Левски иска бразилеца Вилиам

Нападателят на Жилина е желан от Стойчо Стоев
15 яну 2016 09:30, Александър Попов
2
Левски иска бразилеца Вилиам

Бразилски нападател, който е футболист на словашкия Жилина, е трансферна цел на Левски, пише "24 часа". Това е 24-годишният Алвеш де Оливейра Вилиам, който е висок 182 см и тежи 80 кг. Треньорското ръководство на “сините” се е запознало с неговите изяви през първия дял от сезона и го е харесало.

Вилиам има действащ договор с Жилина и за него ще трябва да бъде платена трансферна сума. В настоящата кампания бразилецът прави най-силното си представяне с екипа на словашкия тим. В 18 мача от първенството южноамериканецът има 6 отбелязани гола. Вилиам взе участие в 5 мача от квалификациите на Лига Европа, като се разписа във всеки от тях. В 2 срещи за купата рита само няколко минути като резерва и няма голове.

Вилиам започва кариерата си в Ботафого. През лятото на 2012 г. пристига от Бразилия в Словакия, където подписва с Тренчин. В началото на 2014 г. преминава в Жилина. През следващия сезон записва и мачове за втория тим, който играе в местната “Б” група. Там вкарва 7 пъти, а в елита веднъж.

Вариант за нов нападател на Левски остава и националът Венцислав Христов. Той е собственост на хърватския Риека. Юношата на Локо (Сф) чака до утре отговор от “Герена” дали ще се задейства акция по привличането му.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Левскитрансфергонзо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ЛЕЕВСКИ ВСЕ ИСКА,ОТ КАКТО СЕ ПОМНЯ ,ОТ 53 Г. ВСЕ ИСКА,ИСКА ПАРИ,ИСКА ДУЗПИ,ИСКА ДА Е НА ПЪРВО МЕСТО С НАЙ МАЛКО ИГРА,ИСКА ВСЯКА ГОДИНА И НА ВСЕКИ МАЧ ДА МУ СВИРЯТ САМО НЯКОИ СЪДИИ,ИСКА ДА МУ СТРОЯТ СТАДИОНА БЕЗ ПАРИ,ИСКА СЛАВА,АМА ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАРАБОТИ,ИСКА ДА ИГРАЕ ВСЯКА ГОДИНА В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА,ИСКА ,ИСКА И Т.Н. А НИЩО НЕ ДАВА,ДОРИ КОГАТО ДАВА ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ИСКА,САМО С ИСКАНЕ НЕ СТАВА.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има съществена ралика м/у селото с ритащият топка отбор и Апостола!