Децата на Берлускони погнаха бунга-бунга момичетата му

Започват съдебни дела срещу Джована Ригато
1 фев 2024 21:28, Нели Христова
18
Децата на Берлускони погнаха бунга-бунга момичетата му
Снимка: БГНЕС

Петте деца на Силвио Берлускони подкрепиха съдебно дело срещу бивша телевизионна риалити звезда, обвинена, че е поискала 1 милион евро от покойния политик, за да мълчи за неговите секс партита.

42-годишната Джована Ригато, бивша участничка в италианския Big Brother, е съдена в Монца за предполагаем опит да измъкне пари от Берлускони в замяна на това, че не е казала нищо за прословутите партита "бунга бунга", които е посещавала в имението му.

Съобщава се, че Ригато, която отрича обвинението, е получавала от 2000 до 3000 евро на месец и апартамент от Берлускони. Тя обаче искала повече и била "бясна" на политика по време на среща с нето, казва свидетел пред съда.

"Берлускони беше ужасен", добави свидетелят, цитиран от The Times.

Бившият италиански премиер започна делото преди смъртта си миналата година. А петимата му наследници вече се подписаха като граждански ищци, показвайки, че искат да продължат обвинението.

Делото е най-новият епизод от повече от десетилетие съдебни спорове около стриптийз партитата на Берлускони с телевизионни шоу момичета, които доведоха до осъждането му, а след това до оправдаването му при обжалване за съзнателно плащане за секс с танцьорка с прякор Руби Крадецът на сърца. Истинското й име е Карима Ел Махруг. По това време тя е на 17 години.

Сътрудници на Берлускони бяха осъдени за сводничество за него, но преди смъртта си миналия юни Берлускони победи в съда обвиненията, че е подкупвал гостите си, за да излъжат прокурорите за това какво точно се е случило в мазето на имението му, където свидетели съобщават за жени, изпълняващи танци на пилон за него.

Прокурорите твърдяха, че той е обсипвал гостите си с милиони евро, за да настоява, че партитата му са били "елегантни вечери".

Берлускони призна, че е плащал, но твърдеше, че просто е компенсирал жените за щетите върху репутацията им, след като са били накарани да свидетелстват в съда. Адвокат, който го представлява, сравни Берлускони с "обичлив чичо", който дава "джобни пари на своите племенници".

Когато след смъртта му на 86-годишна възраст децата му – Марина, Пиер Силвио, Барбара, Елеонара и Луиджи – наследиха неговата издателска, банкова и телевизионна империя на стойност £5,8 милиарда, те решиха да сложат край на даренията.

Това предизвика заплахата от съдебен иск от 3 милиона евро от бивша гостенка на бунга-бунга партитата - Алесандра Сорчинели. Тя каза, че има записи на Берлускони, обещаващи, че може да живее вечно в апартамента, който той й е дал.

"Премиерът искаше да изготви приятелска сделка и да ни остави да живеем удобно до края на живота ни", каза Сорчинели.

Тази седмица наследниците на Берлускони също решиха да се присъединят към делото срещу Ригато, започнато от баща им, който очевидно беше решил, че яростното й искане за милион евро е малко повече от "джобни пари".

Ригато каза пред съда, че искането й е основателно, като го нарече "възстановяване на разходите за годините, които прекарах в съдилищата" по време на процеси, свързани с бунга-бунга партитата.

"Изпитанието започна през 2010 г. и беше наистина уморително да бъда призовавана като свидетел непрекъснато", каза тя, добавяйки, че "това неизбежно навреди на репутацията ми".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навсякъде е пълно с жени, които искат лесни пари.
10
0
 
0
 
! Отговори
до 14-ти Нещо бъркаш преди 2 месеца
понятията. Фолксщурма не е доброволен и не се изразява с хващането на гората и борбата с правителството. Това, което имаш в предвид е да ставаме партизани явно. Защото това е техния в тяхната длъжностна характеристика - гората, в нелегалност и саботажи на фашистите във властта.
9
5
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Когато си дедо и налиташ на млади момичета,си плащаш.Исторически факт.Децата на Берлускони да се откажат от преследването на бунга-бунга момичетата.Заслужили са си парите.
8
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Човекът си е плащал, не е е принуждавал никого насила да се кълчи на пилона в мазето му. Не дължи нищо на никому за вече платените секс услуги на ку... пардон, на реалити звездите след смъртта си.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия пък хич не са ни проблем. Берлускони забъркал какви ли не каши, а ние сега да се кахърим, да се оправят. Този тип хора не заслужават никакво уважение, това не е достоен живот щом си на ниво на гамен.
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Га яди кифтетата ни рива. Га яди кибапчитата напреки па ни рива. Сега за един *** света орева.
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да не забраваме, че една от тия е и нашата Дарина Павлова, бивша жена на заклания като куче мафиот Илия Павлов.
4
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жените искат само пари. Лошото е, че посягат и на семействата. Не съм видял нито една жена да скача срещу конвенцийката, А ТРЯБВА!
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има порно канал с името Бунга бунга между другото.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ох и аз бих ги погнал
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ко каза ко