Приеха проекта на ДБ: Даде се "Зелена светлина" за френското предложение

Предложеният от съпредседателя на ДБ Христо Иванов проект бе приет с 11 гласа
23 юни 2022 19:34, Петя Славова
111

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Парламентарната комисия по външна политика прие проекта за решение на "Демократична България", предава Bulgaria ON AIR.

С това Народното събрание упълномощава Министерския съвет да приеме предложението на френското председателство за преговорите със Северна Македония.

Предложеният от съпредседателя на ДБ Христо Иванов проект бе приет с 11 гласа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: НСBulgaria ON AIRДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се и съмнявам. Но македонците вече го отхвърлиха, така че все тая дали ще го приемем или не.
78
3
 
36
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Т.нар. "Велики сили" франция и англия, които разрушиха санстефанска България и се изгавриха с националния ни идеал и със саможертвата на хиляди родолюбци, загинали за свободата на нашата Македония, сега нагло, надменно, цинично искат за пореден път да ни ударят брадвата и да заровят миналото ни и историческите факти!!! Този път няма да стане! Видяхме за 33 години пазарна икономика и за 15 години в ес какво получихме от запада: унищожиха ни тежката индустрия(напр.кремиковци, радомир...), изкупиха на безценица стомана перник, солвей соди, аурубис пирдоп, циментовите ни заводи...), дънди ни краде
77
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не трябва ли да го гласуват в нс
76
0
 
10
 
! Отговори
ДЪВКАТА -МАКЕДОНИЯ . преди 1 година
..УМРЯ...ХА,ХА,ХААА......ДПС И ГЕРБ ЗАЕДНО С ПП...ЩЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМА СПЕШНО!--НЕМА ЛАБАВО!
75
2
 
4
 
! Отговори
до 73 преди 1 година
Недей да бъркаш Стамболов със Стамболийски.
74
3
 
33
 
! Отговори
Даааа преди 1 година
По заповед на ЕС ЕС и САЩ ги признахме първи като държава, по заповед пак на ЕС ЕС и САЩ сега подписват техните слуги и продават историята ни и писмеността
73
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само че Македония отхвърли предложението, така че все едно нищо не е станало.
72
3
 
18
 
! Отговори
6 преди 1 година
До Додо А капитан Петко войвода какъв е бе. Като е роден в днешна Гърция. Грък ли е или Българин.
71
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какво като влязат в Е.С. да му мислят ония по офисите. Американските корпорации да не са балами да плащат по 1500EUR заплата като могат да си пренесат бизнеса в Албания и Македония и да раздават заплати по 650EUR? Като българите си загубят работните места за сметка на РСМ и като почнат да изплащат външния дълг от 300 милиарда евро натрупан през последните 10 години в "проспериращата" демократична Гърция с тръбите на Кирчо, ще им дойде акъла.
70
5
 
37
 
! Отговори
Киро Х преди 1 година
Само си спомнете как гърците и политиците им ревностно удържаха позицията си, до пълното постигане на техните искания. 20 гидини! Ние, за енти път бяхме предадени от мекотели ***, които заслужават да бъдат публично линчувани. Да предадеш кръвта на дедите си е грях, който ако ще да им се размине тук, на грешната земя, ще си платят след това! Нещастници бедни!
69
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
защо националните предатели от ДБ, които няма да помиришат повече властта, са оставени да правят предложение по толкова чувствителен въпрос? Който предаде Македония, ще последва съдбата на Стамболов.
68
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краварите явно са обещали на Боко да го правят пак премиер
67
4
 
26
 
! Отговори
Додо преди 1 година
А защо скриха от народа Български "френското предложение"? Според "френското предложение" Гоце Делчев Българин ли е, или северомакедонец? За пореден път жалките ни управници доказаха,че са васали в една васална територия. Взеха ни териториите, взеха ни историята, а като следваща стъпка ще ни вземат и последната капка суверенитет чрез премахването на валутата ни - Българскиятъ Левъ и ще ни погребат. Богъ да прости изстрадала България!
66
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-скоро честито на ЕС. Още проблеменни държави влизащи с проблемите си в един разпадаще се съюз. Може да злорасдствате мислейки си че това е някаква победа за ЕС, но всеки с малко мозък в главата знае че това няма как да свърши добре.
65
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комисията приема френският проект,Ристето какво толкова е "предложил"или май си играем на "демокрация"та на всичкото отгоре виждали имало цели три "предложения"
64
5
 
29
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Погребаха последното нещо, останало от България - Историята й. Бог да накаже предателите, в огън да изгорят!
63
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Честито на всички руски ид/иоти. От утре кандидати за ЕС са Албания, Македония, Молдова, Украйна. Аде пейте ся тука по форума:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))" - кво значи честито? Нали ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС го гласуваха и са западно ориентирани? Пак ли руснаците са виновни, че изпълнявате западни политики? Ако влязат в Е.С. Украйна, Албания, Македония с ниските си заплати ще вземат западните корпорации и IT сектора и тогава ще си говорим пак кой какво забърка. Вие сте гласували за тях.
62
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашите *** си мислат, че могат да въртат целия ЕС на малкият си пръст. Така ще ва изплющат през cypaта, че свят ще ви се завие.
61
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
62- ША СИ ПУКНАЛ ДОДЕКА ВЛЕЗНАТ.
60
2
 
9
 
! Отговори
Антон преди 1 година
Всичко е добре обмислено, премиерът и президентът нямат нищо общо с това решение, тоест невинни са ДБ не й пука, тя винаги забърква каши и винаги излиза чиста от тях. Прецакаха нацията, както с машините, както със заемите, и това е само началото. Властта е у тях, Борисов да си гледа пенсията.