Великобритания предупреди за забавяне на полетите

Нов протест
23 дек 2022 21:25, Росен Стойчев
18
Великобритания предупреди за забавяне на полетите
Снимка: БГНЕС/EPA

Британските летища предупредиха пътниците за възможно забавяне на полетите в страната, съобщи Гардиън.

Днес започна нов протест на персонала на летищата.

Още по темата
Протестът ще продължи поне седмица.

Вероятно ще се включат поне хиляда служители. Това ще затрудни паспортните проверки.

На персоанлът е било предложено повишение на заплатите с два процента. Те самите настоява за поне десет процента повишение.

Пасажерите получиха извинение за причинените затруднения. Партньори от транспортния бранш ще помогнат за изпълнението на полетите.

Вероятно пътниците ще трябва да чакт по-дълго за обработка на паспортите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес в ASDAта на Clapham раздават безплатно моркови, брокли и парснипс! Ей така безплатно! Изобщо не са зле, зле сме ние в България!!!!!! Аз съм на коледно гости и направо ми е трудно да го проумея!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посейдон или Сармат ще е достатъчен за тези високомерни , коварни, хитри и долни Англосаксонци за да отидат дъното на океана завинаги...Англия не се трогва от български хронични ханиуювееее и говниуювеее!:)))))))
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещата при надмените хитри колонизатори и подли пирати изглежда не вървят добре..Нима има по-подли от повечето българи в България?! Я се вижте, гледате само как да се прехендрите и измамите взаимно!
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вземи прочети какво се случва по света и спри да дрънкаш само глупости..Той е точно в центъра на света - Англия! А ти къдя си???
10
2
 
3
 
! Отговори
моди преди 1 година
Нещата при надмените хитри колонизатори и подли пирати изглежда не вървят добре.Но за своите граждани нямат пари за войната в Украйна намират. Един Посейдон или Сармат ще е достатъчен за тези високомерни , коварни, хитри и долни Англосаксонци за да отидат дъното на океана завинаги.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те ще са добре, това са англосаксите! Щом енгелизите избягаха от ЕС, значи работите в ЕС не са надобре! Който иска да оцелее, да гледа стара хитра Англия какво прави и да прави същото! Сега при тях цените са доста по ниски от Европа и всичко имат и пак пищят! Да му мислят ЕС!
8
2
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Много интерестно. По последните новини е нямоло никакви спънки, точно обратното, всичко е минало дори по добре след намесата на армията. А на тези дежурни папагали с техните дежурни клишета ще кажа,Великобритания е номер 5 в света по икономика и тези които очакват скорошното и разпадане да се потършуват и намерят къде са те.
7
2
 
1
 
! Отговори
Абе 7 преди 1 година
Вземи прочети какво се случва по света и спри да дрънкаш само глупости
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, агентите на Путин били навсякъде. Ето и малобритания блокираха. *** премиер има да реве утре, да реве за руската пропаганда. Ама така е, какво да направиш...
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
най слабо представящата се икономика от всички големи икономики след Брекзита? И се молят Европа да ги вземе под формата на Швейцария обратно в момента щот са много добре?..Ще ви се ама си оставате с БКП пръст изотзаде, както обикновенно.
4
5
 
2
 
! Отговори
Затова ли е преди 1 година
най слабо представящата се икономика от всички големи икономики след Брекзита? И се молят Европа да ги вземе под формата на Швейцария обратно в момента щот са много добре?
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста справедливо. Живи и здрави, важното е помощи за арабеските да има..Помощи има за всички особено уредилите се дупничани! А Дано и в България някога да има подобна социална политика!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много си е добре след Брексита, намаляха значително Булсат-Команчеросите от България и заплатите скочиха. Скоро ще излязат и от ЕС човешките права и ще почнат да депортират нелегално влезлите мигранти, преди дни Хай Корта отхвърли обжалване за депортация в Уганда! Има тук таме неща за доизкусуряване но нека не забравяме че това е Англия и зад сцената Риши е управляван от хора с много опит в политиката. Бизнесът си върви, народа се продра да пазарува за Коледа!
1
10
 
5
 
! Отговори
Българин в UK преди 1 година
Британците си блъскат всички главите с тоя Брелзит дето си го намърдаха. Сега тез дето гкасуваха да останат в ЕС плюят другите. А брекзитарите се чудят как да завъртят и да засучат за да не поемат отговорността за цялата неразбория.... полети , пощи, икономика - всичко