Унгария готова да спре европейските ограничения за Русия

Страната настоява за отстъпки
8 сеп 2022 10:18, Росен Стойчев
67
Унгария готова да спре европейските ограничения за Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Унгария е готова да блокира част от ограниченията за Русия, съобщи Фигаро.

Води се диалог през последните дни с европейски дипломати.

Още по темата
Унгарското правителство настоява за изключение за няколко лица.

Става въпрос за трима руски магнати.  Страната настоява техните активи да бъдат размразени и да им бъде позволено да влизат в ЕС.

В противен случай унгарското правителство няма да подкрепи удължаването на ограниченията, които изтичат след седмица. За тяхното продължаване е нужно единодушно решение.

Унгарският премиер Виктор Орбан се стреми да поддържа добър диалог с руското правителство. Той на няколко пъти оспори европейски решения.

Очакват се нови преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Хитър Петър преди 1 година
Ако се махнат от ЕС след 3 месеца ще станат като Русия! А след 1 година ще подадат молба за членство!
48
4
 
1
 
! Отговори
Нормален преди 1 година
Унгария отдавна трябваше да бъде изхвърлена от ЕС, за Сърбия да не говорим.
47
2
 
5
 
! Отговори
Колбо преди 1 година
45 този дебелия дето ти го наричаш народът му живее много добре народа на унгария единствената страна в европа където нямам миграция защо ли ми защото се живее и добре осигурени с социално за трето дете получават 30 000 безвъзмездно плюс 8 000 за автомобил Виктор Орбан наистина се грижи за народа си
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нека да излезе от ес и после ще пишете за нивото на стандарта им.
45
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този дебел,себичен,ограничен унгарски селянин орбан,един ден ще настъпи мотиката...Но,виновен е ЕС,че изобщо се тутка и се поддава на същия,карайки тази руска мижитурка да изглежда фактор с изнудванията си.Така ще е докато разкарат прословутото и напълно глупаво ''вземане на решение с единодушие''.Груб пропуск,обслужващ слугинските на рашка кабинети в Европа.
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
38, бил си в Будапеща, но преди да хвалиш Унгария (принципно си е за хвалене), не е лош да мръднеш и малко встрани. Раходи се на изток към Украинската граинца примерно. Но ако не друго, политиката, която водят за момента обределно е резултатна, защото като цяло Унгария върви напред за разлика от България.
43
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бях през юни в Унгария! Тролът 37 Джон Ленин да си купи въже и да си търси по як клон! По уредена държава села, малки градове не съм виждала! 33 000 евро пресметнато за трето дете и жена с пет деца е освободена до края на живота си от данъци! Нека даде такъв пример не само в Европа но и в света!
42
3
 
13
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До Анонимен 40: "Точно заради Унгария, ЕС ще гласува в скоро време точка в правилника, решенията им да бъдат приемани и с непълно мнозинство". И какво ще последва от това? Ще се окаже че тези решения ще се изпълняват също от непълно мнозинство. Т.е. реална полза от такива решения просто няма да има.
41
32
 
9
 
! Отговори
НАТО-Стандарт преди 1 година
Орбан - европейският лукашенко, унгарският вучич, троянската коза на *** и кадироф в ЕС. С други думи - *** безродна, непотребна...
40
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно заради Унгария, ЕС ще гласува в скоро време точка в правилника, решенията им да бъдат приемани и с непълно мнозинство, без да се имат предвид подобни изблици като на Орбан.
39
7
 
19
 
! Отговори
Do37 преди 1 година
***, ако излезеш от панелката, ще видиш, че картината която описваш се отнася за Бг и нейната псевдо-столица
38
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЯХ В УНГАРИЯ ФЕВРУАРИ- МИН ЗАПЛАТА 1100ЛВ, ЦЕНИ ХРАНИ КАТО ТУК, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ НА 5 МИНУТИ, МЕТРОТО СЪЩО, ФАСАДИТЕ НА СГРАДИТЕ ПОДДЪРЖАНИ И ОБНОВЕНИ, ИНФРАСТРУКТУРАТА ИЗ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ОБНОВЕНА- ПРОПАТУВАХ МНОГО ИЗВЪН БУДАПЕЩА- ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА Е, ЗАСЛУЖАВА СИ ДА ОТИДИТЕ И ДА ВИДИТЕ, ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ НА ОРБАН НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ.
37
43
 
9
 
! Отговори
Джон Ленин преди 1 година
До Анонимен 35.... Анонимко , нещо си в грешка ...Унгария в момента е по-зле и от България ... Лоши пътища , лоша инфраструктура , ниски заплати , пълна миерия , освен Будапеща ... Всичко се насочва към столицата и тя , естествено е прекрасна за сметка на останалата Унгария ... Този кре*** Орбан , трябва да го пратят в Сибир , понеже там му е мястото ...
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Зозо/34 Къв "папагал"? Човека показва с цифри кой какъв е!
35
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
УНГАРИЯ Е БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА, ТЯ ИМА ИЗЯВЕН ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗ, А ОТ КАКТО КЪМ НЕЯ ВЪРВЯТ ЕВРОСУБСИДИИ ТЯ Е КОРЕННО ПРОМЕНЕНА/СПРАВКА С МАПС ПРЕЗ ГОДИНИТЕ/ БУДАПЕЩА ЩЕ ВИ ОЧАРОВА, ПРОЧЕТЕТЕ И ОЩЕ КАКВО ПРАВИ ОРБАН ЗА СЕМЕЙСТВАТА- МИН ЗАПЛАТА 1100ЛВ.
34
4
 
8
 
! Отговори
До Зозо преди 1 година
Папагал неграмотен,що не си пиеш ичкията ами се занимаваш с глупости?
33
35
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Орбане, като не ти харесват правилата на Европа, ами напусни Европейския съюз и се присъедени към СССР...
32
7
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
БВП на глава на населението 2021г. България 8646 евро, Сърбия 5319 евро, Русия 8072 евро :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
31
10
 
42
 
! Отговори
111 преди 1 година
Орбан се грижи за народа си. Нас ни ограбват и заробват с дългове, като ни говорят, че това е демократично и така трябва.
30
30
 
8
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Абе, откога на това да си използван ..резерватив на Путин му се казва "..да поддържаш добър зиалог с руското правителство.."? Европа какво се прави, че не вижда, че Орбан е пристанал на Бащицата Путин отдавна?