Валентин Христов, издриван за смъртта на 18 мигранти в камион, е задържан в Гърция

Той е заловен близо до границата с Турция
19 фев 2023 16:40, Нели Христова
30
Валентин Христов, издриван за смъртта на 18 мигранти в камион, е задържан в Гърция
Снимка: БГНЕС

Валентин Христов - издирваният с Европейска заповед за арест за смъртта на 18 мигранти в камиона - ковчег е задържан в Гърция, съобщават от БНТ.

От прокуратурата потвърдиха информацията.

Според наши източници Христов е задържан близо до границата между Турция и Гърция, по пътя между Александруполис и граничния пункт "Капитан Петко войвода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Милиционерите да вземат и в предвид всичко свързано с шефа на мафията в Бургас-Любо П. (къдравия) .Същият е собственик на рибно пристанище и е замесен ,като контролира незаконният трафик на МИГРАНТИ!!!!Моля ,за вашата спешна намеса и незабавни действия срещу човека-МАФИЯ -ЛЮБО П.(КЪДРАВИЯ)!!!
21
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 1 година
Добре,престъпниците ще си получат заслуженото.А афганистанските престъпници, дали ще бъдат съдени за нелегално преминаване на границата?Или това вече не е престъпление,че потенциални убийци не зачитат националния ни суверенитет.Нима забравихте бобите и убийствата из християнска Европа от такива типове?!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има два начина за справяне с кризата - или да ги съдим и екстрадираме, или да им осигурим безопасен и безплатен транспорт до сръбската граница.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма невинни мигранти, няма жертви мигранти. Те плащат за превоза и за трафика си. Заслужават съд и затвор, за да не идват повече и да плащат за това престъпление.
18
5
 
7
 
! Отговори
Lex Talionis преди 1 година
Кога ще стане ясно на всички, че именно прокурорските чадъри са отговорни за случилото се. Бургаска прокуратура в лицето на апелативния Любо Петров и търгаша адвокат Яни Николов са отговорни за смъртта на тези 18невинни души. Въпросния Валентин е човекът на Николов за *** работа, който всяка седмица с ченгето Табаков висят в Маринка при Филипов, за да дават отчет за горивата контрабанда. Николов отрочето на Любо Петров трябва да бъде разследван за връзките си в прокуратурата и какво точно е свършил за Вальо, двамата са разследвани по различни и съвместни престъпни дейности. Още да помагам л
17
3
 
9
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Вальо ,такива като тебе ,трябва да се бесят ,а не да се задържат ...радвай се много ,че живееш в евродържава ,че ако беше в друга ,досега да се те носили в ковчег!!!
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 18Не бягат от лошо. За мъжете е рай в Афганистан. За жените е адът, но те не могат да избягат. Мъжете, които бягат, са бъдещи клетки за терор, наркотрафик и измами. Иначе никой нямаше да им дава по минимум 5 000 евро, за да стигнат до 4 определени държави, откъдето да рутят демокрацията в Европа. Те са си виновни на първо място, че днес не са между живите, което не оправдава колегите им, замесени в собствения им трафик.
15
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странно, защо няма SPA хотели за афганистанците, а за укрите има? Нещо толерастията се простира само, ако не е у нас, нали? А някой помни как СССР се опита да изкара Афганистан от средновековието, но фащ отново ги натика там? А помните ли ИДИЛ? Помните ли 11 септември? Помните ли ги? А помните ли какво каза Путин от трибуната на оон по въпроса за ИДИЛ и Сирия? "Осъзнавате ли какво направихте?" Да, фащ, нато и оон много добре осъзнават каква каша са забъркали.
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези хора бягат от лошо, а тук още по-лошо. Не ми е ясно до кога Европа ще може да побира всеки който реши да идва в нея. Лошо е, че тези хора са с друга вяра и манталитет и реално започват да дразнят местните. Не е нормално да се чувстваш чужд в собствената си страна. Вижте Франция и гетата и, и се сещате след време какво ще е в Европа.
13
1
 
17
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Айде наигра се!! Голямо мутреене в Бургас
12
7
 
6
 
! Отговори
... преди 1 година
Интересно, колко бързо успяха да го заловят за разлика от Ружа Игнатова, която дори е издирвана от ЦРУ за няколко милиарда долара, хората са принудени от недоимък и вършат неща,които за жалост не са редни и после лежат в затвора няколко години.
11
5
 
6
 
! Отговори
А Черепа е свободен преди 1 година
и е ГУРУ и свидетел на ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА 2020-2022......
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В медиите може така да пише . А може и колектива от България да си го е придърпал . Преди да го вземат гърците да им разказва за схемите.
9
1
 
2
 
! Отговори
Djambas преди 1 година
Добре го хранихте тези дни сега на гирос и снимки от кпп кулата
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България остават тия които са в статуквото. Да се в схеми на крадене и да са спокойни и сигурни. За тях има винаги пари и колкото повече стой държаватав чакалнЯта . Те ще са добре. Другите българи с професия и практика трябва да поемат на Запад с надежда за глътка въздух и по добър живот от тук , който и предлага чакалнЯта. Там те са не съвсем законни. Малко са на куц крак. Предимството е че сме в НАТО и ЕС и те усещат комфорта.
7
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ХА-ХААА! А Цветан Василев 8 ГОДИНИ от Сърбия не моат докарат!
6
2
 
28
 
! Отговори
мдааааа преди 1 година
керванът си върви. даже няма кучета. народе????
5
0
 
12
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
До Анонимен 4 Айде , де. И аз това се питам.Меркел вече я няма на хоризонта. Тя пусна тази напаст. Хуманитарно било.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де тия така наречени мигранти защо не ги депортират после от тъпaтa Европа и всичката вълна ще секне..
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е вярно, върнал се е сам от Гърция, за да помага на разследването. Поне така пише в българските медии.