ.

Причината – инцидент и физическа травма, която е претърпяла адвокат Анева, която е един от защитниците на Удрея. В съда бе предоставен медицински документ за травмата, предаде БГНЕС.

Другият защитник на Удрея – адвокат Христо Ботев, обясни, че адвокат Анева разполага с документи, предоставени от румънската страна, които са относими към делото и настоя за отсрочка, за да бъдат предоставени на българския съд. За същото настоя и Елена Удрея, която бе доведена в съдебната зала.

Апелативните магистрати определиха следваща дата за делото и предупредиха, че повече отлагания не може да има, тъй като процесите за екстрадиция изискват бързина, съобщиха от САС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
7 После на адвокатите, няколко хиляди за прокурора, който обикновено е и партиен лидер. Родна картинка. Корумпирана България, където рибата мирише от главата.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде другаде, само в България действа безотказно схемата прокурор, съдия и адвокат. Първо ще отлагат, ще й вземат десетина хиляди евро и ако има късмет, ще лежи докато не се смени властта у нас. С някоя по-нормална. България е с едно от най-корумпираните правосъдие в света, където се нарушават човешките права, демокрацията, а Конституционният съд смята, че това не го засяга.
11
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 1 година
МАРИЯ КОЗАРОВА КОГА ЩЕ Я АРЕСТУВАТ
10
0
 
1
 
! Отговори
Брендо е Украинец преди 1 година
Лавида лока и джоб пълен с кока
9
0
 
6
 
! Отговори
NEWS от Булгаристан преди 1 година
Дойде румънката тука /съзнателно/ и почнаха българските номера,от страна на корумпираното ни "правосъдие": Ето адвокатката и се е спънала от неправилно поставена тротоарнаплочка на "Граф Игнатиев", паднала и си навехнала крака, горката !?
8
1
 
9
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
В Румъния не си поплюват. В България ако арестуват някой политик се вдигат на протести. Самите ние си ги пазим !! Понеже такава ни е семнката. Приятно ни е да ни крадът!!!
7
0
 
6
 
! Отговори
Handel преди 1 година
Хайде честит още един апартамент на съдийката.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как е възможно това бе хахахахах, травма имала... и румънските ли престъпници вече обслужваме?
5
1
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Стари адвокатски номера ... Е, някои не искаха реформа в съдебната система и всичко си е по старому ...А трябват нови закони, нои правила, нови съдии, ...
4
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 1 година
...и предупредиха, че повече отлагания не може да има... - спокойно, схемата е известна, отлагане, отлагане, отлагане, изтичане на давност.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще и мине (номера) като на куче!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пращайте я да и баят ония дето баяха на Чаушеско и семейството му през 1989 г.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Адвокатски гимнастики. Пращайте я обратно у Влашко.