Ливърпул изцяло в червено, Милан в бяло на финала

Двубоят ще се състои на 25 май на стадион "Кемал Ататюрк" в Истанбул
10 май 2005 17:32,
Ливърпул изцяло в червено, Милан в бяло на финала
Малдини и компания ще излязат на Кемал Ататюрк с любимия си бял екип
Ливърпул ще играе със своя любим червен екип по време на финалния мач от Шампионската лига срещу Милан на 25 май на стадион "Кемал Ататюрк" в Истанбул.

Тегленият жребий определи "мърсисайдци" за символични гости, което означаваше, че момчетата на Рафа Бенитес трябваше да облекат резервните си жълти фланелки, тъй като титулярният екип на италианците е червено-черен.

След кратки преговори "росонерите" направиха отстъпка и се съгласиха да излязат в бяло. За решението им спомогна и факта, че те считат този цвят за късметлийски.

„Срещу Челси и Ювентус те играха така както си пожелаеха и реализираха максимума от създадените възможности за гол. Имат невероятна защита и със сигурност ще се опитат да неутрализират идеите ни", изказа впечатленията си треньорът на Милан Карло Анчелоти.

След загубата си от Ювентус в последния кръг на италианското първенство Милан значително намали шансовете си за спечелването на златните медали, като три кръга преди края тимът изостава на три точки от съперника си.

Два мача преди края на борбата в Премиършип Ливърпул се намира на пета позиция с актив от 55 точки, или шест по-малко от четвъртия Евертън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание