10 мигранти пристигнаха с чартърен полет от Виена в София

По-голямата част от тях ще бъдат изпратени в Грузия
64
10 мигранти пристигнаха с чартърен полет от Виена в София
Снимка: БГНЕС

Около 10 мигранти са докарани на летище "София" от Виена с чартърен полет. Към момента няма официална информация кога е пристигнал самолетът, но според източници на БНР, машината е кацнала на летище "София" в 11 часа и 16 минути.

Източници от МВР обясниха пред "Хоризонт", че в полета няма нищо извънредно. Той е рутинен, а върналите се мигранти са такива, които пристигат в България по силата на Дъблинския регламент.

Очаква се самолетът да излети за Грузия от летище "София", където трябва да бъдат върнати по-голямата част от мигрантите на борда.

Пред аерогарата се събраха няколко души, които протестират срещу връщането на мигранти в България.









 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: Виенамигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
НеАнонимен преди 2 месеца
Някой от гласувалите за сглобката да обяски какво става, защо новините трябва да ни лъжат?Защо вместо с развитие на ядрена енергетика болници и училища, се занимаваме с това европа да ни праща мигранти?
51
0
 
2
 
! Отговори
Асен Иванов преди 2 месеца
Тези бойци ( бивши войници мсулмани ) не са мигранти . Те са ИМИГРАНТИ . Пратени са да правят европа мюсюлманска . Когато се оженят , те са задължени да направят минимум седем деца за да са добри според своята религия .
50
0
 
3
 
! Отговори
Проблем преди 2 месеца
Пращат ни подбран ***! Има още няколко хиляди от тах идващи към България. Мас-медията мълчи за това! Благодарете на сглобката за това.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до сайта - ПЪРВО: вчера, не само се правите за слепи, че инвазията започва (НИТО ДУМА), но и триехте коментарите, които съобщават за протеста на летището днес! ВТОРО: Късно вечерта започна "кризисния ПР" - ОФИЦИАЛНИТЕ власти съобщиха, че идва чартър с 18 (ОСЕМНАДЕСЕН, не десет) мигранта и "това е" било. Днес ги изкараха с качулки и бусове и имаше поне ДВА САМОЛЕТА! За втория "нищо"! Но няма как да скриеш самолет, макар да го махнаха от таблата! Вие пак спите! И даже пускате лъжи! Българи ли сте?
48
0
 
11
 
! Отговори
ЛЪЖИ! преди 2 месеца
Бях там от "няколкото" и стана следното: 1. Вчера излезе инфо за един полет днес от 10:302 2. Като се разчу (въпреки бан от "медиите") администрацията се видя в чудо и тръгна да пуска тия лъжи 3. ПЪРВИЯТ самолет кацна към 11:30; 4. Не допуснаха дори персонала на летището-изкараха ги с качулки (повече от 10) и от самолета ги натовариха на бусове на Гранична полиция и ги откараха към Военна рампа; 5. В 13:30 кацна ВТОРИ самолет-същата процедура! 6. Никаква "Грузия"-те са със статут тук вече!ЛЪЖЦИ!
47
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копейките нямате нищо в главите. 10 мигранта кацат, после ние ги извозваме в Грузия. Кое не разбрахте? Вярвайте вие на Кукундрел подКупейкин, че за 3 години ще дойдат 100000. Математиката не му е силна страна, толкова няма в целия ЕС. Никой не е умрял да идва в нашата калпава държавка
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Месерки какво значи около 10 души? Няколко не са били цели? Без карала, без ръце? Някой може и без глава да е бил.
45
2
 
15
 
! Отговори
До тук сте ! преди 2 месеца
Братя българи, излизайте вече на улицата за даспрем мигрантската вълна от експортирани от Австриямоджахидини и да потърсим отговорност от управляващитени предатели и майкопродавци !Ние сме малка държава и ще стане така, че до няколко годинище представляваме малцинство в собствената си...Родина!
44
2
 
14
 
! Отговори
мак преди 2 месеца
Какво е това "около", 10 човека са, а все едно са хиляди и не могат да ги преброят. Това е само началото, ще връщат и от други западни тарикатски страни, никой няма да иска да ги приеме /чудя се на грузинци/ и България ще стане един голям мигрантски център. Благодарим от сърце на отговорните за този цирк.
43
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да натоварят всички българи от Австрия и другаде ! Те също са бежанци !
42
0
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
Брех, те като росенчо Плевнелиев, така го качихме в 5 сутринта по пантофки в самолета да ви го върнем и после Плугчиева скри документите
41
3
 
22
 
! Отговори
Батя ви преди 2 месеца
Ай чистит ви шенген!
40
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По същият начин трябва да натоварим на самолети за Грузия всички руснаци в България.
39
4
 
21
 
! Отговори
ДА преди 2 месеца
-...събрали се няколко души да протестират...Ами като се таите и не давате инфо,боб ли да хвърляме!?Къде ви е информацията,че ще пристигнат,та да ги посрещнем подобаващо,с хляб и сол?!Медиите сте пълен изпадняк!!
38
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Или вън от ЕС и НАТО или изчезвамекато държава и народ.Който не го вижда е сляп и глупав,или платен.
37
9
 
33
 
! Отговори
tot преди 2 месеца
Почна се...днес 6 утре 60,после 6000 и така ще ни се подиграват докато не теглим чертата и им бием ДУСПАТА НА ЕВРОСАЮЗА !!!
36
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Днес 10, утре 110, след месец 1010, след година 10010. Това е положението !
35
7
 
38
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Шенген в действие. Засега по въздух, скоро тълпи по границите. Събыди се, Българио! Ислямизират те!!! Българи предатели и турска пета колона пак те продадоха!
34
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
През 5 минути кацат самолети с 10 халяби!
33
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И не са 10 ,а 18 и нормално да започнат с малко докато свикнем постепенно с увеличението им! Оставка на с а т а н и н с к о то правителство! Оставка изедници!