Павел Колев: "Левски" ще завърши сезона без проблем

Изпълнителният директор се отказал от заплатата си
19 фев 2020 14:53, Нели Христова
13
Павел Колев: "Левски" ще завърши сезона без проблем
Снимки: БГНЕС

"Ако хората продължават да ни подкрепят по начина, по който го правят до този момент, ние ще завършим сезона без проблем“, заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев във връзка с финансовите проблеми на клуба от началото на година, съобщава Gol.bg.

Днес Колев, треньорският щаб и футболистите на “сините” поднесоха венци и цветя пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски, а след това директорът на отбора изрази възхищението си от оказаната финансова подкрепа от феновете на тима под формата на дарения в последните дни.

"Чувствата са като всяка година. Малко тъга, гордост и равносметка за това какво сме преживели като нация и народ. Фактът, че имаме такава фигура като Васил Левски, въпреки вродения ни нихилизъм, е оцелял и се явява обединителна фигура за всеки българин, носител на моралните и нравствени ценности, които всеки би трябвало да възпитава у децата си, е показателен“, заяви Колев пред паметника на Апостола.

"Винаги сме имали надежда, тя не е умирала. Продължаваме да работим всеки ден, полагаме всички усилия, мисля, че нещата вървят в добра посока. Надявам се Левски да го чакат още по-добри дни. Според мен ние сме тръгнали в правилната посока, дано да продължим. Ако хората продължават да ни подкрепят по начина, по който го правят до този момент, ние ще завършим сезона без проблем. След това ще трябва да седнем да разговаряме с феновете и спонсорите, защото няма как да формулираме цели, без да знаем с какъв бюджет разполагаме. Не е проблем бюджетът на клуба да се намали, дори драстично“, коментира той.

Колев отговори на нападките от страна на президента на Славия Венцеслав Стефанов, че получава заплата от 22 хиляди лева, а други служители от администрацията взимат по 13 хиляди лева.

"Заплатата ми е поне три пъти по-малка и аз писмено съм се отказал от нея още през януари, защото не считам, че е редно аз да взимам възнаграждение, след като футболистите и другите служители няма да могат да го направят. Това дребнотемие стои нелепо в този ден, но то е типично за Венцеслав Стефанов. Не мисля да му отговарям, защото това са приказки и цифри, които нямат никакво покритие с реалността. За последен път казвам – нито една стотинка, която хората дават за Левски в момента, няма да отиде нито за заплати, нито за каквото и да е друго нещо, освен за погасяване на задълженията към НАП. Гаранция за това е пълната отчетност, която се публикува всеки ден. В това отношение хората не би трябвало да имат никакво съмнение. Точно това се цели, да се всее съмнение“, заяви изпълнителният директор на Левски.

Още спотни новини, четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
4
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
Този да търси телефона на баба Дора - синдичката.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я ги оставяйте тея мошенници !Пишете,че Интер кацна в България .Звезди с милиард последователи в Света са в България !Пишете позитивни спортни новини,стига с този ЦИРК !
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво направихте вие за хората, които ви подкрепят и защо те трябва да продължават да го правят ??? Имате ли отбор, някаква визия за селеция и стил на игра. Нещо значимо през последните 10г, освен срамни загуби от посредствени отборчета. Жалък отбор с жалка управа!
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо трябва да се обръща толкова внимание на това как един посредствен отбор, управляван от безхаберници събира жълти стотинки от глупавите си привърженици, за да плаща дълговете натрупани от бандити и простовати ***??? Как е възможно отбори като Черно Море, Берое, Ботев, Локо ПД с бюджети в пъти по-малки от този на Левски да се представят прилично и да не са в това жалко положение ??? Защо имат задължения към НАП и доставчици и кредитори ??? Защо плащат стотици хиляди за бездарници ???
6
2
 
5
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
27 000 лева е заплатата на тоя ,а оня ден запалянковците събират стотинки на ,,Герена,, ...
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще трябва да уволнята чуждените и другите с над 1000 лева заплата и остават само с юноши и ще изпаднат. По-добре е директно В група и там юношите им ще бият и ще се обиграят.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре да не го завърши ако ще излагат България пак в ЛЕ !Да те убият кипърци с 0:7 ...Сраааам....,оризилиха футбола ни тея ментета !А феновете им обиждат Лудогорец,които ще играят срещу Интер на 1/16 утре и твърдят,че Лудогорец незаслужено ставали шампиони ! Хахаха,агония ! Жалки същества ! Ми влезте по не в групите бе,профани,и тогава претендирайте ,че заслужавате да сте шампиони !
3
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 4 години
в коя група?
2
3
 
4
 
! Отговори
Дунав също! преди 4 години
И какво от Това?
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да продължават все така сините лумп.ни да събират пари за да помагат на мафиоти