Няколко убити и ранени след като камион излезе от шосе в Нидерландия

Хората се събрали на барбекю по съседски
Обновена: 28 авг 2022 13:44 | 28 авг 2022 13:01, Петя Славова
6
Няколко убити и ранени след като камион излезе от шосе в Нидерландия
Снимка: БГНЕС

Няколко души са убити, има и ранени, след като вчера в Нидерландия камион излезе от шосе, прокарано върху дига, и се вряза в голяма група хора, събрали се на барбекю по съседски, съобщиха световните информационни агенции. Първите сведения от полицията бяха за повече от двама убити.

Според нидерландското радио NOS обаче трима души са починали. Още не е ясно каква е причината камионът, който e испанска компания, да излезе от пътя.

Трагедията се е разиграла в село Ню Бейерланд, недалеч от Ротердам, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уффф, не стига, че ни информират за всяка една катастрофа, станала у нас, после дни наред я коментират медиите, ами сега и по нидерландско кой катастрофирал. Страхотна новина! А там се случват къде по-интересни неща.
5
2
 
4
 
! Отговори
От аFтора, до 1 преди 1 година
Ахааа, бате, вече съм в девети клас и ас сам отличникъ в маалата. Как ръзбра, че съм умен и мисля да стана политик? Ако не ме вземат, шъ стана полицай, а после министер, кат бат Бойко. И футболист. И шъ трупам пачки пък нека ми е зле.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
р
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съобщаването за отести в марксистка Европа е табу. Не може така фермерите да протестират срещу вземането на земята им от котпорациите и това да се всежда до местното природонаселение. Това не се случва и ни чул, ни видял. Всичко е цветя и рози.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Редакцийката ЧЕСТНО ЛИ НЯМА ДА НАПИШЕТЕ ЗА ВЕЧЕ ВТОРИ МЕСЕЦ ФЕРМЕРСКИ ПРОТЕСТИ ТАМ??? Камионче викаш излязло, а нещо друго интересно да се е случвало скоро? И продължава да се случва? Неописуемо очевидна става вече конспирацията! На всички стана ясно, че ви е забранено да пишете за унищожаването на земеделието и животновъдството и борбата на хората срещу това! Явно трябва тихомълком да се случи, може би следващия холодомор се организира?
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро идва първият учебен ден, успех в 4-ти клас на написалия статията.