Още ранени при обстрел от руски ракети в Николаев

Русия отхвърля обвиненията, че нанася удари по цивилни обекти
12 юли 2022 13:16, Йоана Цонева
66
Още ранени при обстрел от руски ракети в Николаев
Снимка: БГНЕС

Най-малко 12 души бяха ранени при обстрел тази нощ на южния украински град Николаев, съобщи днес областният губернатор Виталий Ким, цитиран от "Ройтерс". Ким уточни, че руски ракети са поразили две медицински заведения и жилищни сгради.

Още по темата
"Понастоящем знаем за 12 ранени", информира губернаторът на Николаевска област в Telegram, цитиран от БТА.

Русия отхвърля обвиненията, че нанася удари по цивилни обекти, отбелязва "Ройтерс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Тя Украийна е руска територия, даже и украинците са руснаци по произход, но какво правят чужденците там, насъскващи славяни срещу славяни да се убиват и умират? Защо чужди държави пращат оръжия на Украйна, защо Кивската хунта и Украйна се конмандва от чужденци, които са заграбили Украйна и убиваха хора там години наред? Това не е тяхна държава и територия, да напускат и да оставят населението на мира!
16
5
 
3
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Унищожени са складове с оръжие и казарми с чужди наемници.
15
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 15 - ми ако рашистите не бяха нападали Украйна, нямаше да умират украинци..*** ли си или да?! Украинците не са отишли в руската смрад да стрелят, те са си в собствената държава и я защитават - понял? Определено не.
14
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цитат: "Вие нормални ли сте бе!? Защо трябва да умрат 100 000 украинци? Нормални бели хора от Европа. Америка наистина ще воюва с Русия до последния украинец. После до последния поляк, литовец, румънец... българин. Хора събудете се!"
13
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей ги бе, троловете пак заприиждаха и включиха на режим изместване на темата - Сирия, Ирак, световното положение, пингвините в Антарктида...
12
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде са героите на Украйна от Азовстал
11
17
 
7
 
! Отговори
Цар Путин преди 1 година
Интересно защо нени съобщавахте броя на пострадалите в либия и сирия от а ерикански ракети ? Или те америка ските ракети лекуват ?
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин, т-ерорист ***....
9
17
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА ВЕЧЕ СЕ ЗАДЪХВА !!! ВИЖТЕ РАЗРУШЕНАТА ДО ОСНОВИ СГРАДА И САМО РАНЕНИ , ЕЙ ТАКА ДА ИМА !!! А ПРЕДИ СЕДМИЦА РУСИЯ РАЗРУШИ ЗАВОД ДО КИЕВ ,С МНОГО АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ И ... ОДРАСКАН ПАЗАЧ !!!
8
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безкрайните вандалщини на Русия. Позор за това кълбо.
7
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Горловка укрите са обстреляли детска градина. За този ужас, кога ще прочетем?!
6
22
 
7
 
! Отговори
рПг-7 преди 1 година
Нова Каховка беше обстреляна от укропите, взривен е склад с изкуствени торове (силитра). В града няма нито военни, нито воени складове, укропите просто стрелят по граждански обекти, убитите и ранените са граждански лица, включително и деца!
5
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наркомана нарочно обстрелва цивилни и хвърля вината на Руснаците. Затова преди няколко дни заповяда армията му първо да се консултира с него и без негово знание да не изтрелват ракети. Той ги насочва накъде да стрелят. Руснаците освен по военни обекти по друго не стрелят. Заради пазенето на цивилните войната се проточи. Иначе досега да са ги смазали.
4
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, те рашистанците отхвърлят и да са нахлували в Украйна. Нормално. Отричат и да крадат перални, телевизори и други вещи, които са виждали само на картинка досега. Менталната и моралната нищета на едно общество, събрано в една мухлясала "федерация".
3
6
 
21
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Има си хас да не отрича жена и комунист да си е признал нещо.За *** то всяка сграда е склад за боеприпаси,а децата и жените са изпечени фашисти които трябва да се унищожат.Стигна до там че да заяви че търговският център е бил поразен от боеприпаси подарени на украинците и складирани в някаква сграда и след като тази сграда е ударена боеприпасите са се разхвърчали и запалили търговския център където са били и част от загиналите.ВЕРВАЙТЕ МУ така е било.
2
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще гърмят още "складове за селитра". Съвсем скоро. Съвсем скоро ще има пак и ГРУЗ 200.
1
8
 
17
 
! Отговори
Динев преди 1 година
Аман вече от разните му антифашисти или антинацисти,и наши и чужди фактите са следните че тези хора са убили повече народ и то невинен последните 60 години отколкото споменатите фашисти които бяха на власт само 12 години в Европа,а тези вторите и досега убиват хора с този измислен предлог даже и северните вардаряни постоянно ни правят фалшив предлог да ни хапят,уж те благородните и добрите а замерят мирни градове с ракети и крадат перални машини от селата