Орбан убеден: Унгария е по-добре от всякога

Това обяви Виктор Орбан
17 яну 2023 18:43, Росен Стойчев
60
Орбан убеден: Унгария е по-добре от всякога
Снимка: БГНЕС/EPA

Премиерът на Унгария се похвали с успехите в икономиката на своята страна.Това той направи със съобщение в Туитър.

Призна, че последната година е била трудна, но въпреки това Унгария се е справила добре.

Още по темата


Преките чуждестранни инвестиции и икономическите резерви на правителството са достигнали абсолютен връх. Орбан обяви, че икономическите основи на страната са изключително здрави.

Наблюдава се и повишение на заетостта. Премиерът обяви, че Унгария е икономически по-добре от всякога.

Неговите спорове обаче с ЕС продължават, той настоява на страната му да бъдат отпуснати европейски средства.

За това ще трябва да реализира реформи в правосъдието и демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
2
 
! Отговори
До анонимен 44 преди 1 година
Не лъжи , току що говорих с колеги унгарци ,33000 за раждане може да получават , само че форинти, при курс на форинта около 400 за 1 евро сметни ги сам че ние макаците сме зле с математиката.
39
6
 
0
 
! Отговори
тоя анонимен преди 1 година
само да те хвана ще ти счупя ръчичките до лактите да не можеш да тролиш жълтопаветна твар .. преобръща ми се всичко като прочета джендърското "найс" м***мичката ти и копилдак ограничен
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За всички макаци коментирали отрицателно - били ли са скоро, имам в предвид миналата година или сега? Минали ли да през едно унгарско село, да го видят как изглежда? Говорили ли са някой местен за ДДС или социални придобивки, знаят ли колко получава една унгарка при раждане на трето дете ( около 33000 евро), знае ли, че майки с най малко пет деца са освободени от данъци до края на живота си и.т.н.? Не мога да си обясня многото негативни оценки освен със завистта на макаци (човек, но още по дърво
37
4
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
До Анонимен 31 И ние имахме държава и управник и беше евтино ,но си избрахме президент, който сложи край на идилията.
36
2
 
1
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
И у нас е така.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На комунист вяра да нямаш!
34
5
 
4
 
! Отговори
Вън преди 1 година
От НЕОФАШИСТКИЯ РЕЖИМ НА ЕСЕС.ЕС ТОВА КАЗА,ЕК ОНАВА КАЗА МАЙНАТА ИМ КАКВО КАЗВАТ ТЕ НЕ СА Я СЪЗДАЛИ ТАЯ ДЪРЖАВА,ЧЕ ДА Я МАЧКАТ.ЕС РАБОТИ ПРОТИВ МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ И ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ МАМИЧКАТА ИМ ФАШИСТКА.МАХНЕТЕ НИ ОТ ТОЗИ ГЕНОЦИД! ЕС ПОМАГА НА МАФИЯТА НИ! КЬОВЕШИ ЩЕШЕ ДА СЪДИ,НАКРАЯ ТЯХ ЩЯХА ДА ОСЪДЯТ ЗА БОРИСОВСКИЯ АРЕСТ СТАВА ВЪПРОС.НИТО ЕВРОТО НИТО ШЕНГЕН ЩЕ НИ НАПРАВЯТ НАРАВНО С ТЯХ,НАПРОТИВ ТУК СЛЕД 20-30Г ЩЕ Е КОНЦЛАГЕР ЗА ТАЛИБАНИ И БЕЖАНЦИ ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мдаа, за една година 25% девалвация на форинта 40 % инфлация, лихви по кредитите над 25 %, найс а:)
32
15
 
16
 
! Отговори
Анонимем преди 1 година
Умен ръководител, умна нация. Браво
31
10
 
20
 
! Отговори
До 31 преди 1 година
Мухаха, къде тва? Тролска история! Лятото дизела и бензина им беше с таван около 2,4 лв, при това за всички! Зареждах няколко пъти. Храните са им достатъчно скъпи, заплатите наобратно. В Будапеща е пълно с ровещи по кофите. Бензина и у Русия не е 1,5 лв за литър.
30
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виктор Орбан е единственият читав, националноотговорен,мислещ за народа и Родината си европейски лидер! Хвала! Унгарците са щастлив и достоен народ,затова си избират и достоен лидер! Поздравления!
29
24
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам да назначим Орбан в България временно на хонорар, докато ни измъкне от кашата. 240 те разбойника не си заслужават заплатите. Да ги дадем на Орбан.
28
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя запя като идола си, дето е в Москва! Всичко е наред, всичко върви по план, процъфтяваме! А това, че унгарските даскали вече взимат по-малки заплати от българските не му прави впечатление. Властта покварява, абсолютната власт покварява абсолютно!
27
30
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами добре щее. 1,50 лв им е бензина и дизела за унгарски граждани. За чуждите е 3 лв. Имам приятел в Будапеща и ми зареди резервоара до горе с дизел. При тях яйцата са 20 стотинки хляба е 1,20 лв. Сирене 10 лв. Кашкавал 15 лв за килограм. Само че в Унгария има държава и управник който си гледа за народа. Докато у булгарско нито държава нито управник има.
26
22
 
33
 
! Отговори
?! преди 1 година
"той настоява на страната му да бъдат отпуснати европейски средства" - за какво са му след като толкова добре се развиват, нали ще стане зависим от лошия ЕС ?!
25
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Будапеща е един от най красивите градове в ЕвропаТам кипи истински животДокато по на изток вече започва вечната мъкаУнгарците са готини хора и не са темерути като за падналите германци и французи и наглите англетаСамо австрийците малко си приличат с тяхЗащото и Виена,най хубавия град в Европа,е строена от унгарци по време на Австро-Унгарската Империя,заедно с чехи и словациА Румъния и румънците са също като нас,само дето нямат придобита ориенталищина,като нас.Букурещ е като врата насред поле.
24
20
 
37
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Орбаньее, най-висока инфлация, най-скъпи горива газ нефт, безработица... Ай сиктир!!!
23
13
 
31
 
! Отговори
Рейгън преди 1 година
Всяка държава оглавена от диктатор затъва
22
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя като Путин се хвали, държавите им бардаци. Който не е бил по Унгария, той не знае как са вързали. Високи цени, ниски заплати, инфлация! Имаха таван на цените на горивата, провал и там! Разбраха го година по-късно
21
9
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Както е казал бай Ганчeв: "Баш ме боли k***, че Маджарско няма излаз на море" :))))))))