Полицията в Швеция арестува младеж за петъчната стрелба

Той е заподозрян в убийството на един човек и раняването на друг
20 авг 2022 14:52, Петя Славова
21
Полицията в Швеция арестува младеж за петъчната стрелба
Снимка: БГНЕС


Шведската полиция арестува подрастващ, заподозрян в убийството в петък вечерта на един човек и раняването на друг при стрелба в мол в Малмьо.

Още по темата

Първоначално бе съобщено, че при стрелбата са ранени двама души, но раненият е починал от нараняванията си, а жената е изпратена в болница след инцидента в "Емпора център", съобщиха от полицията.

"Няма пряка опасност за гражданите. Към момента се счита, че инцидентът е свързан с криминалната среда", се казва в съобщението на полицията, цитирано от БГНЕС.

Убийствата при сблъсъци между кланове и банди напоследък нарастват в Швеция и се превръщат в една от основните тревоги на избирателите преди предстоящите избори. Тази година в Швеция са убити 44 души, като почти всички са свързани с престъпления, съобщи полицията. Миналата година в Швеция са извършени 46 убийства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
Разликата е че нашите индийци са си местни, а там си ги внесоха. И там ги интегрират колкото ние нашите. Уреденичко там е, да! Защото са богата държава.И дригите райони плащат. Ама Малмьо не е това което е бил. Гърмежи бомби изнасилвания и не само в кварталите.
11
2
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
"Малмьо е много хубав, уютен, интересен, красив град, с много националности. .... Има си крайни квартали със сегрегирани емигранти" -- демек тръгнал е по нанадолнищото и спиране няма. Радвай му се докато още може.
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малмьо е много хубав, уютен, интересен, красив град, с много националности. Богат на културен живот, никога не скучаеш. На морето, с прекрасни гледки, уреден. Има си крайни квартали със сегрегирани емигранти ,ама кой европейски голям град няма? Затова пък са уредени, хубави жилищни сгради, градинки, обществени сгради, училища. Ами наште индийци в какви коптори живеят? ? Ами обикновените ни жилищни квартали каква *** са!!!Само може да преглъщате плюнките си като мечтаете за Малмьо.
9
2
 
3
 
! Отговори
Котка преди 1 година
До Demonaz Прав си (в случай, че ги смяташ за нормални).
8
5
 
25
 
! Отговори
Demonaz преди 1 година
Мулти-култи маанета. Сбогом Шведистан :(. Само май фините останаха нормалните по тези места.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оргиналната новина. https://sydsvenskan.se/2022-08-20/polismastaren-kvinnan-var-en-forbipasserande Използвайте гоогле транслейт.
6
0
 
20
 
! Отговори
179 преди 1 година
Опитват се да разрушат една уредена държава.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Младежа всъщност е на 15 години. Имало е 300 000 евро награда за главата на убития. Детето ще си излезе с малко пари след детската пандела.
4
2
 
16
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Ееее, в Малмьо е така...
3
3
 
19
 
! Отговори
Тото преди 1 година
Младеж ?! Навремето у казармата на 17г влязох , ама никой не ме наричаше умилително "младеж".
2
3
 
17
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Мда, познаваш . И те все са завършили физика в Пешавар или Могадишу. Може и християнин от там да познаваш, ама... Повечето са бъдещи главорези-джихадисти. Защото са залъгани да отидат в Европа и да я превърнат в част от Халифата ,с нож или с ***. Това е истината, другото е джендърско лигавене с главорезите.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Mюмюнckaтa шарка...