Eдна жертва на атака с нож в Милано

Четирима са ранени
28 окт 2022 07:45, Нели Христова
3
Eдна жертва на атака с нож в Милано
Снимка: БГНЕС

Един човек бе убит, а други четирима бяха ранени, включително испанският футболист Пабло Мари, при нападение с нож в търговски център близо до Милано, според съобщения в медиите.

46-годишен италианец, очевидно страдащ от психологически проблеми, беше арестуван веднага след нападението в Асаго, в покрайнините на Милано, предаде агенция АНСА. Според съобщения в медиите той грабнал нож от рафт и започнал безразборно да напада хора. Загиналият е 30-годишен служител на супермаркет, намиращ се в търговския център, където е извършена атаката.

Други четирима са тежко ранени. Сред ранените е Мари, испанският защитник на футболния клуб Монца, даден под наем от Арсенал. Източник, близък до клуба, каза пред АФП, че той е в болница, в съзнание и може да говори. „Скъпи Пабло, всички сме близо до теб и твоето семейство, желаем ти успех, продължавай да се бориш, както знаеш, ти си воин и скоро ще се оправиш“, каза изпълнителният директор на Монца Адриано Галиани в съобщение на клуба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
НАЛИ ГИ СЪЖАЛЯВАХТЕ И ГИ ПРИЮТИХТЕ Е СЕГА ТЕ СИ ИЗПЪЛНЯВАТ МИСИЯТА . НАЛИ НЕ ВЯРВАТЕ СЛЯПО ЧЕ ТОВА Е ИТАЛИЯНЕЦ-БЕЖАНЕЦ Е
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рубрика: Новите Европейци