Хърватия е готова да задържи Владимир Путин

Това обяви Андрей Пленкович
25 мар 2023 17:20, Росен Стойчев
199
Хърватия е готова да задържи Владимир Путин
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия ще бъде задържан от хърватското правителство, ако влезе в страната.

Още по темата
Това обяви хърватският премиер Андрей Пленкович, съобщи ДАНАС.

Хърватия ще отговори на заповедта. Международният съд издаде заповед за задържането на Путин.

Пленкович припомни, че имунитетът не се признава в подобен момент. Няколко държави обявиха, че са готови да въведат заповедта.

Представителите на Унгария обявиха, че не са задължени да въведат заповедта. Припомниха, че не са приели определен закон, предвиждащ това.

В момента много държави разглеждат заповедта. Самият Владимир Путин вече има малко опции за пътуване.

За всяко такова ще трябва да проучи нагласите на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още еди *** хамстефСе обади.
152
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Армения, Бразилия, ЮАР също декларираха че ще арестуват Путин ако стъпи на тяхна територия. Как отговори на този въпрос резилдента на България Радев? Той отговори уклончиво, че въпроса бил излишен защото Путин нямало да дойде на българска теритария. Питат го какво ще направи България ако съкровището на русофилството Путин дойде в България, а той им отговаря по хамски.
151
7
 
15
 
! Отговори
SS преди 1 година
А бря ? Урсулка мой ли ,а врътне една бибитка на Путин? Питам саму Ко толкоз ?
150
24
 
11
 
! Отговори
555 преди 1 година
Путин ще бъде убит или предаден в МНС от собствената си престъпна клика.
149
8
 
26
 
! Отговори
иво преди 1 година
Тези престъпни Англосаксонски св....не минаха всички граници. Тези *** убийци бъркат понятията като си мислят ,че мога когато си искат където си искат да задържат да го убият и да останат безнаказано. При такъв опит да допуснем ,че стане какви последствия ще има ? Куфарът с кодовете на ядрените ракети са при него и вторият е при Мин. на Отбраната С. Шойгу дали тези безмозъчни недоразвити *** не се замислят. Ще чакат да го обесят като Х.Садам или да го убият като Милосович ли? Само за броени минути Световното зло ще бъде изпратено на дънато на двата океана. Последствията мога
148
6
 
7
 
! Отговори
Американец преди 1 година
До БългаринК ур за Радев , два за оная , дето те е изакала, и три за тебе !
147
8
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 година
К ур за тебе! Хората са като Радев!
146
2
 
13
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Пленкович иска да плени Путин ;)
145
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що за щуротии1 Тръгнал Путин за Германия или Хърватия! Ще тръгне, ако го поканят. А ако го поканят, няма да го арестуват. Свършете нещо полезно, не си губете времето с мижитурки.
144
6
 
4
 
! Отговори
Полковник преди 1 година
До Пак по опорката?Чакам с нетърпение да видя как ще пристигне на срещата на БРИКС. Ти верно ли си мислиш , че това същество има топки ?
143
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обичам Митрофанова, Волен , Радев , Путин , Ким и Копейкин. В мокрите ми сънища съм обладаван многократно от всички тях групово и брутално. Слава на Русия ! Да живее Путин !
142
3
 
5
 
! Отговори
тъпанар преди 1 година
къде ще го задържи в рая ли ако има Хърватска разбира се
141
5
 
10
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
"Следственият комитет на Русия образува наказателно дело срещу прокурора на Международния наказателен съд Карим Ахмад Хан, съдиите от Международния наказателен съд Томоко Акане, Росарио Салваторе Айтала и Серхио Херардо Угалде Годинес", се казва в съобщението в "Телеграм" канала на СК.
140
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие добре ли сте? Какъ съд, какви 5 лева? Като са взели децата, да не са ги изяли? Не, просто са ги спасили. Ама, това е престъпление! А когато в Одеса изгориха живи хора - не е престъпление, даже няма обвинен! Да, в Одеса, вижте репортажа на БТ1, тогава още нямаше такава цензура. Да си взимате хурките и парцалите и да си ходите в евроатлантическото блато, жалки и неуки лакеи!
139
5
 
11
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Полковник: Напротив. Путин ще присъства на срещата на участниците в БРИКС в Южна Африка. А тази провокация, която сътвориха в МНС, ще си остане като една голяма г'лупост.
138
5
 
18
 
! Отговори
Непризнат съд преди 1 година
Путин си го премести от единия в другия... Накрая червената армия ще освободи народа на Хърватия от колонялния режим. Жалко, че след заплахата на американците, че ще арестуват съдии на съда, който не признават(Хага), паднаха обвиненията за военни престъпления в Афганистан. Всеки средно грамотен либерал може да провери информацията...
137
4
 
23
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Защо в МНС не осъдят Байдън например. Той е предложил бомбардировките на Белрад. Според най-скромните оценки общият брой на цивилните, убити по време на бомбардировките на НАТО над Сърбия, възлиза на над 1700 души, включително почти 400 деца, около 10 хиляди са тежко ранени.
136
18
 
6
 
! Отговори
Полковник преди 1 година
Тоя кремълски гризач едва ли ще си подаде носа извън бункера оттук нататък. Или да праща двойници да се излагат тук таме из Матушката.
135
11
 
4
 
! Отговори
Радев преди 1 година
Пожелавам и нашите русолюбци да купят по един москвич нищо че е Пекински,поне няма да чакат като в Бай Тошовитв времена за еднин мосвич,е тогава съветски,до10 години докато ти дойде редът ,Пък Товариш Путин ще се зарадва че парите ще се завъртат в руската икономика ,това се казва братски помощ
134
3
 
8
 
! Отговори
Така не се прави преди 1 година
Да не гадаем какво може да се случи ако някой държавен глава бъде арестуван в друга държава. По-добре е да се придържаме към здравият разум. Подобно нещо просто не трябва да се случва. Такова действие би разрушило основите на международната политика. "Ела ми на гости за да те арестувам". Не звучи ли абсурдно?