МВнР с подробности за тежкия пътен инцидент в Унгария

Един загинал и трима тежко ранени
28 авг 2022 11:25, Петя Славова
8
МВнР с подробности за тежкия пътен инцидент в Унгария
Снимка: БГНЕС

На 27 август в близост до гр. Кечкемет, Унгария е станало тежко пътнотранспортно произшествие, с български граждани, потвърдиха за БТА от пресцентъра на МВнР.

Още по темата


В инцидента е загинал един човек. Трима души са пострадали тежко и са настанени в болницата, където получават необходимите медицински грижи, останалите души са с леки наранявания.

По информация на полицейското управление в гр. Кечкемет българските граждани са пътували с микробус от България за Франция.

Предстои разпит на участниците в инцидента и изясняване на причината за катастрофата. Министерството на външните работи и посолството на Република България в Будапеща са в постоянен контакт с унгарските власти, както и с пострадалите български граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: УнгарияМВнРкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Римляните тръгнали за Франсето!
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
при полети от Варна, Бургас и София до Франция с цена на билета от 200-250 евро , да даваш на някой си със съмнител транспорт 200 евро , да пътуваш като животно 2 дни, храна, тоалетна, вода, по-скъпо излиза... но човек сам си избира
1
2
 
21
 
! Отговори
368 преди 1 година
Каквито и да са ,са отивали да работят.Защо вините хората,че по този начин са се придвижвали.Гладът е еднакъв за всички.Отделен е въпроса,този бус как е минал границата,шофьорът как е взел книжка,кога буса е минал технически преглед и при кой?